Nivea Goodbye Cellulite - ati incercat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Cred ca toate cremele anticelulitice au ca efect intensificarea circulatiei insa nu cred ca e de-ajuns, dar o imbunatatire e posibila...
Bafta.

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by anelize

Fetelor,numele subiectului este:

NIVEA GOODBYE CELLULITE-ATI INCERCAT?

Nu, DA' IO VREAU SA-L INCERC !

unde se gaseste? in supermarketuri sau farmacii? cam cit costa?

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Gelul de la Nivea costa 330.000 ROL (la Help Net)

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ce cantitate? 200 ml?

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Candy,se cheama Perfect Slim,tubu ala verde.Despre crema asta de la Nivea am citit pe beaute-test.com numai lucruri bune.Si frantuzoaicele astea incearca toate cremele posibile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Cand cumpar o crema anticelulitica neaparat o cumpar de la cineva care are experienta in domeniu: Vichy, Phytomer (sau cum s-o chema), Lineance. Astia fac creme de-astea de ani de zile, au laboratoare pt asta, fac cercetari si testari. Nu ca Nivea sau Dove care hop, au gasit si ei o formula de crema anticelulitica, au testat-o pe 3 gagici (fara celulita, de altfel) si au ajuns la concluzia ca gata, te dai cu crema lor si scapi de celulita definitiv si irevocabil. Astea sunt povesti de adormit copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna231 spune:

Fetelor,
eu mi-am cumparat gelul de la Nivea, il folosesc de o saptamana.
Am remarcat ca-mi face pielea foarte fina...dar e prea repede sa vad rezultatele in ce priveste celulita, am sa revin cu informatii. Are miros placut si nici nu e scump, am sa incerc si ceva masaj si m-am apucat sa alerg...deci sper sa vin cu vesti bune .
va pup pe toate,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Amarantina,

de acord cu tine , da' sa stii ca nici cu Vichy, Phytomer @ Co nu scapi de celulita !
cre' ca e mai mult o chestie de psihic cu cremele astea pt celulita si, in general, cu cosmeticele pt. fomei

off-topic Nivea da' on-topic celulita:
eu am incercat de curind ANESI; sunt sigura ca nu ma va scapa de celulita, da' ceva lucreaza ea acolo, ca mi se inroseste pielea si se incalzeste, zici ca-s un rac fiert pe portiunile pe unde am aplicat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

quote:
Originally posted by teo1970

Amarantina,

eu am incercat de curind ANESI; sunt sigura ca nu ma va scapa de celulita, da' ceva lucreaza ea acolo, ca mi se inroseste pielea si se incalzeste, zici ca-s un rac fiert pe portiunile pe unde am aplicat-o

Poate ai vreo alergie ceva de te inrosesti asa....sau o fi veche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by teo1970

Amarantina,

de acord cu tine , da' sa stii ca nici cu Vichy, Phytomer @ Co nu scapi de celulita !
cre' ca e mai mult o chestie de psihic cu cremele astea pt celulita si, in general, cu cosmeticele pt. fomei

off-topic Nivea da' on-topic celulita:

Da, aia e excelenta. Dar exista si la Lineance aceeasi crema si costa la jumate. (Amnicissant Chauffant) Are efect mai puternic daca o folosesti dupa ce faci un tratament cu termocuverta sau daca nu, dupa ce faci dus, iar la sfarsit alternezi apa rece/f.fierbinte pe zonele cu celulita.

Si de celulita poti sa scapi de tot, dar depinde cat de avansata e. Si nu scapi doar cu creme, ci cu o combinatie de factori.

Mergi la inceput