Mamici de sept-oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor am pus in Yahoo photos si pozele facute de Roxana01, una dintre voi va rog sa le denumiti sa va cunoastem

Acai24 si Gripo n-am reusit sa pun pozele cu bebicii.....cred ca extensia e de vina....Nu puteti sa le redenumiti(pozele) (ex. acai.jpg) cu extensia jpg si apoi sa le mai trimiteti odata in mai(sau eventual sa le puneti chiar voi in album dc preferati asa)?

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mcrmiki ma bucur mult sa aflu ca rezultatul este ok!!!
ai grija de tine mey soacra cu trei nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici,

Am pus pozele facute la intalnire cu aparatul meu, iar tu Pufymic, mi-ai luat-o inainte cu cele facute de Roxana, le mai puneam si eu o data in acelasi timp. Le-am denumit si acum le mai asteptam pe cele facute de Katia.
Pufymic eu zic sa faci un link cu ele cum ai facut cu burticile si bebeii nostri. As face eu dar nu stiu cum....

Ralucutza multumesc pt compliment dar sa stii ca toate suntem frumoase, chiar ma uitam azi la noi in parc ca radiam toate...

Mcrmiki felicitari , ma bucur ca v-ati linistit

in sfarsiittttt!!

Va pup si va las sa va delectati cu pozele...Pacat ca nu ati venit pt ca ne-am simtit tare bine.

Itzy-Bitzy
22 sapt
POZE

Mergi la inceput

Offff ...scuze...am uitat sa va spun ca pt a vedea pozele accesati linkul "burticile noastre" si dati de sus "back to mamicidesept_oct2006's photos" ca sa vedeti albumul cu intalnirea...

Pupici si noapte buna

Itzy-Bitzy
22 sapt
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

buna dimineatza la toatemcrmiki ami pare bine ca nu mai e nici o problema si bebeul si tu santeti ok Mei fetelor ce bine de voi,cred ca a fost super intanlireaSunteti frumoase ,si burticile au inceput sa se vada bine Dar si copii vostri sant superbi nu stiu care si cum sant dar sant foarte frumosi Eu chiar daca nu scriu ,va urmaresc zilnic, vad ca multe fete au probleme cu umflarea picioarelor si eu cand ma simt obosita am aceeasi problema si ma mai doare si spatele pe deasupra dar o sa treaca si astea in rest mai nimic nou.Va pup pe toate si aveti grije de voi si de burtici

tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burticilor. Am vazut pozele cu intalnirea...dragute...eu nu am reusit sa ajung pt ca sint in niste mutari. Credeam ca o sa fiti mai multe.

Cit despre miscarile lu bb , am si eu zile in care nu il simt chiar asa tare si chiar ma gindeam daca e ok. Dar vad ca si alte fete simt acelasi lucru. Cel putin de cind a inceput caldura in prima zi mai ales a fost molesita si ea si eu , dar a recuperat dupa. Apropo cum va descurcati cu caldurile astea? Ca eu deja am inceput sa ma "umflu " la miini si picioare plus ca nu mai stiu cu ce sa ma imbracO sa avem de furca pina nastem cu caldura.Oare o fi afectat si bb de starea noastra ....cred ca da.

Pupici pe burtici si o zi cit mai racoroasa

Monica 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi burticutze
Abia am asteptata sa vad pozele de la intalnire: FETELORRRRRRRR ce frumoase sunteti! atat voi cat si burticile voastre, ce mai o sa faceti niste bebe super frumosi ca si mamicile lor . Ma bucur mult ca v-ati distrat bine si ca voi aveti sansa si sa va cunoasteti "face to face"!
va pupic si va doresc o zi minunata!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Ramomar sa stii ca acum cand am zis sa ma uit pe forum exact la tine ma gandeam ca sigur ai scris pt ca te stiu matinala.

Las' ca daca ai drum cumva prin Bucuresti ne anunti si ne reunim...

O zi buna, eu ma pregatesc sa ma duc la gym, azi cred ca incep si eu exercitiile adevarate ca data trecuta a fost numai testul de efort.

Pupici si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
22 sapt
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata burtici!

Foarte frumoase si vesele fete am vazut in pozele de la intalnire! Ma bucur ca v-ati simtit bine.

Eu am fost ieri la ecografie, am aflat ca avem o fetitza frumoasa foc, tare jucausa si sanatoasa.
Insa mami trebuie sa stea in pat, colul este deschis. Asa ca urmatoarele 2sapt tre sa stau cuminte. Cam atat, imi cer scuze dar nu prea stiu ce sa mai scriu, sunt cam ingrijorata.
Pupici

Sandra 20+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy-bitzy poate o sa ne intalnim "intr-o zi" caci nasa mea de botez e din Bucuresti. Am fost la ea in martie, dar acum daca creste burtica cam greu vom mai reusi sa venim, dar nu se stie niciodata...
ai grija la gym si fa exercitii si in locul nostru
pupici la toata lumea!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput