Mamici de sept-oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Floricika, ma uitam acum prin pozele tale ca nu le vazusem pe astea mai recente...de ce te plangi ca arati exceptional! Nu glumesc. Iar poza aia in cate viitorul tatic pupa burtica este extraordinara....mie mi s-a ridicat parul pe maini :) Si bebita mea primeste pupici dar poza ta mi se pare deosebita :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MCRMIKI, felicitari din toata inima, bravo! Uite ca vine si al 3-lea bebe nazdravan!

CRI, lasa, mey, ca ajungeti si voi acolo. Sper sa va rezolvati treburile cat mai repede si te vizitez cat de repede pot, cand ne anunti.
Si sa fie clar, eu ii fac curte fetei tale de pe acum!!

23+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

A, legat de miscarile lui bebe, e absolut normal sa le simti diferit de la o zi la alta, sau uneosri aproape deloc ziua, isi mai schimba si el momentul cand misca. S-ar putea ca, atunci cand doarme mami, el sa se zbantzuie fericit. Si eu il simt si jos, si deasupra ombilicului, iar cand iau portia de lapte sau branzica zilnica, tzopaie fericit rau. Am si zile in care tresar la cat de tare ma loveste, dar si zile, in care, din cauza ca sunt ocupata, il simt mai incet.

Nu i se face mila nimanui sa ma invete si pe mine cum sa pun si eu poze in albumul nostru de la bebici? Sa vedeti bebe cu nas carn ca a lui mami.

23+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Gripo, ce-i asta mai? Voi faceti intelegeri de pe acum? Saracii copiii nostri...nici nu au iesit la lumina si noi deja ii cuplam :) Partea mishto este ca indiferent ce am face acum ni se iarta pe simplu motiv ca...de' suntem gravide

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Multumesc fetelor pt. felicitari, am stiut ca sunteti alaturi de mine. Deci acum nu mai am nici un risc cu bebe in afara de riscurile normale care pot aparea intr-o sarcina.
Pupici.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

FETELOR , m-am mai linistit acum.
ce bine e aici cand toate burticutzele te linistesc
ralukutza eu nu am fost la Busteni...dar daca tu gasesti ceva frumos sa ne spui si noua

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gripo sper sa intelegi ceva din PM...!

Ramomar vad ca te-ai linistit!Ma bucur!E normal sa simti diferit de la zi la zi sau de la ora la ora....

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Miha, felicitari pentru rezultat! O sa fii o soacra tare mandra cu 3 baieti

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare la burtici!

mcrmiki, felicitari pentru vestile bune! ce bine cand se termina totul cu bine!
felicitari si celorlalte gravidute care au aflat sexul bebeilor si sa auzim numai vesti bune!
ramonar, eu il simt pe bebe mai mult sub buric si diferit de la o zi la alta! uneori il simt aproape toata ziua, alteori doar seara si/sau dimineatza! am intrebat doctorul si a zis ca e normal sa-l simtim diferit de la o zi la alta!
Pufymic, te rog sa modifici la mine! la nume Eric cu C, nu K! am gresit eu prima oara cand am scris! nu stiu inca la ce spital voi naste! iar Tudor cu DPN 07.10.2006 (dr.Tutunaru, Maternitatea Elias) este al lui Adriana mica! m-am uitat la cap. 33 si era in dreptul ei! merci frumos!

noi suntem bine! mai am de lucru la un proiect pana in 10 iunie apoi sunt mai libera si sper sa pot sa scriu mai des!

va pup,

Beatrix
20+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Fetelor, am trimis pe mailul comun poze cu o fetita model....este absolut superbaaaaa!!!!

Mergi la inceput