Mamici de sept-oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

"buna burtici
fetelor a fost foarte frumos la intalnire trebuie neaparat sa o mai facem
inni, tocmai de intreba de tine aseara la intalnire, cred ca de aseara ti se trage sughitul
Vreau sa va spun ca aseara am dus-o pe cri cu masina si am trecut sa vad si terasa ei, e foarte frumoasa si functionabila, ne puteam intalni fara probleme la ea, dar data viitoare nu mai scapa, mai ales ca mi-a zis aseara ca are un fresh super bun Asa ca cri, asteptam invitatia pt intalnire
Roxana ai fost super tare "veti vedea ca am fost candva slaba"!!!
Eli, mananca normal in continuare, in caz contrar exista riscul ca bebele sa iasa cu retard mintal sau sa fie obez, asa ca nu e de glumit!!!#
Susa, daca vii saptamana viitoare, poate ne vedem, poate se mai organizeaza o intalnire!
Pupici pe burtici

Floricika 24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NICOL, la noi RADU vine de la mama mea care a murit de mult, dar pe care am iubit-o muuuuuuuuuuuuuuuuult de tot, iar ANDREI ca trebuie sa aiba si un nume de sfant, si putin de la nasi, ce mai, o combinatie. Si VLAD mi-ar fi placut enorm, dar cumnatul meu s-a grabit, si l-a luat el pentru pustiul lui, asa ca...

Mey, fetelor, ma tot uit la pozele voastre si salivez pe langa inghetata aia, mmmm vreau si eu, dar sunt cam racita si tre sa mai astept.

23+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Fetelor,va multumesc de aprecieri;chiar sunteti dragute foc.Am vazut si eu pozele si la cat de "fotogenica" sunt e cam greu sa-mi atribui adjectivul de "frumoasa".Katia chiar s-a chinuit sa-mi faca o poza mai aproape de adevar,dar nu cred ca a reusit.
Intalnirea a fost super,chiar daca am fost putine.De multe ori m-am gandit ca virtual e usor sa fi deschisa si dezinhibata,insa cu mare placere am constatat ca toate fetele cu care m-am intalnit,chiar asa si sunt,niste dulci si dragute.
In ceea ce priveste intalnirea la mine la terasa,eu am amanat-o din cauza ca inca se mai lucreaza;o parte e deschisa,dar in spate muncitorii inca mai bocane.Dar asa cum ati citit si voi,FLORICIKA a zis ca e functionala si asa.In concluzie invitatia e facuta si nu doar pt. o singura intalnire;cand aveti timp si chef.Eu oricum sunt toata ziua acolo,asa ca va astept cu drag.
MICROBU felicitari pentru pasarica .Pacat ca ai probleme cu colul,dar daca o sa faci ce-ti zice dr. cred ca o sa se rezolve fara alte interventii.
GRIPO mama,ai vazut ca nu te-am pacalit?Sunt maricica si ma mai fac .Abia astept sa ne mai intalnim,poate te risti si tu sa apari.
INNI ma bucur ca ai mai reusit sa treci pe la noi.Dar nu ne-ai spus cum te mai simti;tot in patut tre' sa stai?

Va pup si sa auzim numai de bine.
23+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Apropo de intalnire, am uitat sa va spun ca aseara au fost patru burtici de fetitze, si numai eu am fost cu baietzel, maaaama si sa vezi ce a mai miscat tot timpul baiatul meu, cred ca se simtea ca un crai in prezenta la atatea printzese si se infoia tot in pene (mi-am dat seama de asta abia cand am ajuns acasa si il intreba Dan daca a agatat vreo fata pe acolo)

Floricika 24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Ei, lasa CRI, ca nu ma sperii eu asa usor, stai sa ma vezi pe mine. Iar in ceea ce priveste urmatoarea intalnire, haide. Cand? Unde e terasa, mai exact?

24+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eli26 eu sunt de parere ca nu e tocmai momentul potrivit sa renunti la unele alimente(ex painea care dc e neagra sau integrala contine fibre)....lasa ca vei avea destul timp dupa ce nasti sa tot tii cure de slabire....si nu te mai ingrijora ca te ingrasi!E absolut normal sa fie asa!
Eu la sarcina cu Alesio am pus 20 de kg pana cu o luna inainte de a naste, iar inainte de nastere nu m-am mai cantarit ca am uitat....dar sigur mai aveam minim 5 kg in plus....deci cam 25 in total....si le-am dat pe toate jos + inca 4....in 1 an si 2 luni!Asa ca....se poate!

Katia zici ca berea a fost de vina?Esti mortala!

Inni tu cum te mai simti?Ce fain ca o simti pe bebicia cum sughite...!

Mey fetelor ce va invidiez ca sunteti atat de multe in acelasi oras....si ca va puteti intalni mai des...!Bine faceti!Ca dupa ce nasteti numai cu piticii in parc va mai vedeti...

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mamalili ce frumos de tine ca-i arati la bebe atatea locuri frumoase, il inveti cu plimbarile de pe acum ; sa ne mai dai vesti cand poti!
gripo mi-a placut foarte mult fraza ta: "o sa slabiti pe urma, iar efortul de a slabi, nu se compara cu miracolul de a avea un bebe sanatos"!, mare dreptate ai
fetelor si eu am steluta...uraaaaaaaaaa!
pupici la toate burticutzele!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

GRIPO terasa e in sect.4:b-dul Alexandru Obregia (fosta Metalurgiei),nr 19d;adica de la Big Berceni(Piata Sudului) inca 2 statii de masina,inspre Metro.In ceea ce priveste momentul intalnirii,il fixati voi,in functie de cand aveti timp;eu sunt toata ziua acolo,asa ca va astept oricand vreti sa veniti.

Sa auzim numai de bine.
23+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

RAMOMAR,si asa e, nu? e vorba de o viata de om aici, in comparatie cu kg. se mai pune?

24+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

gripo ,normal ca nu se poate compara viata si sanatatea puiului mic din burtic cu kilogramele pe care le acumulam!!! macar acum nu pot sa fiu egoista sa ma gandesc la mine. eu sunt constienta si cred ca fiecare organism reactioneaza difereit la sarcina: unele punem mai multe kg, altele nu, deci ultima categorie e mai norocoasa, eu fac parte din prima
va pupic pe toate!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput