Nivea Goodbye Cellulite - ati incercat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

bey,
io nu pot decit sa ma bucur ca mai e si lume fara celulita !

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor, puteti spune si niste preturi la produsele astea pe care le-ati enumerat aici? sa ne facem si noi niste calcule...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ca ajuta sau nu, oi vedea... Mi-am luat Nivea Goodbye Cellulite (320.000 lei) si pe post de termocuverta voi folosi 2 pungi cu gel pe care le incalzesc la MW (sunt pungi cu gel care se pot folosi incalzite sau de la gheata). N-or fi avand ele efectul termocuvertei, care pastreaza mai bine caldura, da' tot o fi mai mult decat nimic.
Intre timp am gasit un Beauty Center care face tratament anticelulita (sauna-masaj+crema+termocuverta) si impachetari cu parargil, costa 650.000 sedinta, dar sunt necesare minim 10-15 sedinte, asa ca deocamdata... pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Vezi ca sunt si alte centre, unde 10-12 sedinte costa 2-3 milioane...la noi in Cta, cel putin, si lucreaza profesionist.

_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Fetelor!Si starurile au celulita(si ce celulita !!!).Nu de mult am vazut niste fotografii intr-o revista,si nu mi-a venit sa cred ca pana si Christina Aguillera avea celulita de toata frumusetea,de Jennifer Lopez sa nu mai vorbesc(stiam ca ea face masaj anticelulitic cel putin doua ore pe zi),lista ar mai putea continua...dar oricum pe noi,muritoarele de rand,nu ne incalzeste cu nimic faptul ca starul XYZ are celulita, chiar daca dispune de averi de milioane de dolari,si poate sa isi cumpere toate produsele miraculoase si sa faca tratamente ultrasofisticate etc.
Ce putem face noi ?!
1.Sa ne cheltuim toate economiile pentru produsele anticelulitice,care apar una dupa alta,ca ciupercile dupa ploaie,fiecare promitand 2-3 cm in minus sau GOOD-BYE Celulite,si sa speram la miracole din partea lor
2.Sa ne alimentam cat mai sanatos pentru a preveni celulita rebela
3.Sa scapam de kilogramele in plus
4.Sa bem 2 litri de apa pe zi
5.Si nu in ultimul rand SPORT<SPORT<SPORT (alergare,in primul rand)_Cine a vazut atleti cu celulita ?!

Am cam deviat de la intrebarea- Ati incercat Nivea Good-Bye Celulite?,dar e normal ca o intrebare sa nasca o alta,si de multe ori uitam care e titlul subiectului.
Eu nu am folosit,deoarece nu a aparut,inca,aici,dar cum apare,nu-l scap,chiar daca nu astept minuni de la Nivea.
Pana acum am fost multumita de fiolele zi si noapte de la Elancyl(cam 35 de dolari)_scriu si pretul deoarece am citit inainte ca cineva dorea preturi orientative,si crema de la ROC(45 de dolari).
Am fost dezamagita de gelul de la Loreal (15 dolari)in afara ca miroase frumos-nu m-a ajutat deloc.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Amarantina,si eu as dori niste preturi pentru
Vichy,Phytomer,Lineance.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriinutza spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Amarantina,si eu as dori niste preturi pentru
Vichy,Phytomer,Lineance.
Multumesc,

vichy gel + ser am luat la oferta cu 1.080.000 lei (~ 30 EUR), altfel un flacon de gel e cam 900.000 lei (~ 25-27 EUR).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu v-am spus acum vreo 2 saptamani ca mi-am luat crema.
ei bine ,nu mi-a parut grozava .am folosit crema impreuna cu cate 1 ora de steppe plus dieta si nimic . nu vroiam rezultate spectaculoasa ,dar cel putin sa se cunoasca la mana. adica sa fie pielea un picut mai fina ,sa se simta ceva.
asa ca am trecut la Supliform care mi se pare muuult mai buna.chiar se simte la piele.e mult mai fina.

Edit: a folosit cineva Roc? e buna de ceva?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Diadaniela,eu am folosit Roc,si mi s-a parut buna.Singurul inconvenient,pretul ridicat si ca se termina prea repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Buna fetelor!Nici eu nu intelegeam cum poate o crema sa anihileze celulita, dar ma bucur sa aud ca totusi sunt creme care o fac.Vorba uneia din fete, cred ca activeaza circulatia sangelui si, adaug eu, cred ca arde grasimile, pt. ca intr-adevar se simte.Eu mi-am luat mai demult trusa anticelulita de la Forever Living.Am mai folosit-o acum vreo 3-4 ani si chiar eram f. multumita, doar ca, atunci nefiind asa grasanu dadeam importanta prea mare.Acum, de cand cu discutiile pe forum despre celulita si, avand in vedere ca vine si vara, am reinceput sa o dolosesc.Am aplicat-o pana acum de 2 ori(normal tr. aplicata de 3 ori pe saptamina, dar eu sufar putin de lene)sideja se cunoaste la pantaloni.Acum chiar ca m-am ambitionat si cred ca in seara asta o pun din nou.
Contine urmatoarele:36% gel stabilizat de aloe vera, colagen, elastina, extracte naturale de iedera, de taula, de clematita, de otratel de apa, de coada calului, ulei de scortisoara, oleorezina din Capsicum, vit. C.
Va pup si va urez bafta in indepartarea celulitei!

Mergi la inceput