Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
irinel2005 spune:
Eu una mor de cald, mai ales ca nu sint obisnuita cu chiar atit de mari calduri. Am mai prins doar vara trecuta in Bucuresti. Si ce calduri o sa mai vina!!!
Ilinca s-a umplut in jumatatea de sus a corpului de buburuze rosii.
Eu tocmai am spalat, ar trebui sa si calc, dar nu ma prea incumet ca daca mai fac si abur, chiar ca fac sauna. Nu ca mi-ar strica. ![]()
Ar trebui sa dau si cu aspiratorul, iar apoi sa-i astept pe cei de la Romgaz sa verifice ca miroase puternic a gaz in bucatarie.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
Crisu23 spune:
Irinel de la caldura sunt buburuzele rosii. Eu n-am patit acum, dar sa stii ca ar fi bine sa-i dai cu putina pudra. Gogosica mea prin iarna a patit-o si am dat-o cu pudra de talc A doua zi nu mai avea nimic.
utocatalina spune:
Giova Dan lucreaza la firma tatalui lui!![]()
Irinel si Bia a facut buburuze pe fata, dar nu sunt rosii! Acum intrebare: A-ti masurat vreuna temp. bb pe caldura asta? Mai are cineva 38? Vad ca Bia cu toate medicamentele are acum 37.9 si ma gindesc ca o fi de la caldura...astept raspunsuri urgente! I-am facut deja baie de la briu in jos in chiuveta sa o racoresc...starea ei prezenta e f. buna, se joaca intr-una si tind sa cred ca se supraincalzeste...ca i-am dat dat la 8 panadol cind avea 37.5 si uite ca acum are 37.9 la nici 3 ore...
poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
irinel2005 spune:
Multumesc, Crisu. O sa o dau, numai ca trebuie sa cumpar, ca nu am decit Baneocin pudra.
Abia astept sa instalam aerul conditionat, ca mi-e o mila de Ilinca saracuta, parca e un animalut care nu stie unde sa se ascunda de caldura. Mai ales ca la noi in casa toata ziua bate soarele in ferestre si nu avem unde sa ne ascundem. Afara e si mai cald. Numai in baie parca e mai racoare.
Noi ieri am facut vaccinul; bine ca nu a facut nici un fel de reactii adverse, pe caldura asta mai lipsea sa faca si febra.
utocatalina spune:
Am pus poze noi la semnatura cu tentativele ei de ridicare in fundic!![]()
poze noi - 24 mai - tentative de ridicare in fund
Ciresica Bianca 
irinel2005 spune:
E totala Bia. Ilinca mea e cam puturica. Nu stiu ce sa-i mai fac. Ar sta toata ziua si si-ar suge degetele; de fapt, miinile.
Crisu23 spune:
E o dulcica Bia. Alexandra da sa se ridice numai cand e la mine in brate si ii dau sa pape. In rest se rostogoleste in tot patul, iar de maini in gurita nu mai vorbim....
Am terminat si eu de calcat si vreau sa va spun ca parca am iesit din dus, asa tare curg apele pe mine. Daca o sa avem o vara dupa cum a inceput, vai de noi.
utocatalina spune:
Pe mine ma dispera Bia cu tentativele ei, ca mai nou si cind papa face la fel si am tot timpul impresia ca imi arunca jet mincarea...desigur ca acum nu a papat decit 2 lingurite de Hipp piersici si a si inceput scandalul ca nu vrea..
Priviti aici am si eu parte de un mic moment de respiro
poze noi - 24 mai - tentative de ridicare in fund
Ciresica Bianca 
Crisu23 spune:
A mai patit cineva? Nu mai papa cereale piure de o saptamana. Eu m-am gandit ca din cauza caldurii posibil sa-i pice mai greu la stomacel. Ieri am incercat pt ultima oara...n-a vrut cu bibe am pus in castronel. A refuzat si asa dupa care am mancat eu ![]()
geliza spune:
Catalina, Mara mea, cand era de varsta Biei acum asha patzea...se supraincalzea...atunci ne-am pus de urgenta AC in casa si ne-am luat mashini cu AC...era un chin sa plecam undeva cu ea ca gata, in mashina facea febra...mai tarziu s-a reglat...importanta e HIDRATAREA
Scuze ca m-am bagat, dar mai trec si eu pe la voi din cand in cand, ma mai uit la poze, iar cu Catalina am mai vorbit din cand in cand![]()
Eliza
27+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)