Scandinavii stiu DC... (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by arboria

lila', felicitatziuni! minim nota doishpe sa iei

Asa sa fie, ca aia oricum nu se egzista!!(sar danejii, ca popindacii, de la 11 direct la 13!!!)
miha, ii drept ca mersu' pe bicicleta nu se uita!!! Parol...io experimentai mijlocu' asta de locomtie doar un an in Romanika, in copilaria mea, si avui surpriza sa constat ca, acum, nu numa' ca imi mentin echilibru, da' chiar ma pot si deplasa pedalind...
Pegaso, io nu ma rog- na - pentru vreme buna, da' s-o aveti!!! Va invidiez....si cu canicula, auzi!!!
Ab, cum ii cu sistemu' francez de notare?? Sare din doi in doi??? Care e nota minima de trecre?? Acilea-i 6!!
Ii aratai consosrtului pozele dn comunsimu'-ndepartat al Romaniei...si recunoscu sticlele de lapte ...asa ceva si tastatura de la HC 91, pe care exersai la greu cind dadui licenta!!!
PS. Sa nu va zic freo doua acum??? Auzi la ei 17.30....nu-i prea cald????

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mah, mai vrea cineva inapoi in Ro, sau is singura tuta?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Iren...de cand vrei tu inapoi in RO???

Lil, nu stii ce-a fost azi.Si-nis-tru!!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Sabina

pe doruletz ai uitat-o:))
esti de groaza...

ECSZ: Tzuni , La Multi Ani!!! Sa fii fericita si sa-l lamuresti pe nenea Iancu sa-ti finanteze nunta! Sa bem iara...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Sabinelu, de muuult

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

daaa....Tzuni mai intinereste!!! Sa bem, sa bem!!!!

Sa fii fericita...abia astept sa te cunosc...sa vezi ce grasa sunt:-)))))))

pai Iren, parca sotu vroia si tu nu...sau m-am tampit io de la caldura:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Bre, ca mi-adusei aminte, de miine intr-o saptamina depashesc sfertu de secol, fac 26 de ani, asha ceva , cariera ioc, numa plozi
Bre, e ceva greshit cu mine daca vreau back in Ro??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by iren

Bre, ca mi-adusei aminte, de miine intr-o saptamina depashesc sfertu de secol, fac 26 de ani, asha ceva , cariera ioc, numa plozi
Bre, e ceva greshit cu mine daca vreau back in Ro??

Poate-ntro luna vrei sa zici??? Cit despre intoarcerea in Romanika, io sa zic sa mai astepti asa...freo 10 ani!!!
Sabino, zi-mi ca sa ma-nferbint...cite grade or fost azi in Romania???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

eu am aproape 27, un sg plod si nici o cariera(raportand ce inseamna 27 de ani la careiera pe care o vreau eu)
iren, de maine intr-o luna ai vrut sa zici:))

dupa ce ne trece chefu de la intalneli si baute poate discutam si despre carierism aicihsa in poaiana inteleapta;-)

ce sa faci In Ro, Iren?????????????????????
Nu, nu esti defecta, ca de aia nu plec nici eu..dar.....

Mergi la inceput

a zis pegasina mai devreme, 33 la umbra, da stii cum e bucurestiu cu asfaltul lui incins.

PS Pe mine sa ma scuzati cu bolduitul, dar daca nu-mi amintesc la timp, Mozzila nu ma lasa sa le pun in mijl frazei, mi le baga la sfarsit, are careva idee de ce?

Mergi la inceput