Mamici de sept-oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
microbu spune:
Am pus poze noi cu bebitza.
Pufymic, sa modifici te rog la mine DPN 09oct06 si
Maria-Ioana.
Sandra
20+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
ramomar spune:
microbu felicitari pentru
, iar tie multa sanatate iti doresc!!!
. sa ai mare grija de tine si nu lasa disperare sa te cuprinda, o sa vezi ca totul va fi bine....
22 
POZE
mai avem un pic...
microbu spune:
Multumesc mult, ramomar. Nu ma ia disperarea dar sunt cam trista asa...o sa ma obisnuiesc cu ideea. Pt ca eram o persoana f activa cel mai mult o sa-mi lipseasca plimbarile zilnice din Herastrau
.
Sandra
20+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
pufymic spune:
Neata burtici!
Microbu felicitari pentru fetita din burtica!Sa va traiasca si sa fiti sanatoase!Tu lasa ingrijorarea de-o parte ca atata timp cat respecti indicatiile medicului va fi totul bine!Multa sanatate!
Itzy-bitzy spor la gym azi!Fa si pentru noi
!
Fetelor sunt superbe pozele de la intalnire....adica nu pozele ci burticoasele din ele! Aveti link-ul si pe prima pagina!
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Roxana01 spune:
Netaza!
Dupa ce azinoapte am adormit pe la 1.30 (sotzul mi s-a intors de la serviciu - ma rog, intlnire cu client la restaurant - la 00.30), azi m-am trezit f devreme ca la 8.00 avea ceva urgent de rezolvat la birou.

Asa ca acum as dormi in dulcele stil clasic... dar nu pot. Sper macar sa plec pe la 17.30 cel tarziu, ca sa ma pot odihni putin.
Ma bucur ca am reusit sa va cunosc ieri fetelor, cele care ati venit la intalnire. Imi doresc din suflet sa mai avem alte intalniri si sa vina mai multe fete. Faptul ca am impartasit din experienta noastr mi-a facut f bine.
Pufymic, sigur ca nu m-am suparat. Imi pare rau ca nu prea stiu eu cum sa fac toate treburile astea pe PC, parca sunt omul din Neanderthal
. Dar nici nu prea am timp sa ma lamuresc. Poate o voi face in concediul prenatal... V-am trimis acolo pozele, ca nu prea stiu cum sa va scriu linkul ca sa il accesati ... daca am timp, sper sa ma lamuresc azi, sau poate ma ajuti tu. Sper ca nu am deranjat mail-ul comun.
Inca nu am reusit sa vad unde ati pus pozele de la intalnire. Poate dupa ce inchei ce am de scris mai am timp sa ma uit.
Miki, ma bucur tare mult pentru vestile minunate pe care ni le-ai dat! Felicitari
Inapoi la treaba, va pup,
Roxana, +26 sapt cu Daria
nicolstoy spune:
Sunteti frumoaseeeee!!!!Cate un
pt fiecare!
Super pozele de la intalnire,imi pare ca ca n-am reusit sa ajung,dar next time.....
Nicol
24+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
Woauuuuuuu!!!!!
Am stelutaaaaa!!!!!![]()

Nicol
24+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
MamiLili spune:
Buna,burtici!
Va salut din Vilnius, Lituania! Nu pot citi nimic din urma acum, sper ca sunteti bine. Poate o sa reusesc sa va scriu de la Sankt Petersburg sau Helsinki saptamana viitoare. Va pup pe toate!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
19-21 sapt ( mami plecata-n lume)
mephala30 spune:
Sandra, felicitari pentru
sanatoasa!
Nu fi ingrijorata, respecta sfaturile medicului si va fi bine.
Vremea vad ca tine cu noi, s-a racorit bine de tot azi.
Ioana, inca nu a trecut febra, dar episoadele nu mai sunt asa dese. Rezultatul la urocultura e negativ.
Este o infectie virala cu rotavirus. Acum ne chinuim cu nas infundat si diaree. Sper sa treaca, m-a terminat psihic....
Pupici puiului Alesio!
Frumoase pozele de la intalnire. La cat mai multe!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin