viata in germania 36
Raspunsuri - Pagina 5
aschiutza spune:
Svetlana, adu mai bine glucoza din aia sub forma de ciocolata, ca din aia nici rusii nu au .
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
osolita spune:
Si eu care ma gandeam ca-s singura care-si cumpara diverse chestii de la rusi.
Preferata mea e inghetata aia comunista in vafa si turta dulce.
Fetelor va urez un weekend placut!
mamica dulce spune:
buna fetele,ce faceti?
noi suntem bine,azi a primit marc bilet de voie:) adica am scapat de varicela.Chiar ieftin,daca ma gandesc ca abia vinerea trecuta i-au aparut primele bubite.Azi dimineata a zis pediatrul ca-i gata,se poate duce la gradi.
Helbi,daca tin minte bine tu mi-ai trimis asta iarna(prin noiembrie) un model de invitatie,in romana si germana,care trebuie doar legalizat la notar.A fost foarte bun si te roooooog sa mi-l trimiti din nou daca il mai ai,eu nu-l mai gasesc prin calculator,naiba stie unde l-am salvat:),vreau sa-i fac invitatie tatalui meu,saptamana viitoare.Bitte-bitte!!
adresa mea de mail ancuta_hoppe@yahoo.de
Apoi,osna cred ca tu mi-ai trimis acum..ohooo..cred ca aproape 2 ani sau macar unul incheiat,datele de la düsseldorf,pentru recunoasterea diplomelor.Daca mai ai nr de tel,bitte-bitte mai posteaza odata ca a stat hartiutza aia pe frigider macar un an,sa-mi sara in oki sa dau un tel..dar sunt cumplit de delasatoare si acum vad ca a disparut.Intre timp mi-am tradus si legalizat aici diploma de bac ,asa ca ar trebui practic numai sa o trimit,sa-mi vina recunoasterea abiturului,sa incep sa trimit cv-uri,poate prind vreun ausbildung sau lehrstelle pana in toamna.
Faza e ca,la biroul de traduceri ..cred ca au facut o gresala,adica pe diploma de bac nu au scris nicaieri cuvantul abitur,desi e liceu teoretic,terminat in '98.Sper insa ca la düsseödorf sa fie recunoscut ca atare.
Fetele-un weekend frumos si mult soare,daca se poate.Din ce-am vazut pe net abia de saptamana viitoare se incalzeste,si pe weekend or sa fie chiar 28 de grade !!Cum mai arata Doamne lumea la peste 25 de grade??
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
tinatache spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
buna fetele,ce faceti?
Fetele-un weekend frumos si mult soare,daca se poate.Din ce-am vazut pe net abia de saptamana viitoare se incalzeste,si pe weekend or sa fie chiar 28 de grade !!Cum mai arata Doamne lumea la peste 25 de grade??
da, buna intrebare!! La noi e soare dar sunt 10 grade, copiii mei iar sunt raciti, ce ma sperie e ca au fiecare cate ceva la ochisor, pe pleoapa. Bine ca avem luni liber poate isi mai revin un pic. Si le curg si ochii si nasu si toate. 28 grade weekendul viitor??? uau, sa nu facem insolatie ca ne-am obisnuit numa la max. 10
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
helbi spune:
quote:
buna fetele,ce faceti?
noi suntem bine,azi a primit marc bilet de voie:) adica am scapat de varicela.Chiar ieftin,daca ma gandesc ca abia vinerea trecuta i-au aparut primele bubite.Azi dimineata a zis pediatrul ca-i gata,se poate duce la gradi.
Helbi,daca tin minte bine tu mi-ai trimis asta iarna(prin noiembrie) un model de invitatie,in romana si germana,care trebuie doar legalizat la notar.A fost foarte bun si te roooooog sa mi-l trimiti din nou daca il mai ai,eu nu-l mai gasesc prin calculator,naiba stie unde l-am salvat:),vreau sa-i fac invitatie tatalui meu,saptamana viitoare.Bitte-bitte!!
adresa mea de mail ancuta_hoppe@yahoo.de
Da, eu i-l am. Ti-l trimit dupa amiaza ca acum trebuie sa ies din casa.
osna spune:
quote:
Apoi,osna cred ca tu mi-ai trimis acum..ohooo..cred ca aproape 2 ani sau macar unul incheiat,datele de la düsseldorf,pentru recunoasterea diplomelor.Daca mai ai nr de tel,bitte-bitte mai posteaza odata ca a stat hartiutza aia pe frigider macar un an,sa-mi sara in oki sa dau un tel..dar sunt cumplit de delasatoare si acum vad ca a disparut.Intre timp mi-am tradus si legalizat aici diploma de bac ,asa ca ar trebui practic numai sa o trimit,sa-mi vina recunoasterea abiturului,sa incep sa trimit cv-uri,poate prind vreun ausbildung sau lehrstelle pana in toamna.
Faza e ca,la biroul de traduceri ..cred ca au facut o gresala,adica pe diploma de bac nu au scris nicaieri cuvantul abitur,desi e liceu teoretic,terminat in '98.Sper insa ca la düsseödorf sa fie recunoscut ca atare.
din pacate de 1 an stau in alt land,cand ne-am mutat o parte din datele de pe calculator a avut sotul grija sa le stearga,neintentionat.imi pare rau dar poate stie alta fata din zona datele.eu o sa mai intreb in stanga-dreapta daca le mai are cineva salvate.
o seara placuta va doresc.
gabi66 spune:
Buna ziua!
Mamica - din 15.04.2006 nu mai e nevoie de invitatie, doar o suma mica, cam 150 Euro.Asigurarea e obligatorie.
Aveti cumva cunostinta daca in alte landuri se recunoaste diploma de bacalaureat.S-ar putea sa fii o norocoasa ca stai in Nordrhein-Westfalen.In Bayern nu e chiar asa usor, ma interesez de ceva timp si nu prea am gasit multe informatii.
Apropo de landuri, tot aici in Bayern, a fost o situatie asemanatoare cu cea mentionata pe prima pagina a acestu capitol si fetita (2 anisori)a ramas cu tatal, pe mama trimitand-o acasa in Ro.Mama avea unbefristet, dar nu si cetatenie germana.
gabi66 spune:
E cam tarziu pentru pasca, dar cum .......niciodata nu e prea tarziu, branza dulce se numeste aici "Molkenkäse".E urda!