Nivea Goodbye Cellulite - ati incercat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

Desi nu cred in cremele-miracol anticelulita, dupa ce am citit mai multe opinii pozitive pe internet (inclusiv de pe beaute-test.com) despre Nivea Goodbye Cellulite am decis sa o cumpar si sa o incerc. Am folosit-o timp de o saptamana zilnic dimineata si seara (conform instructiunilor de pe ambalaj), dupa care a inceput sa ma enerveze parfumul, care este total diferit fata de cel folosit dintotdeauna in cremele Nivea (si care dealtfel imi place). Cat despre rezultat, nu am observat nici o diferenta, probabil dupa o saptamana era prea devreme sa apara. Acum tubul sta aruncat prin baie si-l mai folosesc f. rar (doar ca sa-l termin), prefer sa-mi masez pielea cu creme naturale pe baza de plante, mirosul este muult mai placut, hidratare garantata si posibil efect anticelulita pe termen lung, fara ingrediente toxice.
In combaterea celulitei cred ca masajul in sine joaca un rol mult mai activ decat orice crema, iar sportul si o alimentatie echilibrata nu trebuiesc neglijate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Parerea mea este ca nici un fel de gel sau crema nu patrunde in straturile adanci ale pielii, ci numai in cel de la suprafata. Deci, nu are cum sa rezolve problema, ci va avea efect (mai ales vizual)numai asupra celulelor superficiale. Pentru disparitia celulitei, este necesar sa eliminati sedentarismul si nu ma refer la mers la sala, ca nu ajuta. Sportul ajuta la eliminarea grasimilor in exces, insa celulita este o grasime acumulata de-a lungul timpului si care se "misca" mai greu de unde s-a instalat.
Va recomand cu caldura plimbari cat mai lungi in aer liber, urcat pe munte (sau macar deal), pentru ca esentiala este oxigenarea profunda a celulelor. Abia atunci veti scapa cu adevarat de celulita. Si cu mai putini bani decat daca mergeti la sala sau va dati cu creme care mai de care mai scumpe, care au doar un efect temporar si superficial. Plus ca este atat de placut...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Da, aia e excelenta. Dar exista si la Lineance aceeasi crema si costa la jumate. (Amnicissant Chauffant) Are efect mai puternic daca o folosesti dupa ce faci un tratament cu termocuverta sau daca nu, dupa ce faci dus, iar la sfarsit alternezi apa rece/f.fierbinte pe zonele cu celulita.

ce firma e asta Lineance? profesionala? unde se gasesc produsele lor?

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 1Sanziana

quote:
Originally posted by teo1970

Amarantina,

eu am incercat de curind ANESI; sunt sigura ca nu ma va scapa de celulita, da' ceva lucreaza ea acolo, ca mi se inroseste pielea si se incalzeste, zici ca-s un rac fiert pe portiunile pe unde am aplicat-o

Poate ai vreo alergie ceva de te inrosesti asa....sau o fi veche

nu
e o crema termoreducatoare

Mergi la inceput

da, mai Gandacel,

cre' ca toate femeile stiu care e "complexul de factori" (vorba Amarantinei) care te poate ajuta sa scapi de celulita, da' practica ne omoaraaaaaa !!!!!

si-apoi, daca renuntam la toate cremele si shmacurile pe care le folosim, noi cu ce ne mai tratam pisihicul obosit de stressul lumii contemporane ?!

Mergi la inceput

quote:

da, mai Gandacel,

cre' ca toate femeile stiu care e "complexul de factori" (vorba Amarantinei) care te poate ajuta sa scapi de celulita, da' practica ne omoaraaaaaa !!!!!

si-apoi, daca renuntam la toate cremele si shmacurile pe care le folosim, noi cu ce ne mai tratam pisihicul obosit de stressul lumii contemporane ?!

Si ce ne facem cu psihicul cand ne dam cu o mie de creme, dar aratam la fel ca si inainte, doar cu bani mai putini? Orice incercare esuata te deprima, darmite mai multe??? Eu prefer plimbarile in aer liber, cat mai lungi si dese. Stii ce bine fac la psihic? Si daca tot ai adus vorba, celulita asta e si de la stres! V-as lua pe toate cu mine la plimbare! Sa vedeti efectele in 3-4 saptamani (ca in reclamele la creme scumpe!)
Eu nu am citit nicaieri ce zic, insa pana la 30 de ani nu am avut deloc celulita. Nu stateam locului o clipa. Dupa care m-am mutat cu serviciul in WTC, unde nu se deschid geamurile nicaieri in birouri! Stateam 8 ore inchisa. Desi mergeam pe jos si dimineata si seara, am inceput sa vad celulita pe fund. Dupa ce am schimbat iar serviciul, intr-o cladire unde se deschid geamurile, am inceput sa scap de ea. Iar dupa ce am ramas insarcinata, in loc sa am celulita, mi-a disparut complet. Nici acum nu mai am, pentru ca merg pe jos cu copilul in jur de 6 ore pe zi. Deci, concluzia mi-a fost clara! OXIGEN! P.S. Nu fac sport deloc!
Si alt argument pro oxigen: eu am 34 1/2 ani, 1,62 m si 48 kg, DAR sora mea are 1,59 m si 57 kg. Nu are nici o urma de celulita, are carnea beton! Si are 32 de ani si ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Chestia asta cu plimbarile nu tine la toata lumea... sau nu tine decat la 5%... crede-ma ca m-am plimbat un an de zile cate 2-3 ore pe zi... in parc, la aer curat... impingad la carut, fara sa stau pe banca deloc.... si n-am scapat de celulita.
Si nici nu are importanta cate kile ai... nu inseamna ca ai celulita daca esti mai plinuta sau ca n-ai daca esti slaba... Cunosc persoane f. slabe... pielea si osu' dar care au celulita. Depinde de fiecare in parte...
Parerea mea... reusesti sa scapi cat de cat de celulita cu un regim fara grasimi si dulciuri, cat mai multa apa, sport de 2-3 ori pe sapt, crema anticelulita si masaj de 2-3 ori pe sapt. Plus iesiri la plimbare... Dar cine are timp de toate astea?

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

Chestia asta cu plimbarile nu tine la toata lumea... sau nu tine decat la 5%... crede-ma ca m-am plimbat un an de zile cate 2-3 ore pe zi... in parc, la aer curat... impingad la carut, fara sa stau pe banca deloc.... si n-am scapat de celulita.
Si nici nu are importanta cate kile ai... nu inseamna ca ai celulita daca esti mai plinuta sau ca n-ai daca esti slaba... Cunosc persoane f. slabe... pielea si osu' dar care au celulita. Depinde de fiecare in parte...
Parerea mea... reusesti sa scapi cat de cat de celulita cu un regim fara grasimi si dulciuri, cat mai multa apa, sport de 2-3 ori pe sapt, crema anticelulita si masaj de 2-3 ori pe sapt. Plus iesiri la plimbare... Dar cine are timp de toate astea?

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mai, cica ciocolata da celulita, dar eu mananc una pe zi, de cinci ori pe saptamana! Grasimi, fainoase etc mananc. Dar si fructe si legume proaspete. Si cum aratam, sora-mea e mai grasa si tot n-are celulita. O fi de la gene? Mama (care a murit la 69 de ani, nu avea nici urma!
Noi sa fim sanatoase, ca asa... toate avem o mie de defecte fizice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:

ce firma e asta Lineance? profesionala? unde se gasesc produsele lor?

[/quote]

Nu e prof. O gasesti la supermarket. Iar crema aia e la fel ca la Anesi, cand m-am dat prima oara acasa si am iesit din baie (eram in pantaloni scurti), barbati-miu s-a speriat foarte rau, a zis ca m-am oparit cu apa fierbinte. Dupa ce i-am explicat s-a mai linistit, dar mi-a zis plin de intelepciune sa nu mai folosesc creme de-astea. In fine... un inconvenient ar fi mirosul: horror.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

[/quote]

Mai, cica ciocolata da celulita, dar eu mananc una pe zi, de cinci ori pe saptamana! Grasimi, fainoase etc mananc. Dar si fructe si legume proaspete. Si cum aratam, sora-mea e mai grasa si tot n-are celulita. O fi de la gene? Mama (care a murit la 69 de ani, nu avea nici urma!
Noi sa fim sanatoase, ca asa... toate avem o mie de defecte fizice!

[/quote]

Da, gandacel, e genetic. Pana la urma nu conteaza cate kile ai sau ce mananci, pentru ca daca ai gene bune nu faci nici celulita si nici vergeturi. Dar daca n-ai stofa buna, atunci trebuie sa fii atenta la alimentatie, miscare, creme, tratamente corporale. Am o prietena care are o fetita de 12 ani cu o celulita de-ti vine sa plangi. Si biata fetita n-a gresit cu nimic: nu mananca junk food, face inot, balet, nu e deloc sedentara. Ei locuiesc la casa intr-un cartier cu aer curat si tot timpul e pe afara. Cu toate astea... Si se intreba ma-sa disperata ce se intampla. A dus-o la Medicover la dermato si ce-a aflat: ca fetita il mosteneste pe tati, tati a mostenit-o pe mama lui (bunica), iar bunica a recunoscut ca si ea a avut pielea asa (nici nu stia femeia ca se numeste celulita) de tanara. Asa ca...

Mergi la inceput