Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
irinel2005 spune:
Cata, tocmai i-am luat Ilincai temperatura (am facut ieri vaccinul) si are 37,1.
Ilinca mea se tot cearta cu zornaitoarea, pe care o scutura, o molfaie si, cum nu-si prea poate coordona miscarile, si-o da de cap.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
utocatalina spune:
Crisu si Bia a cam refuzat cerealele cu lingurita...i-am dat in bibe din alea de se pun in lapte!![]()
poze noi - 24 mai - tentative de ridicare in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
anasebe spune:
Denisa Din punctul meu de vedere e super ok. DEci de la 1 iunie incepe campania de intalneala! POate pana la urma reusim sa ne stabilim o zi si o ora!!
Gata, am fost la plimbare, vin si pozele mai tarziu.
I-am pus dimineata in lapte fulgi de orez (mai putin decat scrie pe cutie) si i-am dat cu bibe si a mancat 180 ml. Deci e clar. NU-i place lingurita. Tre' sa mai exersam.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Crisu23 spune:
Pai asa am facut si eu cand am vazut ca refuza piureul de cereale. Am luat din cele care se pun in lapte si ii pun cam 2 masuri la 180ml. Vad ca asa ii plac.
Giova spune:
Gata cu masajul, acum sunt plina de crema.
Cata am vazut-o pe Bia, al meu e puturos rau de tot. ieri l-am lasat in mijl.patului, pai acolo a stat o gramada, nici nu s-a miscat. doar se certa cu mainile si picioarele lui. atat.
.
S-ar putea saa aiba Bia febra de la caldura. am observat ca si la Marco i-a crescut de cand cu caldurile alstea.
Bubitele sunt de la caldura, cel putin asa ma gandesc eu.
Cereale de care ati luat la bebei?ce marca? mi-a zis dr. sa-i dau de pe la 5 luni, dar o masa la 3 zile. si habar n-am de care sa-i cumpar. mai e timp pana in 6 iunie, dar sa stiu si eu.
merg sa-l imbrac si sa iesim pana in piata sa iau legume pt. ciorbita si pt. supica lui.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Crisu23 spune:
Giova eu i-am luat cereale Bebelac, pt ca ii dau lapte la fel. S-a impacat foarte bine cu ele nu au fost probleme.
anasebe spune:
Silvi Zi-mi si mie te rog si fulgi de orez folosesti. Eu i-am luat de la Nestle si daca-l fac cum zic ei, imi iese o pasta foarte groasa, nici voreba sa i-o pot da cu bibe. Asa ca improvizez.
Haideti mai fetelor, bucurestencelor. Spuneti macar daca va place ideea unei intalniri in IOR, in iunie. Va surade ideea sau ba?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Giova eu am 3 feluri de cereale..
Milupa cu morcov si mar + lapte..se pune numai apa..le dau cu lingurita la masa de la 10 cite 50, dar mai nou nu mai vrea! Apoi dau lapte cu cereale de porumb si orez hidrolizate enzimatic de la Ulker..astea sunt fara lapte..se pun in laptele pe care il fac..iar seara tot vreo 50 Milupa cu orez, porumb si lapte la care pun numai apa!
Ciresica Bianca 
Crisu23 spune:
Mie imi surade iedeea intalnirii, dar din pacate este super departe IOR fata de locul unde stau.
utocatalina spune:
Fug sa vedem ce temp. mai avem..
Ciresica Bianca