Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Cuscra , super tare ginerica un scump , vad ca si el adopta tinuta de hip hoper ,se potrivesc copii ce sa mai si se vede ca se gandeste la gagica-sa ca are steagul americii si pe baticutz si pe carutz ,pupici la ginerica !
Voi va plangeti ca vor cupii sa se ridice in fund, dar fiimea vrea direct in picioare o ridic de manutze si ea se ridica si de fund in sus direct in picioare asa ca o las la loc jos si se oftica rau ca se strofoca de numa sa se ridice singura dar e tare caraghioasa ca ridica ce ridica capul si daca vede ca nu reuseste incepe sa ridice doar din fund si se da cu de pat pana oboseste si se lasa pagubasa

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Alina, nu stiu daca ioanei ii place sucul de portocale ca se stramba dar nu intoarce capul si nici nu-l scuipa. Cert este ca azi pentru prima data dupa multe saptamani mi-a facut kk singurica dupa doar trei zile de suculet asa ca n-am sa opresc ca se pare ca-i face bine.
Bee, cred ca Ana este prima din grup care a cazut Sta careva cu geamul deschis in camera in care este bebe? la vara ce o sa facem astea fara a.c. putem oare dormi cu geamul deschis?
Irinel si eu tot tzitzi ii dau Ioanei, si la fel ca si Ilinca este dolofana, dar mie al naibi doctor mi-a zis ca-i grasanica, cred ca asta-i dietetician nu pediatru. Ioana are la 3 luni jumate 7kg, Ilinca cate kg are?
ce misto ca ai ajuns la dentis Moni, si eu ar trebui sa ajung dar la mine-i treaba cu anestezia care nu prea se potriveste cu alaptatul, asa ca am manat pentru la toamna. Si am si eu niste dureri cateodata...mama, mama.
Denisa esti de cateva zile in Ro si deja ti-e dor de Dragos? Eu ce sa mai zic? Nici nu ma gandesc cat trebuie sa mai stau departe de Robert. Pupicei Emmei si distractie placuta la Bucuresti. vad ca deja te-ai interesat de concerte si alte cele
hai ca m-am pus pe scris, ce-o fi cu mine...este Ioana in curte cu mamaia o hatzana in caruta
Cred ca-i dau sa pape si fugim pe faleza sa bagam niste briza la nasuc, am fost si aseara.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simo Fii-miu are scaun mai verzuliu daca ii dau siropuri pe baza de plante.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARCH, eu i-am dat lui Ayan doar suc de mar si morcov. De portocala mi-a zis pediatra sa nu-i dau. Dar daca Ioanei ii prieste da-i inainte!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Noi ascultam muzica de bebelini. Ii place lui iubitul mic, care pana acum plangea la muzica!

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

March Noi dormimcu geamul deschis in camera si cu bb dezvelit. Ce-i drept sta destul de ferit de curent.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU sper sa fie ok si sa fie ceva trecator...Si Diaana prefera papa solida,bibe nu vrea decat in mod exceptional,in schimb baga inca tzatza...
GIOVA vezi ca Marcolino s-a apucat de treaba! Bine a facut, ca altfel te scalpa Clau! Si la urmatoarea achizitie zicea : NIET!
Daniela pai si eu alaptez si de aia am facut anestezie la dentist! Am facut anestezie si cand eram gravida si tot degeaba: Diana nu sa-a anesteziat nici din greseala,ba dimpotriva N-are nimic,pe bune!
E o cantitate mica si si mai putin trece in lapte...

Si eu am ami deschis geamul azinoapte la dormitor,ca nu mai primeam aer,nu venea de ajuns din camerele celelalte unde era deschis.Asa ca le-am inchis pe alea si am deschis loco: dar nu toata noaptea,partial.
Am pus-o pe mandra pe burta si a inceput sa se smiorcaie,pana s-a enervat rau si a trebuit sa renunt.A inceput ea sa se si tarasca dar la urlaturile alea n-am mai lasat-o! Ea vrea in fund Am incercat s-o lasa in fund netinuta de maini si a stat un pic sprijinita in fatza pe maini dupa care a aterizat in bot Dar nu-i pasa,tot vrea in fund...Sa mai rabde o lunaChiara asa! Saptamana viitoare face 5 luni deja! Nu-mi vine sa cred!
La vaccin suntem programate joi la 12,deci imi iau liber poimaine!
Eu m-am trantit mai devreme cu ea in pat la somnic si cand dormea mai bine au inceput brusc aia de jos cu prrrrrrrrrr Nu mai rezist! Si eu am sarit in sus,dapai ea! Si aseara pe la 23 tranteau in tzevi de nu reuseam s-o adorm,.De doua saptamani o tin tot asa,turbez! Si sunt doar muncitorii acolo,n-ai cu cine discuta ca ii doare fix in fund! Am impresia ca demoleaza cu totul apartamentul!
Acum am scos-o pe balcon,poate mai doarme e Ghita cu ea.Si acolo se aude foarte tare,dar macar e zgomotul de fond al strazii.

N-am apucat sa vad pozele puse azi,dar recuperez deseara!

Acu sa vad de ce ma apuc.... cred ca incep cu niste papa ca imi chioraie matzele!
Mai, voua nu va e toata ziua foame? O fi de la alaptat? Eu am mancat azi cam asa: 1/2 pahar suc de portocale,2 pateuri cu branza sarata si 2 buseuri cu branza dulce (mi le-am cumparat in oras si le-am halit la birou) si o cafea.Acasa am bagat o portie de spanac cu ou si niste bomboane pe la 15 si acum sunt lihnita de foame ... adevarul ca a fost cam subtire meniul,dar pe caldurile astea apa a fost baza! Merg sa vad ce mai gasesc prin frigider! Si mai revin,ca am de vazut poze in primul rand!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

MONI, si eu manans in continuu. Iar dulciuri, cel putin o ciocolata pe zi. De mancat eu mancam mult si inainte de sarcina si alaptat, dar dulciurile nu imi placeau asa mult.

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Copilasul meu la 4 luni fara o saptamana are 8 kile ...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

ASTERY, sa-ti traiasca! Se vede si din poze ca e baban!

Alina si Ayan

Mergi la inceput