Scandinavii stiu DC... (117)
Raspunsuri - Pagina 8
yank spune:
Bre,eu ma .Dimineata m-am trezit si am coborat din pat intr-o balta,lipa lipa,balta in toata casa,rate plutind mai lipseau so o trestie plangatoare.Da eu eram foarte senin,parca traisem o viata in Delta,asa ca m-am dus lipa lipa si am oprit robinetul de la masina de spalat,caci ala era sursa.Furtunul cazuse si apa nu era oprita,de altfel nu o opresc niciodata.Noroc ca vecinul de jos nu era acasa,ca probabil l-as fi inecat.Oricum ma apuc sa ii refac casa.A venit acum de vreo ora si l-am rugat sa imi prezinte devizul....Luxu ,prostia,placerea si robinetul de la masina de spalat se platesc in viata
Sabina spune:
Yank, io cred ca ala avea nevoie de bani si a intrat noaptea peste tine si a scos furtunu
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
AB spune:
Iren tu meriti mesaj special....buhuuuu buhuuuu te-o hipnotizat 'otu? Ai nevoie de vacanta? Fa ca mine stai acasa si pune mocheta, descarci energiile negative, mai ciumpesti un deget din 'ot poate va treziti la realitate
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
AB spune:
Voljenasi Adela ioi sunteti grozave!` Sa creasca puii, si pe langa alte terapii, ceva cure de thalassoterapie si pe la garla mediterana sunt fff.recomandabile si asa poate punem de-o intalneala ca bucurestenii astia is prea rasfatati.
Lilutz francezii numara si la jumade punct oficial... a fost un tip care ne-a facut baremuri si la 0.01. Nota de trecere e 7-8.. depinde de medie si au jurii de mangaiat pecap cupii s-ajustat notele.
Tzuni sa fii fericita si cu visele-mplinite!
Vik io cred ca te-au primit pe insula sa vada daca supravietuiesti. Ioi saracii parinti....sa le cumparati vopsea de par si tratamente bionenergetice zuuu
Bafta cu alunita... intreb si eu ca fraiera in cat timp se duce semnul... ca am si eu niste candidate.
nematics io vreu numa palinca si vinul cela de mi l-a promis Yank.. zise ea batand in piua cea frustrata di langa bicicleta .
Rayu stii ca-n York mai e inca un laptar care aduce sticle de lapte acasa?..Si lasi paneru cu sticle goale la intrare....incredibil.. Mi-e dor de laptele acela apos alb-gri in sticla si nu mirosea..laptele de tzara nu-l suportam din cauza mirosului....
arborik bine la anu ne dam intalnire-n .ro, da de aici in doi ani in US ok?
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by yank
Dimineata m-am trezit si am coborat din pat intr-o balta
...si io care am crezut ca ai facut pishu pe tine! era mai grav atunci...
Multumesc pt urari, dragilor! Diseara ma-mbat!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
liris spune:
Andreea, depinde cit sunt de mari alunitele. eu am avut doua foarte mari pe fata (mi-era frica sa ma uit in oglinda la ele, deh! toata plaja fara sun-screens facute asa random ...). mi le-am scos in Olanda, au ramas cicatrici, dar nu asa urite, micute, aproape invizibile. dar alunitele mele au fost mari. dc initial sunt mici, cre ca nu ramin deloc cicatrici. depinde si ce clinica gasesti ptr ca nu se fac prin asigurare, dc medicul de familie decide ca-i o chestie cosmetica (deci lux sau fun). aici am avut putine optiuni, ca doar e Olanda.
Bey Vik, mi-a stat inima-n loc cind am cetit ce-ti facea fratiorul ... uha! acum mai vorbesti cu el [big smile]?! si eu sunt surioara mai mica, dar pe mine, pina la 14 ani (ai mei) frate-miu m-a ignorat complet (6 ani mai mare). eu m-am nascut si am copilarit (pina la 18 ani cind am plecat la golaneala (s-o numim universitate ) :)) la Buc) in Cta. si tot asa nu stiu sa innot prea bine. taica-miu, un innotator innascut, s-a ingrijit de asta ... adica a avut o metoda deplorabila de a ma face sa invat sa innot. ata ete. acum innot ca broasca, e o metoda simpla, dar eficienta (nu da gres) de a sta prin apa.
Lilutica, bafta la ce a mai ramas examen de limba. respectele mele ca ai facut eforturi si ca ai reusit.
bey Rayu, io cred ca Boubou a ta seamana cu tatal tau (abia astept postarile in care povestesti ce a mai facut), ii ies "natural". atita vreme cit nu are comunitate de romani in jur, poate sa ploua cit vrea. pozele alea mie mi-au dat frisoane. insa banana pe ziar mi-a placut cel mai mult. poate avea multe interpretari, io m-am oprit la una care-mi convine.
mara, carmen, doruletz, sabina, irimell si restul fetelor (imi cer scuze ca nu scriu lista completisima) multam de urari. burta n-am foarte mare si placenta o am in fata. simt putinel miscarile celui mic. uneori intru-n panica... fetele de pe la sarcini cit a mea au simtit copiii si de la 14 saptamini, ma urcam pe pereti cind le auzeam de fluturasi si eu nimic. eu il simt cel mai mult cind stau intinsa. sa speram ca ma va ajuta bunul Dumnezeu s-o scot la capat cu bine si sa fie sanatos!
vreau si eu linkul la album (nu l-am pastrat niciodata) sa vad ultimele poze de Gepeta.
lilanda spune:
liris, uite-acilea bebelacu' scandinav....multa santate si relaxare iti urez...
Abusor, maaai m-ai uns la inima cu povestile alea provencale....halal calatoria sufletului!!! Imi fac timp in weekend sa intru la album, cu Mozilla, fiindca pe explorer imi da webshotu eroare, nu-s de ce
yank, pai prezinta si tu devizu' la instalator..ori ti-ai pus singurel cu minuta ta, furtunu'???
Rid io rid, da'-mi veni azi electricianu' si cica putea sa ne ia casa foc O faza de la priza pentru aragaz era defecta, pe traseul dintre contor si bucatarie...noroc ca danejii is isteti si fac locase speciale pentru instaltia electrica, drept pentru care scoase faza cu pricina, fara sa darime casa!!!
vik, gata??? Te facusi (si mai) frumoasa???
pa aici iar pu..laaaa, ceea ce nu va doresc si voua miine, bucurestenilor
P.S. xeno, te rog io sa iei notite si sa-mi zici si mie reteta de gordon bleu cu ciuperci...te bagasi si la bucatarie, mon sher!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Io plec acuma la festivalul de muzica contemporana...
da vroiam sa-i spun Lirisei sa nu se streseze, eu miscarile le-am simtit in sapt 21 22:)
Si burta f f mica tot asa:)
pup.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
fetele si baietii, am intrat repede sa va zic ccc ca maine nu pot veni la bucuresti din motive de serviciu .
sa va distrati bine!
uitati si de la mine cate un paharel de tarie
va pupez cu drag!
unu
doi
trei
buli spune:
iaca ajung si eu la vreme la un chef, la multi ani, tzuni! sa traiesti cit pentru 1000 de ani. daca nu-ti place modific ;)
lilanda, 11 sa fie ... sau 13? vii la Ieshi in vara asta?
m-a spart Boubou cu ploaia ei, ce sa zic, bine macar ca vorbeste.
al meu nu vorbeste nik. si, rar, cind o face, zice numa bazaconii. mai nou, cica il cheama Parpangel
liris ... felicitari, sa va mearga bine