Scandinavii stiu DC... (117)
Raspunsuri - Pagina 10
nematics spune:
quote:
Originally posted by AB
Uite-ntoarcerea-n .ro
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65385
Da-i pe profilu Irenei si cati sobectele ne-arhivate postate de cine trebe!
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
multumesc
eu cautam ceva din martie - acum m-am zapacit de tot...
cataghe spune:
Numa' am vrut sa zic LMA sarbatoritilor de luna asta si pupici pe burtilici lui Liris, no si ma duc la servici.
A, si sa-i zic lu' yanku sa nu mai lasi bre robinetu' deschis la masina de spalat ca se strica pompa.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Sabina spune:
www.trekearth.com/gallery/photo389472.htm" target="_blank">La multi ani! Mara!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
ce tare esti, adeluzto:)))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
vikinga spune:
La multi ani Mara!Am trecut fuga sa va zic ca nasu' e bine, nu e bandajat, l-am scos in lume cu mindrie. E doar un semn mic, trebuie in zece zile sa treaca tot. A durut un picut dar suportabil anyway. Mai rau e epilatul inghinalGata poooouu....la trecu de parca nici n-a fost, avem soare! Nu bate vintul! deja sunt 14 grade, pina mai dupa amiaza speram la mai mult. Azi e ziua tatilor din toata lumea, aici e mare sarbatoare. Cu banduri care cinta ici colo, berea si cirnatii ambulanti peste tot. Nemtzoaicele isi cinstesc barbatzii, ete asa macar odata pe an:)) Glumesc nah.Noi mergem pe mare, tot boat clubul e in sarbatoare azi, o sa fim toti cu barcile afara. Sigur se lasa cu muuult muuultIntilneala placuta acolo la bucurestii scandinavi! sa aveti fun si voie buna! Nu uitati de poze muulteVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Adela99 spune:
vikinga www.sheltron.net/images/quirky/hidden_boat.jpg" target="_blank">distractie placuta! asta apropo de boat club la fel si scandinavilor bucuresteni - distractie placuta! poate va dati si voi cu barca prin cismigiu :-)
sabinel fimiu ii nascut pe 28
Sabina spune:
adelutz, in aceeasi zi cu sotul meu, de aia e baiat fain baietu tau
iileana spune:
Maraaaaa, , La multzi ani!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
Huuuh, pa pe linga urarile Adeluctzei() io nu poci decit pentru ca sa zic sfios, da' calduros La Multi Ani, Andreea Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai noroc ccc cu caru!!!
Si p-aci e sarbatoare, da-'Naltarea, ca ziua tatilor ii abia pe 5 iunie :-)) (cre' ca pentru ca sa mearga berea mai usor-n jos :-)) vik, plimbare placuta si fara vint (asta fiindca n-ai pinze) )
buli, tare-as vrea s-ajung la Iasi, macar oleaca vara asta...in vreo doua saptamini aflu daca poci ori nu, sa trag o fuga in iulie, din Croatia, in Romanica
Si voi, la Bucuresti, sa aveti partea de-o-ntilneala pe cinste!!! Sa va dixtracti si sa ciocniti si pentru noi o halba-doua!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet