viata in germania 36

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mamica dulce, iti poti face si tu vaccinul, daca zici ca n-ai avut boala.Mie pediatra mi-a spus ca vaccinul se poate face chiar si dupa debutul bolii si atunci faci o forma mai usoara.Pentru ca nici eu n-am avut boala asta, am facut vaccinul acum un an si am vaccinat si copilul.Mie imi e tare teama de varicela ca, din ce mi-a spus pediatra, la adulti poate fi tare urata.Desi pt Teodora am platit, pt mine a platit casa de asigurari.
Sanatate multa!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Si eu stiam cu taxa de la farmacie e de fff. mult timp, era si acum 7-8 ani, din proprie experienta. Si cu copiii nu stiu, dar ca adult daca de duci in weekend sau Feiertagen la doctor platesti pe trimestru alti 10 euro, in afara ce ceilalti 10€ si sint valabili numai pt. zilele libere.
Ancutza multa sanatate lui Marc, sa treaca repede! Tu ai apucat sa-i faci vaccinul contra varsat de vind? Parca eu retin ca da??!! Daca da a facut o forma grava de varsat de vint?? Sfaturi nu am ca ai nostri n-au facut pina acum vreo boala a copilariei!
toate cele bune
narcisa

da,daaa, stiu, pe mine ultima raceala m-a costat 32.5 € in total, ca dupa ce mia dat dr. de fam. Ibuprofen am ajuns in wk la urgenta cu ferba 39,6 asa ca alti bani la urgenta, altii la farmacie de unde miam luat antibiotice. Bine ca dam bani la asigurare sa-si puna ei salarii de sute de mii...

Cu plodul ala eu nu inteleg o treaba: cum naiba a reusit un pustan de 17 ani sa raneasca 28 de persoane??? Nu s-a gasit nici unul sa-i dea cu ceva in cap sa-l linisteasca??? Stai ca prostu si te uiti cum impunge in stanga si-n dreapta si astepti sa vezi daca-ti vine randu' sau cum? Ca doar n-a bagat cutitu de 28 ori in 5 sec....

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oncyk spune:

Mersi mult copiloi pt raspuns!
M-ai linistit.
O saptamana usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor,astazi baiatelul denisei,care scrie mai rar pe la noi face 1 anisor!!!

LA MULTI ANI,CRISTIAN!!!!!!!SA CRESTI MARE,SANATOS SI CUMINTE SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!!!!!!!!!!

svetlana 25+

Mergi la inceput

La multi ani, Cristian! denisa, sa-ti traiasca printisorul mare si sanatos si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

fetelor, vreau sa trimit un pachet la familia asta cu 3 copilasi:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

daca si cine vrea, poate sa-mi trimita banuti din care eu am sa iau ceva. Daca ne miscam repede s-ar putea sa pot trimite pe cineva cu masina, daca nu, punem la autocar. Cel mai urgent sunt scutecele si laptele praf, in rest astept o veste de la ei ca sa vad ce mai tb.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetelor,v-a demoralizat vremea de tot de nu mai postati nimic??
Adevarul e ca e groaznic,am crezut ca nu vad bine la stiri cum se dadeau aia cu sania ieri..si cica maine e 1 iunie..La mine nu sunt acum mai mult de 5-6 grade.
Si noi tot acasa,cu bubutzele..bine ca am avut "noroc" de vreme,ca daca era cald si auzea copii..greu il mai tineam in casa.Insa e inspre bine,de vreo 3 zile nu i-am mai aparut nici o o buba,se usuca deja alea vechi..una peste alta am scapat ieftin.Poate nici nu iau boala..
Voi ce mai aveti nou?Unde plecati in concediu?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cristina, dai si la mine un cont, adresa ceva pe PM pt sora Irenei? Da eu voi reusi sa trimit mai tirziu ca deocamdata stau racita acasa.

La multi ani baietelului Denisei!!! Cum a fost la taiat de mot? Ce a ales baiatu?

Asa-i Mamico, ne-a ucis frigul asta... eu am un git umflat de toata frumusetea si miine trebuie sa cint Alunelul la Hannover .

Osna (Svetlana) puisor, cum merge sarcina? Nu prea te mai vad pe yahoo msn, dar si mie mi-i se tot blocheaza. Ce zici, facem o vedere saptamina viitoare (acuma nu, sa nu iti dau vreo raceala cadou)?

Sunt eu singura nebuna care mai da inca drumul la caldura si dirdiie? Ufff, macar daca anul asta plecam in concediu intr-o tara calda, da ii musai sa stau si sa astept raspunsurile la CV-uri.

LA MULTI ANI tuturor copilasilor vostri! Sa fie sanatosi si sa creasca mari!

------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI TUTUTROR COPIILOR,sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!!!

daniela insanatosire grabnica!cum ai reusit sa racesti chiar acum,dupa ce toata iarna ai scapat?cheful il tine denisa sambata si atunci vedem ce si cum
noi vrem sa mergem la Potsdam dumnica daca este vreme frumoasa,sa ne plimbam pe la Sanssousi,iar peste 10 zile plecam in sfarsit spre romania.am auzit ca acolo se topesc de cald.

va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, ati comandat careva la Lautarul ceva? Acilea linkul: http://193.202.89.66/Lautarul/index.php?langCombo=3 . Am pus ochii pe o gramada de CD-uri, pe Serbet si varza murata. Cica ar aduce si rahat, da biscuiti nu au (pe aia tot de la magazinul rusesc trebuie sa ii au, nu stiu de ce da nu sufar biscuitii nemtesti cu unt, mie tot ai nostri tari imi plac ).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput