Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
ASTERY ma bucur cai flacau mare si sanatos! Ca fumooos sigur e!
ALINA azi n-am cioco acasa,dar daca tot a cumparat Ghita capsuni mi-am facut spuma e capsuni si acu o ling !
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
asteryaro spune:
Mai fetele, merci mult, da' io-s ingrijorata mai! Pai mananca de rupe pamantul, peste 1000 ml/24 h. Mi se ridica parul pe mine! Zici ca umbla cu ceasul la el, la 3 ore urla de foame, si-am inceput sa-i pun si-o masura de cereale la fiecare bibe de 180 de lapte, doar s-o mai potoli, dar de unde.....
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
sim0 spune:
Bag si io o cioco mai incolo ca mi-ati facut pofta.
Anasebe, sa fie scaunul verzuliu de la niste vitamine pe care le ia bebelacul??? Astept sa-mi spuna si alte fete daca comorile lor fac kaki verzuliu ca nu stiu daca e de speriat sau nu.
poze Clara
Denisam spune:
Moni-pupicei!
Astery- sa itzi tariasca Razvanel!
Bombo- super JAsmine cu dintzisori , eu sper Emmei sa ii iasa dc e aici in Ro dintzii, dc nu sa mai astepte macar 2 luni-dar seaman cu mien si nu cred sa ii iasa ,mai tarziu de max. 5 luni..
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Moni Ce vaccin faceti voi la 5 luni?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Ana_m spune:
Of of ce zi am mai avut si inca nu s-a terminat . Deci vreau sa plec la 13 de acasa , deci la 12, 30 zic hai sa o pun sa suga . Greseala , nu vrea si incepe sa planga ( er aobosita venea ora de somn) Asa ca ma mulg putin printre plasete si ii dau cu bibe, cu chin cu vai bea vreo 20 ml, mai incerc cu lingurita nu e chip, plansete si tot tacamul. Reusesc sa ies din casa la 1 si un sfert, din fericire a adormit pe drum. In schimb cum s-a oprit carutul s-a trezit . Rezolv cu actele si vino fuga pe strada pana acsa ca doar ii foame copilei . Ajungem acsa , pun copilul la san : nu vrea . Iar ma mulg iar cu chin cu vai beai un 20-30
Plecam la vaccin, cum o vede p assistenta incepe sa planga . Intreb de crema de plaja , si de tot ce imi amintesc, o vede si doctorita, ochiul care ii curge de cand s-a nascut tot asa e, pare ca are canalul lacrimal infundat si o sa-l desfunde la un an cu un ac . Pt orice eventualitate ne da programare la oftalmolog ..........pe octombrie ( astia cred ca sunt tacaniti de-a binelea) . Mi-a dat o crema sa ii dau. II zic ca nu vrea sa pape si asa ca mi-a facut program de lapte praf de maine : in timpul zilei 3 biberoane si noaptea san . Tocmai acum cand am o gramada de laptic, si beau apa cu galeata . Mi-a dat 2 cutiute mici de lapte formula sa vedem daca ii plac si vineri mergem din nou la ea sa vedem cum e.
Da mi- a plans acolo de mi-a facut nervii varza , a si vomitat pe mine de atta plans. Data trecuta nu a fost chiar asa de rau, a plans la intepetura si gata. Acum saraca ear obosita ca era ora cand ea dormea de obicei.
Acum doarme o las, sa vedem cum va fii la noapte.
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
ANASEBE asa suntem noi cu vaccinul,mai cu motz! Cel de 2 il facem la 3 luni,cel de 4 la 5 luni Ca daca s-a nascut pe 1 ....tot dupa 25 a lunii le face la toti vaccinul! Il facem tot pe ala gratuit.
Eu am vazut o multime de poze si pe cand sa le comentez...suna musafira abonata A asteptat pana s-a trezit Diana si apoi a tinut-o in bratze pana Ghita a intins a doua tura de haine si eu am facut ordinele de plata ... Acum a plecat!
Pana o dezechipeaza ghita pe dia pentru baie sa va zic!
In primul rand Ana ,lasa ca trece,se poate si mai rau.Dar e total aiurea sa-i dai formula cand tu ai laptic! Cel putin eu asa cred! Eu nu m-as lua dupa aia in mod sigur! Mai bine las-o si cand i-e foame cere singura! Eu de cand fac asa nu mai am grevista! Si bea lapte exact cand are chef,cateodata la 5-6-7 ore distanta,cateodata la 1-2 ore...Tu nu ai inceput cu sucuri? Ca Diana era cand nu voia laptic dar hapaia sucul de mere! Azi-am lasat iar sucul de la un mar = o ceasca de cafea si zice Ghita ca a plans cand s-a terminat.ar mai fi vrut si atunci i-a dat si a papat urgent si pulpa de la mar.Deci maine o sa-i storc doua mere pentru ora 10 dimineatza
La poze am vazut-o
pe Alexandra grasunica dulce,
pe Anastasia cu coronitza de flori - e o scumpete ca de obicei,
pe Clara la botez in rochitza alba e ca o printesa,
pe Dani cel voinic - ce a mai crescut mai! ,
pe Jasmine de care nu ma satur privindu-i pozele - e mortala! ,
pe AYAN cel zambaretz cu tzestoasa
... cine a mai pus poze azi?
pana una alta ma roiesc la baie!
revin
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Giova spune:
am venit de afara. mergem sa ne pregatim de baita.
intru mai tarziu sa vad poze cu Ayan.
Moni am fost salvata de copil.
Astery sa-ti traiasca grasunelul. el a avut si greutate mare la nastere. daca vrei sa nu mai puna mult pe el, nu-i da cereale.indoapa-l de apa/ceai/suc/supica.
alina caruciorul tau nu e in garantie? al meu are an garantie.
Daniela si noi am dormit cu geamurile deschise doar sus, nu de tot. dar nu batea pe bebe, oricvum. si el era acpoperit putin, dar de cateva nopti se descopera.si il lasa, ca i-o fi cald si lui.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco