Mamici de sept-oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
pufymic spune:
Roxana ti-am trimis PM....sper sa reusesti....daca nu mai striga!
Link-ul cu pozele de la intalnire e pe prima pagina!
Nicol felicitari pt steluta!!!!
Carmen multa sanatate lui Iustin!
Fug ca trage goanga de mine!
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Ignatica spune:
Mcrmiki ma bucur tare mult ca bebe e sanatos, toate fetele s-ar rugat pentru voi.
microbu ai grija de tine, multa odihna si stat in pat.
Ignatica
26+
katia spune:
Ce harnicute sunteti :)
Eu abia acum am reusit sa intru pe forum ca am avut ceva treaba la servici de dimineata.
Eu nu am multe pozici dar o sa le pun diseara pentru ca ieri nu le-am descarcat pe laptop iar azi nu am aparatul cu mine la birou...mi-am uitat acasa si analizele si tre sa merg la doctor...ma mir ca nu mi-am uitat capul :)
Si mie mi-a facut o deosebita placere sa le cunosc pe fete aseara desi daca ma uit pe poze nu s-ar spune :) Am iesit cam suparata in majoritatea cu toate ca ma simteam chiar bine... cred ca de la bere mi s-a tras :)
Pupici si va multumim pentru aprecieri!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Susa spune:
buna gravidute,
foarte frumoasa intalnirea...si eu vreau sa vin la urmatoarea.....azi trebuia sa vin la Bucuresti dar se pare ca vin numai saptamana viitoare...
cu gleznele se pare ca vremea e de vina...azi ca e mai rece sunt bine..ieri am fost cam ingrijorata si mi-am facut o glicemie, tensiune, sumar de urina si toate sunt bune...e caldura...pana la urma aerul conditionat de pe vas tinea asta sub control...da ce bine e acasa...nu ma mai satur de aerul curat...toate geamurile sunt deschise in casa...
va pup si ne auzim mai in colo..
Silvia
23+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
eli26 spune:
microbu felicitari pentru fetita
ai grije de tine si nu mai fi ingrijorata ca totul o sa fie bine daca asculti sfatul doctorului
,am renuntat la paine si la orez dar tot degeabatina
Roxana01 spune:
URAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Am reusit sa inteleg cum sta treaba cu albumele de poze. (Multam' Pufy pt sfaturi).
Asa ca, iata-le (Floricika, Cris, Izty Bitzy, Katia, veti descoperi ca am fost candva slaba...
).
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Sper sa mearga...
va pup, ma intorc la treaba
Roxana, +26
gripo spune:
Fetelor, sunteti niste frumoase rau si niste fericite.Chiar daca nu in toate pozele zambiti, se citeste in ochii vostri fericirea. Numai CRI parea mai trtista, cre' ca din cauza ca nu am venit eu!(a fost o gluma, bine-nteles).
Azi am fost la doctora, care a constatat ca nu m-am mai ingrasat, si cand i-am zis ca am renuntat la paine si la dulciuri, mi-a zis ca ea nu mi-a zis niciodata sa tin cura de slabire in sarcina, ca daca asa mi-e felul, asta nu inseamna ca lui bebe ii ajunge ce ia din grasimuta mea. am linistit-o si i-am zis ca mananc zilnic lapte, branza, carne, salate, fructe, tot ce e mai bun, si daca chiar mi-e pofta de dulce bag si d-asta in mine, doar ca am renuntat la dulciurile pe care le mancam in plus de pofte. Asa ca nu va mai faceti probleme de kg., o sa slabiti pe urma, iar efortul de a slabi, nu se compara cu miracolul de a avea un bebe sanatos.
MICROBU, felicitari pentru bebeline, si stai linistita, ca situatia nu e asa de neagra pe cat pare. Colul se lungeste la loc, sau cel putin nu se scurteaza, daca te tii de sfaturile doctorului, dar sa te tii intr-adevar!
A, si de glezne a zis ca asta e, pana o sa nasc, cam cu asta o sa ma lupt. I-am zis ca am renuntat, dar nu de tot la sare, si a zis foarte bine, deci, NU renuntati de tot la sare. Maine imi face toleranta la zahar.
Va pup!
23+
RADU ANDREI
nicolstoy spune:
Multumesc pt
fetelor!
Gripo acum am vazut ca si voi v-ati gandit la varianta R-A (Radu Andrei) pt galusca.Numai ca la noi e Radu Alexandru ,Radu pt ca m-am gandit sa fie ceva scurt ca Vlad,iar Alexandru pt ca tati a zis ca daca e fata sa o cheme si Alexandra, numai ca.....surpriza![]()
![]()
si atunci am adaptat.
Nicol
24+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
inni spune:
Salutare..salutare...
Noi suntem bine. Sughitam. Probabil ca ne-ati pomenit voi pe aici. Nu am mai reusit sa intru...ca am avut probleme cu reteaua..mai bine zis...nu stiu cum naiba..s-a bagat unu din retea la mine in calc si cum dadeam drumu..se conecta automat si ala...Acum am scapat de el.Sper sa nu mai apara...
Nu am citit din urma nimic..dar am vz pozele cu burticile care s-au intalnit...sunteti foarte frumoase toate.Chiar mi-ati placut mult de tot.
Acum va las....ca bebelina mea iar sughite. Ma duc sa-i dau niste apica...poate o linisteste ![]()
Inni 25+