Nivea Goodbye Cellulite - ati incercat?
Raspunsuri - Pagina 5
oana_s spune:
Am promis la un moment dat ca va spun daca Vichy are efect. Au trecut 3 saptamani de cand il folosesc si adevarul e ca, da, se vede diferenta. Acum nu a facut minuni (ar fi fost si greu la ce tone de celu am eu
), dar se vede clar diferenta. La fel de bun mi s-a parut si elancyl acum cativa ani cand l-am folosit.
Bafta!
Oana si Mara 11.08.2004
Soleil spune:
quote:
Originally posted by oana_s
Am promis la un moment dat ca va spun daca Vichy are efect. Au trecut 3 saptamani de cand il folosesc si adevarul e ca, da, se vede diferenta. Acum nu a facut minuni (ar fi fost si greu la ce tone de celu am eu), dar se vede clar diferenta. La fel de bun mi s-a parut si elancyl acum cativa ani cand l-am folosit.
Bafta!
Oana si Mara 11.08.2004
Oana, cum se cheama mai exact gelul asta de la Vichy? Si cati bani face? Da' cel de la Elancyl? Sar'na!

Io ma chinui cu Supliformu', da' bag seama ca ne chinuim reciproc de pomana...
oana_s spune:
quote:
Originally posted by Soleilquote:
Originally posted by oana_s
Am promis la un moment dat ca va spun daca Vichy are efect. Au trecut 3 saptamani de cand il folosesc si adevarul e ca, da, se vede diferenta. Acum nu a facut minuni (ar fi fost si greu la ce tone de celu am eu), dar se vede clar diferenta. La fel de bun mi s-a parut si elancyl acum cativa ani cand l-am folosit.
Bafta!
Oana si Mara 11.08.2004
Nu stiu exact cum se numeste, dar e acum o promotie si iti dau 2 tuburi...unul de gel si inca unul (mai cremos)...costa impreuna 1160 (la sensiblu) si te tin 1 luna.
Elancyl am folosit acum 4 ani, nu mai stiu cat costa, dar tot in jur de 1 milion.
Oana, cum se cheama mai exact gelul asta de la Vichy? Si cati bani face? Da' cel de la Elancyl? Sar'na!
Io ma chinui cu Supliformu', da' bag seama ca ne chinuim reciproc de pomana...Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Oana si Mara 11.08.2004
ginutza2002 spune:
Fetele io am folosit Supliform si a dat rezultate atunci cand tineam si o dieta adecvata!
Apoi mai putin ca a inceput fata sa manance din nou aiurea!
Acum de cand tin dieta ma dau din nou si iar am inceput sa am pielea fina si placuta la atingere!
Sper sa mearga in coninuare!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
erin20 spune:
Am vazut Goodbye Cellulite in Billa, e la promotie cu 250 000
Ma cam bate si pe mine gandu` sa-mi iau ![]()
Natasa spune:
Am folosit si eu Elancyl si a fost apa de ploaie (desi cred ca aia are mai multe calitati). Acum fac masaj cu un amestec de cafea+sare+ulei de masline si au inceput sa se vada rezultatele. Dupa tratamentul asta dau cu Nivea, dar cred ca meritul il au masajul si cafeaua.
Happiness_4_us spune:
Eu am folosit Vichy anul trecut si mi s-a parut bunut. Ca nu a afacut nici o minune, sunt convinsa ca nici o crema nu poate face!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
voicu_bebi spune:
fetele...pana la urma e bun Nivea Coodbye Cellulite? ca mi-as lua si eu...plus de asta mi-a luat iubi un aparat din ala care e si pt celulita..voi ce ziceti merita Nivea? si asa cam ce produse sunt bune pt celulita?
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
oanagody76 spune:
Buna, fetelor!
Mi-am luat si eu azi Nivea lu' peste, si astept miracolele. Pana acum am folosit Supliform si zau ca am fost multumita. Ma rog, cu regim si cu sala de doua ori pe saptamana, plus 2-3 litri de apa pe zi. Dar acum ma astept la miracole. Parca vad ca am dat banii degeaba. :(
Soleil spune:
Oana, multam' frumos, da' daca nu stiu cum se cheama, ce ma duc io sa cumpar de la farmacie? ![]()
Natasa, da' cu ness oare merge? Ca io nu beau decat d'asta
. Acu' serios - cum cu cafea? Cafeaua asa cum e ea sau zatul?
Io acuma ce sa zic, imi suradea si mie Nivea 'cela ca am vaz't ca scrie pe el fara masaj. Da' mi-e ca are efect numa' pentru umbre de celulita, nu la mine unde doarme 'mneai bine mersi de cativa ani buni
. Plus ca asta cu masajul ma termina - la Supliform scrie de 10 minute de masaj, pai io dupa 2 minute deja nu mai imi simt mainile!!!
O fi vreo tehnica si la masajul asta...