Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello gagici,

Am disparut cateva zile de pe forum, recunosc ca am sarit vreo 2 capitole, ce sa-i faci? Recunosc ca de cand pot sa stau toata ziua in curte am cam divortat de PC.
Vad ca bebeii au inceput sa ia trante - si eu era sa o patesc astazi si a fost o minune ca eram pe faza!
Denisa ma bucur ca ai ajuns cu bine, e nasol daca nu esti obisnuita sa stai fara Dragos dar cred ca o sa ai o revedere incendiara!
Rali ce sa mai zic, nasol ca a revenit virusul dar ma bucur ca papa Anastasia piureuri si sucuri. Saracuta cred ca are alergie la biberon!
Ana M sa inteleg ca nu i-ai dat niciodata formula? Poate ii place mai mult si rezolvi problema! Si eu am avut perioade in care manca 20-30ml la masa de-mi venea sa ma dau cu . Si inca nu sunt multumite de felul in care mananca! Sa ne tii la curent cum accepta formuula!
Giova imi pare rau ca te-ai enervat dar asta este trebuie sa avem rabdare - vorba Alinei mie nu-mi vine sa cred ce rabdare am cu Carla ca vorba ceea nu-mi sta in caracter! A, si nu mai spune ca esti grasa!! E normal sa avem burtica pentru ca dureaza un timp pana se retrage pielea in plus!
Vad ca bebeii care mai de care vor in fundulet sau in picioare! Evident si piticania mea se lupta sa se ridice. Cred ca nu mai e mult si ne trezim ca pleaca la discoteca... ce sa-i faci!
Maraki, Ralu si cine se mai plange ca e grasa, eu m-am urcat azi pe cantar si am avut un soc - am de dat jos 8kg!! Eu insa aplic regimul Montignac pentru ca la mine da rezultate! Mai ramane sa ma adun si sa ma apuc de el, ca deja am 2 tentative nereusite.
Silvi am si eu aceeasi problema cu fata mea, nu am o garantie ca tace afara, de cele mai multe ori o apuca urlatul si mi-e greu sa o car in brate si sa trag si de carut... A! cu intarziere, te rog sa-mi trimiti si mie cartile de care vorbeai acum ceva vreme, adresa mea este j_manea2000@yahoo.com
Restul fetelor - ppici si scuze ca nu va amintesc si nici poze nu am apucat sa vad - sunt o nemernica, stiu.

Despre noi:
Carla a reusit sa faca (cica) enterocolita, alaltaieri a inceput sa faca kk imprastiat, verde si cu muci. Jale mare, mai ales ca s-a iritat rau la fundulet. De ieri ii dau Milupa HN25 in loc de lapte, e o formula dietetica - pe care o rade fiica-mea de zici ca nu e adevarat, vad si eu copilul mancand 130 la masa. Deci e o idee pentru cele care aveti probleme cu grevele, sa amestecati o masura de HN cu laptele, are cereale si morcov, e foarte bun. In fine azi ne-am mai reglat, a facut doar de 3 ori. In rest crestem, dormim si vorbim toata ziua.
Eu sunt mai nasol, am dureri mari de spate si de incheieturi noaptea, nu ma pot misca sau intoarce si dimineata nu ma pot da jos din pat, am noroc ca fata mea nu se mai trezeste urland ca altfel nu stiu ce faceam. Cica e de la lipsa de calciu - am inceput sa iau dar nici un efect inca.
Si, colac peste pupaza, desi inca mai alaptez putin (f putin ce e drept) mi-a venit ciclul si ma doare burta de nu mai pot. Chiar speram sa mai scap macar o luna-doua dar... nici o sansa!
Deci va imaginati ce entuziasm am cand trebuie sa o ridic pe Carla care deja bate spre 7kg...

A! UITAM CE E MAI IMPORTANT!!!!
Ayan a tradat-o pe Carla cu Bia! Atentiune!! Pai intorc capul de pe forum cateva zile si asa ceva sa se intample! HA! Carla a tratat totul cu indiferenta si nu a comentat nimic, ca o adevarata domnisoara!
Asa ca acum astept oferte pentru o frumusete carliontata, bine facuta dar nu grasa si care in mod sigur va avea tzatze mari!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

in timp ce astept sa-mi adoarma baiatul si sa gate tat-su' convorbirea la telefon, am vazut pozele lui Ayan: mare si frumos creolinul!!!ce sfios se uita el la broasca aia, zici ca-i e frica de ea, mai mai ca se dadea-napoi.

unde ati disparut toate?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu mai bantuiam pe net,dar daca am vazut ca dormiti...ma culc si eu
Janina...si Carla tradata , pai mai pune poze noi ca gasesti imediat pretendenti!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

uite cu cine trebuia sa ma incuscrez eu: cu Janina.ai vazut ce ne-a facut Ayan si Bia?
Marco a si uitat incidentul.

Janina imi parte rau ca te dor toate cele, asa si la mine. abia astept sa vina maine tipa la masaj.
Parca e pe mail-ul comun cartea cu dieta montignac, nu?

al meu e tot la tel. ma dispera, nici acasa nu uita de munca.nici nu si-a vazut bine copilul caci l-a si sunat arhitectul din Italia.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Eu ori il ori divortez. nu mai suport. ma kk pe ei bani, daca nu-l vad decat noaptea.

Ma scuzati, dar vai ce m-am enervat. nu au timp maine la birou? in noaptea asta le trebuie, naiba stie ce pt. bloc?

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Giova ce sa zic, decat ca Marco a ratat un apartament pe malul Mediteranei pe care cu ajutorul lui DD o sa-l mostenesc... cat mai curand... Zici ca vorbeste Clau la telefon? Si eu m-am enervat odata din acest motiv si am aplicat o metoda sigura de terminat conversatia... stii tu.

A, mi-am amintit.. vine soacra-mea in Ro peste cateva zile... vai de sufletul meu. M-a intrebat ce sa-mi aduca, ce crezi Anda ca am vrut?? Dubonnet, Bihhr, lichior de curacao... deh... alcoolista din mine si-a spus cuvantul.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Janina, da ce soc pozitiv atrebuit sa ia , auzi la ea 8 kg in minus !!!
Azi toata ziua m-am stresat ca nu am nici o oferta de servici si acum seara colac peste pupaza mi-au venit 3 oferte odata !!!! . Vai de capul meu acum !!!! Da sa va zic ca nu prea sunt inca incantata de nici una ? Maine merg sa vorbesc pt 2 din ele ( cele mai importante de fapt ) asa ca gagici tineti-mi pumnii ca de dimineata o iau la drum si sa vedem ce o fii.
Parca vad ca fac noapte alba de emotii si nu stiu cu ce sa ma imbrac

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

AnaM am de dat jos 8kg, adica atata am in PLUS!!!!
Multa bafta maine, nu te stresa... pune niste haine business-casual pe tine. Vamos nena, eres la mejor!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Ei, Janina, mama ei de treaba ce a rata Marco, si eu pe langa el, ca doar trebuie supravegheati kinderii, nu?
Acum sunt prea nervoasa ca sa aplic chestia aia, si ....INCA MAI VORBESTE LA TELEFON.
Ana_m tin pumnii, doamne ajuta sa iasa cum vrei tu. cu mica printesa ce faci? cui i-o lasi in grija?

fug la un dus, dar revin imediat.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Buna,
noi suntem bine, am petrecut sambata la botezul unei fetite, gazuta a dansat, s-a plimbat din brate in brate fara sa planga, a fost un ingeras dulce foc. Am avut si eu putin timp acum sa ma uit la o parte din poze.
Ursoaica, Raisa e frumoasa foc, imi pace mult poza de langa copacul inflorit.
Crisu23 ce scumpa e Alexandra cu baticul rosu si ce ochi superbi are.
Fug ca s-a trezit fata si plange, revin mai tarziu.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput