Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit, am terminat dusul, am facut pireul.... pacat ca se raceste.

Diana, ma bucur ca a fost cuminte Andreea la botezul acelei fetite. si mai asteptam vesti.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Giova, inteleg ca sotul tau petrece mult timp la birou. Si al meu la fel Cateodata este exasperant pt ca se intinde si peste noapte sau se soldeaza cu plecari neasteptate prin provincie.

poze Clara

Mergi la inceput

Simo al meu nu pleaca in delegatii. ar fi super sa mearga la o 'specializare' in Italia.

Ma uitam la pozele fetelor de noiembrie-dec. mama ce intalneala au tras. super.

dupa ce termin pozele o tai in pat, n-are rost sa mai stau, caci al meu e tot la telefon. .

si usor. pe maine.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata gagici!

Am vazut si io pozicile de la nov-dec. Doamne ce frumoase sunt! Chiar nu putem sa punem si noi de-o intalneala?!

Noi ne pregatim sa iesim afara, pana nu incepe caldura a mare.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anasebe si restul mamicilor din Bucu- eu propun parcul IOR in sapt 11-16 iunie, e ok cu voi?
REvin ca s-a trezit ranjila si merg sa o schimb, pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..noi ieri ne laudam cu 38 febra...cred ca si putin racita, dar si f. cald in casa...27.5...i-am dat calpol, nurofen, panadol si azi cred ca ii dau in continuare ca parca vad ca o deranjeaza ceva pe git..
Suvietele sunt numai citeva dar au iesit tare faine...pun poze cind pot...sa vina nasa si pun..
Bia a papat acum 100, mare minune..acum face ca delfinul!
De iesit iesim dupa 18 si azi..
Janina imi pare rau de durerile tale de spate..bine ca este bine Carla cu stomacelul!Eu poftesc la un Sheridon! Parca asa ii zice!
Giova sunt de acord cu tine..nici mie nu-mi place sa vina Dan tirziu, dar el vine citeodata nu din motive de job, ci ca sta cu prietenii la bere...din fericire la 20:30 e acasa si atunci, dar tot ma enervez..iar acum mi-a zis ca in jur de 25 iunie pleaca cu jobul 5 zile in Tenerife si cu socru...mi-a zis ca ce sa-mi aduca..si i-am spus ajutor pentru Bia ca mi-e frica sa stau singura fara el!
Alina vazut pe hlizitul de Ayan..ce misto pentru mamicile ale caror bb zimbesc si rid asa mult ca Ayan!
Denisa eu pot in principiu oricind sa vin la intilneala si oriunde in Bucuresti..poate se string multe fete, ca tare as vrea sa ne vedem si noi mai multe cu bb nazdravani!
Fug la joaca in pat ca se maraie!

poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, v-am citit din doua in doua randuri, sory dar Alain e agitat de parca a inghitit o albina, am citit ce ati postat cu el in brate si acum l-am pus in patut si se lupta cu a perna, nu mai stiu ce ocupatie sa-i dau...
Anasebe, eu ii pun fulgii de orez in lapricul de seara, aseara i-am pus 3 masuri .
Giova, sa-ti treaca supararea.

JG iti trimit astazi carticele, spor la plimbarea cu caruciorul, te inteleg perfect....
Ralu, sanatate micutei tale, pupici de la Alain.
fetelor, va pup pe toate, nu mai pot sta ca Alain e disperat, am uitat sa va zic, mai nou isi roade piciorulele, numai acelea scapau inainte, azi noapte de la 3 la 4 n-a mai vrut sa doarma ,mormaia si isi rodea piciorusele si eu motaiam langa el...

Mergi la inceput

Neatza!!!
Ei fete, aseara dupa ce am scris ultimul mesaj m-am dus la bebe si a terminat si Clau, la 12.10 .
I-am tinut o teorie, dar mi-a zis ca nu e vina lui, ca ala si-a cerut scuze,ca nu puteau vb. azi si trebuia terminat, bla-bla, bla-bla.

Cata, Tenerife... ce misto....dar unde lucreaza Dan si de ce-l cara si pe tat-su' cu el? Tu nu ai vrea sa mergi?
Iar are febra micuta? Nu-i dai prea multe medicamente/siropuri? Las-o sa faca si anticorpi, sau tu stii mai bine, mai ales ca ai pe mama in domeniu.
Anasebe plimbare placuta. Eu nu pot iesi de dim., ca vine tipa la masaj, termina la 11.30 , unde sa mai ies cu el la ora aia?
Profit, ca sa fac o cirobitza, sa calc si iesim dupa amiaza.
Silvi imi pare rau ca Alain e marait. poate de la caldura. Iti dai seama, ca saracii sunt inebuniti si ei.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza mamici si bebici
Cum va descurcati cu caldura? Eu una nu mai pot, ce-i drept sunt si rea de caldura...si cand ma gandesc ca mai trebuie sa si calc azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Fetelor, puiutii vostri nu au facut niste buburuze mici si rosii pe pielicica, de la caldura?

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput