Scandinavii stiu DC... (117)
Raspunsuri - Pagina 9
AB spune:
Liris wow is dusaaaaa eu acum aflai ca esti burtica Sa fii fericita mey si bebe sanatos si cuminte si sarcina usoara.. si tat ce-ti doresti.
Multzam di alunitze.
Lilutz vezi ce face curatenia si pusul mochetei din mine? O iau pi strazi... iar webshotzu.. nu-s ce sa zic...
Sabinel culturalizeaza-te si-n numele meu.
Ufff eram satula de curatat, acum is satula de pus mocheta... cupii astia cu racelile si vomatul m-au disperat... Cert e ca am psihoza de mirosit in casa si curatat contra furnicilor
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Adela99 spune:
daca nu-i una, ii alta!
mi se strica si mie aragazu' ... asa ceva
vad ca mai sunt si altii la fel de ghinionisti ca mine (vrusei sa spun nacajiti, dar cred ca doar io ma incadrez la categoria "nacajiti")
www.agnethaarchives.com/agnethabjorn.jpg" target="_blank">pentru www.raffem.com/images/Abba3/live5.jpg" target="_blank">yank o "mica" cc consolare :-) doar atat am mai gasit din vestitul pe atunci sezut. lilutz peste toti trec anii, chiar si peste Agnetha ca si ea tocmai ce implini 56 asa ca pensionaru' e doar cu 5 ani mai trecut
edit: liris sper ca te-am felicitat pentru burtica, daca nu o fac acum. ma bucur mult pentru voi!
mihaela_s spune:
iren, daca te-ai saturat de curatenie pe strazi, fara praf, pungi de toate felurile si coji de seminte, de oameni civilizati si care nu fluiera dupa tine, de parcuri cu iarba curata(a se citi fara kk de caine) si muuuuulte altele pe care le vei observa aici, atunci e ok, hai in ro. altfel, e pacat! iti va parea rau.
tzuni sa cresti mare(la nr. de ani, las la dorinta ta cati), sa fii sanatoasa si fericita!
voljena sa-ti creasca fetitul mare si tu fericita de fericirea ei!
mara, in avans iti spun sa traiesti, multi multi ani fericiti! cu ionul si tudorelul langa tine!
sabinuts, ce muzica buna ai ascultat? silvia mea e pe 10 sept.
inca o data va doresc pe maine o dupamasa fara ploaie si plina de
sunt shushu rau daca merg la psiho?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
yank spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by yank
Dimineata m-am trezit si am coborat din pat intr-o balta
...si io care am crezut ca ai facut pishu pe tine! era mai grav atunci...
Multumesc pt urari, dragilor! Diseara ma-mbat!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Pe viitor incearca sa crezi in cadru organizat,la biserica,la emisiunea lui Brucan (ala sigur se pisha pe el) sau pe forumul ortodocsilor nu de capul tau asa,ca nu da rezultate.Capisi?
Idora spune:
Ce de sarbatoriti pe-aici
Liris felicitari pt. burtica
Tzuni LA MULTI ANI
Voljena LA MULTI ANI fetei tale neastamparate-e normal la varsta ei
Lil sa iei nota maxima la examen
Adela,fiu-tau nu-i cumva in 21 ca al meu, ca parca asa tineam io minte
iren hai in RO, ca-i fain dar pregateste-te sa ai nervii tari
LA MULTI ANI si tie Mara si sotului
Sper ca n-am uitat sa zic La multi ani cuiva
la toata lumea
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
iren spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by iren
Bre, ca mi-adusei aminte, de miine intr-o saptamina depashesc sfertu de secol, fac 26 de ani, asha ceva , cariera ioc, numa plozi
Bre, e ceva greshit cu mine daca vreau back in Ro??
Poate-ntro luna vrei sa zici??? Cit despre intoarcerea in Romanika, io sa zic sa mai astepti asa...freo 10 ani!!!
Sabino, zi-mi ca sa ma-nferbint...cite grade or fost azi in Romania???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Hihi, nu zisei io ca m-am timpit, asha e, de azi intr-o luna iar cu intoarcerea in Ro...naiba shtie!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
quote:
Originally posted by nematics
lume lume, ce bine e la voi in poienitza!!!! Multam de ospitalitate Moet inca nu dar Bordeaux se pune??? Pina ma upgradez!!
mai trec, deocamdata trebuie sa cosesc livada!
Iren, pai ai mai scris cindva prin martie anul asta, ai pus un subiect
chiar voiam sa-l recitesc si eu si nu l-am gasit, poate-i stii tu linkul - ma intereseaza al nabii de tare data topicului (din motive personale si fara legatura cu subiectul)
ca e intrebare de baraj asta pe care-o pui tu
numai bine si-o zi racoroasa la toata lumea
Nematicsu, zici de subektu cu plecatu in Spania, sau cu reintoarcerea in Ro? Link n-am timp sa caut acu, ala cu Ro era pe la generale, shi-ala cu Spania la calatorii.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
AB spune:
Uite-ntoarcerea-n .ro
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65385
Da-i pe profilu Irenei si cati sobectele ne-arhivate postate de cine trebe!
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
adusca spune:
repede sa bifez neste chestiuni
1. ma duare migrena
2. fosta comandanta de grupa, secretara UTC si responsabila cu propaganda
3. nu stiu a merge pe bicicleta
4. iancu jianu' e o spucaciune
5. zic la multi ani sarbatoritilor, in frunte cu mult prea urata si slabanoaga Tzuni
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
arboria spune:
quote:
Originally posted by adusca
...
4. iancu jianu' e o spurcaciune
de ce? ca nu ti-a zis de barfa eurovisionului din odaia lui?
aburel, ramane cum am stabilit: in 2007 in .ro sau in alta parte
deci azi, 25, doo evenimente de maxima importanta: ziua marei si intalnirea scandinavilor nimeriti in bucuresti
la multi ani, mara, sora mea de poveste!
cum, care poveste? aia cu ferma scandinava, de acum 60 de capitole
katarina nu mai trece deloc pe la bodegutza? s-a facut cupilu mare acum, nu mai are scuza asta