Mamici de sept-oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pufymic , ce dulce e Alesio in patutzul lui, smecher nevoie mare
beatrix si eu il simt mai mult sub buric, dar ieri si azi am avut senzatia ca am primit si sus o lovitura micutza
pupici!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Hello burticutzelor
Tare mi-ar fi placut sa fiu si eu in Bucuresti sa pot veni la intalnire. De cand cu sotul meu plecat si statul numai in casa, cum prind pe cineva cu care pot vorbi am o logoree de mama- mama. Asa ca mai aflam si eu una alta de la voi. Oricum intalnire frumoasa.
Noi suntem bine, bebele e tot mai lenes si ma confrunt si eu cu acea panica datorata faptului ca nu prea se mai misca bebe asa cum se misca in zilele tecute. Abia daca simt un ghiont, si asta rar. Am inteles ca se misca mai tare in momentul in care este agitat asa ca m-am calmat afland ca nu e bine sa fie agitat, si sper ca si in lunile de dupa nastere sa fie tot asa lenes ca sa nu ne luptam prea tare.
Eu in schimb nu stiu cat de bine pot spune ca sunt ca ma trezesc cu mainile si picioarele umflate, mainile sunt aproape tot timpul amortite si pe deasupra m-a apucat si arsurile alea teribile de nu stiu ce sa fac. Trebuie sa aflu daca sunt anumite alimente care intensifica aceste arsuri ca sa stiu sa ma feresc de ele ca tare rau mai este.
Pupici la toate fetele care au aflat ce au in burtica, deabia astept sa aflu si eu.
Ralucutza o sa iti dau un numar de telefon- 0726693258 (D-na Cristina) de la o pensiune din Busteni unde sunt apartamente cu 2 camere si living- 4 la numar,bucatarie cu toate necesare unde poti face tot ce doresti de mancare fara sa fii nevoita sa mai lasi o multime de bani pe la restaurantele de pe acolo. Eu am fost acolo toata iarna si era cam 1,5 mil apartamentul unde il pot ocupa cam 3 familii. E placut acolo ca ai un peisaj superb fiind vis-a vis de Caraiman, si vezi pe geam muntele in toata splendoarea lui. Acel numar e de la cea care ingrijeste de casa si poti sa o contactezi fara probleme. Si asta pentru toata lumea care vrea un sejur la munte. Si eu abia astept sa imi vina sotul acasa sa ma duca in plimbare, iar muntele e prima optiune. Insa tare mi-ar placea sa merg undeva unde nu e aglomerat. Mi-ar place in Apuseni , spre Scarisoara unde am gasit un loc pe varful muntelui intre paduri, cu pajiste verde, iarba grasa, capite cu fan care miros superb si oameni ospitalieri care te imbie cu placinte si lapte in drumul spre pestera. V-am povestit asta in speranta ca v-am facut pofta si poate facem o intalnire de burticutze pe varful muntelui.

Va pupacesc pe burtica si sa auzim numai de bine.

POZE YAHOO
gia si bebelu' miscator(22+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Burticutze, mi-am pus si eu poze in albumul cu burticile. Prima e dinainte de a ramane gravida, de fapt, cam in momentul conceptiei, impreuna cu cutztu' meu, pe care il cheama POKEMON, si pentru ca e gri, am obtinut nick-ul gripokemon, si prescurtat gripo, asa cum ma cunoasteti voi. A 2-a poza e a burticii mele la 20 de sapt.

PUFY, am trimis poza lu' bebe al meu in mail-ul comun, dar pentru ca nu e jpg, nu o pot adauga in albumul comun. Te rog, poate o transformi tu si o adaugi, si scrii si sub pozele mele numele meu, ca asta nu mi-ai explicat si a fost prea greu pentru mine. SARU'MANA!

23+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
mcrmiki, felicitari pt. rezultatul de la amnio!!! Wow, soacra cu 3 nurori!!! Bravo tie
Fetelor, cele care va intalniti azi, distractie placuta! Abia astept pozele!
Vauva, te plangi de kg in plus? Uite mie una mi-e frica sa ma mai urc pe cantar...Mananc de rup de cateva zile incoace iar duminica ma plimbam prin parc cu sotul si era un nene cu un cantar si ne intreaba "nu vreti sa va cantariti?" la care eu "nuuu". Atunci nenea zice" de ce, va e frica sa nu se rupa cantarul?" (nu se vedea burtica deloc ca aveam un tricou larg) Eu n-am reactionat in nici un fel, desi, evident ca nu mi-a picat bine, da' sotul care nu sufera chestiile astea, imediat a sarit cu gura la el "bai nene, inseamna ca ai un cantar prost rau, daca se rupe" plus vreo 2 injuraturi printre dinti Asa ca...se poate si mai rau. Eu nici nu mai vreau sa ma uit in oglinda ca ma sperii.
Cat despre caldura si noi o suportam greu, azi noapte cel putin n-am inchis un ochi, drept pentru care am fost tare prost dispusa azi si cred ca si bebe a fost la fel, pt ca a facut 7 din cele 8 miscari zilnice obligatorii, inainte de 7.30 cand suna ceasul dimineata, plus ca toata ziua m-a "bombardat". Sper ca la noapte sa dormim mai bine.
ralukutza, bafta la cautari. Eu nu stiu pensiuni prin Busteni ca n-am stat niciodata acolo mai mult de o zi (ba nu, mint, am stat o data 2 saptamani in Busteni cand am fost intr-o tabara...eram in cl. a 2-a...hehe, ce vremuri)
Pufy, suna excelent prajitura ta, dar cred ca o sa o fac dupa ce nasc Apropo de strand, e vorba cumva de acea zona din Arad unde sunt niste casute de vacanta care se pot inchiria pe perioade luuungi?
Floricika, distractie placuta week-end-ul asta la mare!

23+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

MCRMIKI astea da vesti bune ;sa-ti traiasca juniorul nr.3 si sa se nasca usor!
GRIPO am notat intentia de petit a baietelului tau ;cred ca fetita mea e tare incantata ca are deja admiratori.
KATIA la ce nr. mic de fetite este,in comparatie cu cel de baietei,mi se pare ft. intelept din partea lui GRIPO sa se asigure ca baietelul ei va prinde sigur una
RAMOMAR de cand au venit caldurile astea si eu am fost panicata pt. ca bebeita s-a miscat tare putin.Cred ca e si ea molesita de caldura,ca d'abia noaptea cand ma bag in pat isi face simtita prezenta.Luni ma duc la dr. s-o vad si sper sa ma linistesc de tot atunci.
ITZI-BITZI,ROXANA01 multumesc pt. PM;abia astept sa ne vedem.

Sa auzim numai de bine.
23+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

giuliella, multumesc mult pt informatii. e in busteni pensiunea asta, nu? cred ca chiar am s-o sun pe doamna asta! ca noi suntem chiar 3 cupluri care vrem sa mergem! si mi se pare super 1.500.000.

lexi, am murit de ras cu faza din parc! apropos, in ce parc mergeti voi? de obicei ne ducem si noi in carol, poate ne intalnim vreodata pe acolo.

eu tocmai am papat. sa va dau si voua o idee de ceva bun si usurel! am papat cartofi natur cu o conserva de ton si rosii. am pus peste toate lamaie, si a fost f f f bun!

succes la intalnire, si asteptam poze!

itzy-bitzy, ti-am vazut pozicile! esti o mamica f f f frumusica! iti sta super in culorile alea vii! iar rochita neagra m-a dat gata!

raluca 24+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Multumesc fetelor care s-au gandit la Iustin. Cate un pentru fiecare. Inca are febra, sper maine intr-o imbunatatire a starii.

Miha, ma bucur ca e bine sanatos bebe din burtica.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Salutare utze,

Am intrat sa va dau binete. De vreo doua saptamani si inca doua sunt in mare vrie la serviciu, dar seara cand nu cad de oboseala mai intru pe forum si va citesc mesajele. Nu prea scriu pt ca nu am noutati despre bebe. Sper ca e bine si creste sanatos, desi mami se cam streseaza.

Mcrmiki, ce mult ma bucur pentru voi!

Sanatate tuturor!

Laliq 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara gravidute
Super vestile Mcrmiki sa ai un BB no3 sanatos voinic si frumos ca si fratiorii lui.
Daca se aranjeaza deja perechile pe aici cine vrea un brasovean zdravan si vanjos ca un brad????
Eu am cam stat cu picioarele in sus dupa-amiaza si am pus si gheta pe ele..doar doar se mai desumfla si parca e mai bine...mi-a trantit soacra o supa de legume cu varza fara sare sa am ce papa si sper ca maine sa nu mai fie asa de rau.
asteptam vesti de la intalnire fetele...la BV numai eu cu Ignatica...o sa ne intalnim curand...
pupici

Silvia23+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Sper ca a fost bine la intalnire si ca ati fost multe burtici....asteptam poze!!!

Beatrix !In sfarsit am corectat lista....banuiam eu ca ceva nu e ok cu ea ca tu aveai 2 nume diferite....
Mersi de lamurire!

Lexi da-l incolo de mos nebun(ala cu cantarul)!Nu te lua tu dupa toti tampitii(si cred ca nici nu te iei)....cred si eu ca ti-a picat prost remarca lui, dar poate a vrut sa faca o gluma(imbecila ce-i drept!)....

Laliq bine ai revenit!Te asteptam sa ne mai povestesti de voi cd ai timp!

Carmen totusi de la ce a facut printul tau febra?

Fug sub dus si in pat ca ma doare spatele!Noapte buna mamici cu burtici si bebici in ele!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput