Judetul BACAU (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Criss sunt "ocupata" mai mult cu mnadra mea care nu ma lasa nici macar sa respir, vrea toata ziua pe afara...si cand reusesc sa mai ajung si eu prin casa in special cand doarme, mai fac din restul treburilor de prin casa si printre picaturi reusesc sa arunc un ochi pe net

Asa deci... pe cand o punem de o intalneala???Oricum sa pandim o zi cu soare, nu???Astept propuneri, chiar si in timpul saptamanii, nu neaparat pe 2 sept...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

'neata!
Stabilim o intalnire pe sambata sau duminica?
Pupici la toate vecinutele si la copii lor frumosi.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

vrem si noi intalneala,dar nu sambata si duminica...atunci mai sta si tati pe-acasa, si ne mai recreem si noi in familie...Spre exemplu, pe la ce ora puteti voi?Eu pot toata ziua, ca-s in concediu...

laurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna dimineata! Ce mai faceti?
Cam aiurea cu vremea asta. Bebe al meu nu mai sta asa de mult pe afara si cum era obisnuit cam toata ziua pe afara, acum mi se urca in cap, se plictiseste imediat, nu isi gaseste locul.

Mergi la inceput

Pai la mine ora de intalneala ar fi cam pe la 10 dimineata sau dupa ora 4jum, ca somnul de dupamiaza dureaza de la 1 la 3-3jum., si pentru mine ar fi mai comvenabil in timpul saptamanii, ca in weekend cam greu ma urnesc de acasa

-ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

heiiii fetelor pe unde umblati????
E cam liniste pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata !
Noi am avut probleme cu calculatorul cateva zile acum sper ca s-a rezolvat..
Incercam sa profitam din plin de ultimele zile de vacanta asa ca mai mult plecate de acasa suntem. Din pacate a fost s-a mai racorit dar spre ca zilele frumoase sa revina repede .Deja pentru azi sunt sperante ..de dimineata este soare..
Voi ati inceput sa aprovizionati camara pentru iarna? Eu vreau sa incerc azi o reteta de zarzavat pentru ciorba , mai am de cumparat cate ceva din piata . Aveti vreo reteta interesanta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

'neata!
Criss, eu sunt fana shopping...pungute congelate....sau la "cersit" la cunostinte, dar anul asta niste gogosari si conopida tot pun eu....
Uite, si eu fac o reteta pentru mancaruri gen pilaf, ciorbita, mancarici, etc, si este foarte simpla:
gogosari- 3 kg
morcovi 1,5-2 kg
ulei 0.75 l
Se da prin razatoarea mica gogosarii si morcovii si se pun intr-o oala cu ulei la foc mic pana iese uleiul la suprafata. Simplu , dar si gustos.
Mihaela, si noi suntem de acord cu o intalneala, mai dupa-amiaza, si poate o facem cat mai curand....ca uite vine toamna....si zilele ploioase...
Pupam toate bacauancele prezente si absente!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salutare!
pe mine ma bate gandul sa tai tot cubulete si sa le arunc in congelator.Decamdata nu am pus decat vinete dar tre sa ma pun pe treaba

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Pai hai zice-ti o zi si sa vedem daca suntem toate disponibile!
Luni eu nu pot ca e ziua de nastere a cumatrei mele, dar marti, miercuri???

Eu zarzavatul pe iarna il pun asa: verdeata (patrunjel, telina...), o toc marunt si o pun la congelator, din gogosari fac "bulion" si ii trag in borcane si radacinoasele (telina, pastarnac, morcov...) le pun separat in alte borcane, si gata zarzavatul meu pe iarna.
In camara mai pun , de fapt urmeazasa fac: zacusca de peste si de ghebe (daca se vor face).
Mai pun conopida in otet si gogosari in bulion.Cam atat deocamdata, dar nu se stie ce imi va mai debita creerasul sa mai fac.

Astept un raspuns cu intalneala!!!
Multi pupici

Mergi la inceput