Nivea Goodbye Cellulite - ati incercat?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Soleil, pe unul dintre geluri il cheama Lyposine , se foloseste dupa primul pe care nu mai stiu cum il cheama, ca l-am terminat si am aruncat cutia, dar e ala cel mai nou, caruia ii fac reclama la greu, e imposibil sa nu stie farmacistele

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Oana, am inteles, io incep direct cu al doilea, nu mai stau dupa primul . Poate se sperie celulita ca nu mai pricepe nika din ce i se intampla (cum dom'le, ce-i cu asta, ca trebuia sa fie alta unsoare, asta-i mai tarziu ) si isi ia campii pe piciorusele mele delicate .

Mersic frumos, glumesc, o sa intreb farmacistele.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Luna75 si eu am folosit RoC si m-am impacat tare bine cu ea, numai ca fiind mai lenesa nu am tinut cura pana la capat si acum cu sarcina sunt plina de celulita dar dupa vreau sa mai folosesc.
Am folosit si L'oreal si eu nu m-am impacat cu ea. Asta RoC e intradevar scumpa dar e buna are efect se simte pielea mai fina mai elastica.

------------------------
31+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Soleil e vb despre zatul de la cafea. Eu foloseam zatul de la filtrul de cafea. Si sa stii ca are efect, pielea e f fina daca il folosesti in dus. Eu amestecam zatul scurs si uscat cu gelul de dus sa alunece mai usor si frecam cu o manusa din aia mai aspra de dus. Si e tare faina senzatia dupa.

------------------------
31+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by Soleil
Poate se sperie celulita ca nu mai pricepe nika din ce i se intampla si isi ia campii pe piciorusele mele delicate .

Iti doresc sa se sperie...a mea cred ca nici cu bombe nu fuge ...e tare curajoasa.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:
Originally posted by Natasa
Acum fac masaj cu un amestec de cafea+sare+ulei de masline si au inceput sa se vada rezultatele. Dupa tratamentul asta dau cu Nivea, dar cred ca meritul il au masajul si cafeaua.

Natasa spune-mi, te rog, cum prepari amestecul mai exact si cam cat de des te masezi cu el?
Mercic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Natasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... Subscriu si eu!
Cum e cu sarea, uleiul de masline si cafeaua?
Pot sa folosesc cafea normala, nefiarta - adica nu zat? (nu beau cafea).
Se pot amesteca intr-un gel de dus? Se foloseste ca si o crema sau la dus ca un fel de peeling?
Multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Natasa, mama, ne-ai lasat de izbeliste... Vino'ncoa si lamureste-ne cum e cu amestecul ala exploziv

Oana, daca nu se sperie, cre' ca o sa incep sa tzip la ea, poate o astenizez

Mada, am inteles cum folosesti tu. O sa incerc si eu, mai nasol e ca nu beau cafea, numa' ness, dar deh, fac si-o cafea pt piciorusele mele delicate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Fetelor? A folosit careva Nivea Goodbye Cellulite pana la urma ? E bun de ceva ?

Chiar nu vrea nimeni sa ne zica si noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Folosesc de vreo saptamina, nu vad schimbari, o fi prea devreme. Te tin la curent.

Mergi la inceput