Scandinavii stiu DC... (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

multumesc fetele pentru urari, floricele...broscutze. (adela suuper urare! ar trebui sa stea in cap de lista la scandinavi. )

am vorbit cu lilanda la telefooooooonnn!!!! inca mai tremur de emotie...abia astept sa mai pove!

fug inapoi la chef ca la noi in birou e chef mare (mai am doua colege sarbatorite saptamana asta).

multumesc inca odata de urari. voi mi-ati facut ziua! chiar ii spuneam lilutzei ca de obicei nu ma simt special de ziua mea, dar de data asta traiesc/simt evenimentul din plin.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

mara, La Multi Ani! si de la mine. Sa fii sanatoasa si fericita!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La multzi ani, MARA, sa fii fericita!
Aci e innorat, nu ies nicaieri, asha ca-mi tocesc kuru pe scaun
Dixtractzie placuta scandinavilor care se intilnesc
ABushor, io-s in iulie in Ro
Mey, cu Romania fu numa asha, un puseu de kef de aventura , ca-i mult mai probabil sa cumparam o casa la curte aci decit sa ne intoarcem in Ro, asha ca la anu pe vremea asta o sa stau in gradina personala ...da totushi Ro nu iese din peisaj, cine shtie...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Ma tot intreaba lumea pentru ce m-ash intoarce in Ro, uite de ce: pentru muzica de acolo, spectacole, teatru, cartzi, kiar shi nervii pe care tzi-i provoaca tot ce-i pe dos acolo, macar simtzi ca traieshti! Cel putzin asha gindesc io acu... Pentru mama, respectiv bunica plozilor mei, pentru faptul ca ma pot certa cu lumea in limba mea, ca-mi pot lua un carnet de shofat- aci costa foarte mult schcoala, da oricum n-am timp , pentru faptul c-ash putea lucra, etc...Nah, io tot incerc sa plec undeva unde m-ash putea simtzi bine, Romania nu-i in nici un caz locul ala, da e pe primul loc
Mai ashteptam nitzel oricum, sa vedem cum evolueaza lucrurile...
Shtiu ca ceea ce vreau io (primele rinduri ale postului) n-ar conta pentru unii, da io-s o fire mai boema iar lipsa lucrurilor alea aci ma face nefericita, io nu le consider cai verzi pe peretzi, pentru ca de ele mi-e dor Prefer sa fiu nervoasa o zi, doo pe saptamina acolo, decit nefericita o viatza intreaga aci .
Nah, se vede ca-i urita vremea azi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Mara sa fii fericita si iubita! Si sa petreci super!

La fel si restul petrecaretilor... pe barca, pe langa barca numa fain sa hie la voi acolo. Noi ca tot suntem liberi vom petrece constructiv si-n spirit comunist. Mutam mobila la loc, peste mocheta pusa ieri. Munca l-a facut pe om...pom. Sau ma rog intepenit desale doar... Ioi si-n sfarsit de zi merem la resto ca sa ne platim munca pentru care n-am gasit cantindati in timp util

Iren superrrrrrrr gasesc si io io popor anu asta. Ca prevad ca restul bubcurestilor pleaca D-zeu stie unde cand vin io... Anu viitor cu Arboriku pun in agenda!

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

care veniti in iulie...sa stiti ca eu voi fi in Bucuresti pe 2 si 3 iulie.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Io vin il ultima sapt de iulie... Ce ziceam

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si cat stai?
si la Busteni ce te impiedica sa tragi o fuga?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Shi io-s de pe 6-26, cu mici intreruperi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

si cat stai?
si la Busteni ce te impiedica sa tragi o fuga?

Vin singura cu plozii, n-am masina in .ro etc....
Ok Iren ne-om zari.

Mergi la inceput