Scandinavii stiu DC... (117)
Raspunsuri - Pagina 10
nematics spune:
quote:
Originally posted by AB
Uite-ntoarcerea-n .ro
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65385
Da-i pe profilu Irenei si cati sobectele ne-arhivate postate de cine trebe!
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
multumesc
eu cautam ceva din martie - acum m-am zapacit de tot...
cataghe spune:
Numa' am vrut sa zic LMA sarbatoritilor de luna asta
si pupici pe burtilici lui Liris
, no si ma duc la servici.
A, si sa-i zic lu' yanku sa nu mai lasi bre robinetu' deschis la masina de spalat ca se strica pompa
.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Sabina spune:
www.trekearth.com/gallery/photo389472.htm" target="_blank">La multi ani! Mara!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
ce tare esti, adeluzto:)))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
La multi ani Mara!Am trecut fuga sa va zic ca nasu' e bine, nu e bandajat, l-am scos in lume cu mindrie
. E doar un semn mic, trebuie in zece zile sa treaca tot. A durut un picut dar suportabil anyway. Mai rau e epilatul inghinal
Gata poooouu....la trecu de parca nici n-a fost, avem soare! Nu bate vintul! deja sunt 14 grade, pina mai dupa amiaza speram la mai mult. Azi e ziua tatilor din toata lumea, aici e mare sarbatoare. Cu banduri care cinta ici colo, berea si cirnatii ambulanti peste tot. Nemtzoaicele isi cinstesc barbatzii, ete asa macar odata pe an:)) Glumesc nah.Noi mergem pe mare, tot boat clubul e in sarbatoare azi, o sa fim toti cu barcile afara. Sigur se lasa cu muuult muuult
Intilneala placuta acolo la bucurestii scandinavi! sa aveti fun si voie buna! Nu uitati de poze muulte
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Adela99 spune:
vikinga www.sheltron.net/images/quirky/hidden_boat.jpg" target="_blank">distractie placuta! asta apropo de boat club la fel si scandinavilor bucuresteni - distractie placuta! poate va dati si voi cu barca prin cismigiu :-)
sabinel fimiu ii nascut pe 28
Sabina spune:
adelutz, in aceeasi zi cu sotul meu, de aia e baiat fain baietu tau
Sabina si
iileana spune:
Maraaaaa,
, La multzi ani! 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
Huuuh, pa pe linga urarile Adeluctzei(
) io nu poci decit pentru ca sa zic sfios, da' calduros La Multi Ani, Andreea
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai noroc ccc cu caru!!! 
Si p-aci e sarbatoare, da-'Naltarea, ca ziua tatilor ii abia pe 5 iunie :-)) (cre' ca pentru ca sa mearga berea mai usor-n jos :-)) vik, plimbare placuta si fara vint (asta fiindca n-ai pinze)
)
buli, tare-as vrea s-ajung la Iasi, macar oleaca vara asta...in vreo doua saptamini aflu daca poci ori nu, sa trag o fuga in iulie, din Croatia, in Romanica 
Si voi, la Bucuresti, sa aveti partea de-o-ntilneala pe cinste!!! Sa va dixtracti si sa ciocniti si pentru noi o halba-doua!!! 
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet