Mamici de sept-oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Vauva, Katia, Itzy-Bitzy, Pufymic, Cri19, multumesc de incurajari si de felicitari!

Si noua ne-au placut numele...sper ca si prichindeii sa fie fericiti cu ele!!!

[b]Andreea, nu-ti face probleme cu statul la soare...cu masura...in orele recomandate in general...si eventual cu burtica acoperita, nu face rau! Totul sta in masura...
Cand eram insarcinata cu Maysa, in 5 luni, am fost la mare...eram tare mandra de burtica mea...am facut si topless... Doar baie nu am facut, era apa extrem de rece...Si binentzeles n-am stat sa uit de mine...putin dimineata si uneori putin dupa-amiaza...Fiecare isi cunoaste limitele!

Ralucutza[/b], nu-ti mai face griji in plus, avem destule pe cap!!! S-a instalat o panica generala, eu una stau linistita...

Sau pardon, acum sunt din nou dupa supozitor cu Scopantil si tot am dureri mari de burta...Ooooooooofff, ce nu-mi doresc sa stau la pat.........Stau cuminte in scaun, dar degeaba!!!

Pupicei si mai intru!!!

Ramona (sapt. 20)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Avem cateva poze noi pe pagina lui Alesio!!!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

aramona felicitari pentru Allen! multa sanatate atat tie cat si bebicilor tai!
bb ralukutza bafta cu rezervarea la munte! si eu sper sa ajungem pe la munte vara asta, cat mai putem, vorba ta
Vauva si Osna ma bucur ca totul e bine in urma vizitelor la medici. Vauva , fierea incerc cat de mult pot sa nu o "incarc" si sa evit ceaiurile si medicamentele cat de mult pot, acum pe timpul sarcinii, iar in legatura cu kg, nici nu stiu ce sa mai zic, cred ca eu am luat cel mai mult dintre toate burticutzele :12kg si ce ma deranjeaza mai tare e ca: nu mananc si tot se pune pe mine. Ce ma linistete e gandul sa fie bebe bine si sanatos, ca apoi cu kg o sa vad eu cum le voi da jos.
Fetelor: voi il simtiti pe bebe sub ombilic sau si deasupra lui?
aveti zile in care e mai energic si zile in care nu-l prea simtiti, decat seara? la mine se intampla si asa.
pupici!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mcrmiki, ma bucur mult ca sunteti ok, mare spaima ai tras!
Felicitari sincere si un pupic pt bebe3 .

Sandra 20+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Mcrmiki ce vesti bune ne-ai dat!!!! Sa-ti traisca baietii si sa va aduca numai bucurii si impliniri!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mcrmiki, felicitari, si cred ca nu exista mamica de aici care nu a stat cu sufletul la gura pt voi!

sa fiti sanatosi si fericiti!

raluca 24+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ramomar este normal sa il simti doferit pe bebe. Eu stiu ca la un moment dat intr-un weekend, tot am facut treaba prin bucatarie si nu il simtisem pe junior deloc si am intrat in panica, ma chinuaim sa simt cevasi pana la urma m-am lungit ca sa ma relaxez, cum fac seara si imediat mi-a dat semne Dar nu pot sa iti spun ce panicata am fost...

Floricika 24+ cu
Poze

Mergi la inceput

floricika draga multumesc de raspuns, exact la fel patesc si eu; cand sunt ocupata nu-mi dau seama daca misca, dar aseara cum m-am pus in pat cum mi-a dat 2-3 suturi; cred ca daca as fi putut as fi pupat burtica
abia astept sa merg la inceputul lunii la medic, sa-l vad din nou...
pupici!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ramomar, eu il simt pe bb peste tot :) adica si foarte jos dar si sus putin deasupra buricului (cam acolo a ajuns acum). E foarte activa dar numai cand ma intind in pat ca asa in timpul zile o simt dar mai rar!
Eu zic sa nu-ti faci griji

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ramo, flory, exact asa am patit si eu! de ex in ziua cu absolvirea sotului nu l-am simtit deloc, cat m-am agitat pe acolo! intrasem in panica rau de tot! e, cum am ajuns acasa, si m-am asezat sa ma odihnesc, au si inceput miscarile de trupe!

la fel si ieri. am fost plecati mai toata ziua, si...nimic! abia pe seara s-a dezmeticit si el, mititelu'! nu puteam sa adorm de el!

in leg cu rezervarea inca mai lucrez...astept niste telefoane. chiar asa, pe la ce pensiuni ati fost prin busteni? poate-mi dati vreo idee! eu acum sunt in discutii cu pensiunea cristina. e pe langa caminul alpin...daca stiti!

raluca 24+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput