Scandinavii stiu DC... (117)
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
Buna ziua popor scandic!!! Huuura...scapai de partea scrisa a mamii ei de limba, zic io onorabil (rezultatul il aflu saptamina viitoare) si am ramas numa' cu oralu
vik, precum zisei, asta-i examenul final pentru detasamentu' meu de imigranti (adica aia de au studii de la liceu incolo), insa mai exista nivelu' academic de daneza, care este facultativ si pe care as vrea sa-l abordez, da' moca, adica fara parale. Lucru' asta e posibil doar daca iau prezentu' examen cu note peste 10...haleluyhhha
lena, ma' aci nu te-ntreaba daca stii sa meri cu bicicleta, tre' sa vii la scoala cu bicileta Io, nu stiu prin ce minune, nu m-am latit inca pe nicaieri...atita doar ca, unoeri, nu ma pot opri la timp in fata unor oarece obstacole, drept pentru care cosu' meu de la ghidon ii cam botit pe laterale!!!
yank, sa vezi cind or veni aia doi in viata, sa-ti ceara banii inapoi...cu dobindaaa!!!
Rayu sint bestiale pozeleee...le-am bagat la favorite!!! Numai ca se impune o mica modificare din partea mea: n-am fost cumandata de unitate, doar am jinduit cu snuru' la pozitia asta!!! Buli parca fuse
Vazui pozele cu fetite si astept continuarea..cu adultii!!!
Noi astia ramasi prin poiana nu putem decit sa ne atrenam pentru miine si poimiine, cind aia de sa stiu cu musca pe caciula, trebe' musai sa treaca pe-aici!!! asaaaa ceva....
voljena, tu de ce te bioenregizezi???
PS...iese soarele
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Veve spune:
quote:
Originally posted by Rayuela....Sa ziceti repede care a fost comandant de grupa,
Io,io!Imi amintesc cum am facut un coleg pionier (asa era pe-atunci,unu' ales in prima transa,propunea un coleg pentru a doua) numai de mila,ca-n excursia de impionierire a mea,mancam biscuiti poieni,ala saliva la mine (la biscuiti adica) da' eram asa timida ca-mi fu rusine sa-i dau si lui
Ohhh,ce oki frumosi si-albastri-am vazut euuuuuuuu
Bre,nu poci s-apar la yanku-n living in pigiamale si manolo!Ia-ti gandu',Leano...nu-i trendy!Si la cat se chinuie yanku' sa-mi vanda rabla lui de bicicleta,parca vaz ca sfarsesc pedaland si fara bocanila...
Si-aici puuu....la (si vv zicea la fel) la greu ieri;prima data cand m-aventurez si eu cu plozii la shopping si ma prinse neneorocita!Nu va zic cam cum aratam murata (n-aveam tricou alb,sic!),cu sacosele-ntr-o mana,cu croko zbatandu-se in alta si cu rimelu' waterproof siroind...Pam-pam!
PS Felicitari,Lilu!10 sa fie!Si succes la oral!...can I watch?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Sabina spune:
Lilutzu, acu am vazut c-ai scris de examen...Bravo si o sa fie bine!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Veve
PS Felicitari,Lilu!10 sa fie!Si succes la oral!...can I watch?[/b][/font=Comic Sans MS][/maroon]
aha... Da' io vreau 11!!! (uitai sa va zic ccc pe-acilea sistemul d enotare e de la 0 la 13, mai putin 12...unde 10 si 11 sint foarte bine, iar 13 genial!!! Daneji, deh
Sarumina de felicitatiuni...dau de beut, dupa ce sfirsesc si oralu'
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
AB spune:
Sabinel sunt dulci puii foc. Iar Galagia Batalia promite ca viitor fotograf Ce fain de voi ca va-ntalniti...Pozeeeee... sa savuram si noi...Io vin in jur de 20 iulie.... mai e pe atunci careva prin Buc?
rayu raspund si io cu grupa, ba o data de mila m-or facut si cu snurulet din cel alb ceva cu medical... o alergat mama dupa el...mai ceva ca dupa mezel
Si cu bicla.. ha fosta holandeza raportez ca navigam pe bicicleta c-o burtica de sase lumi juma si daca nu plecam sigur mergeam inca cu burticelul la defilare...Eram numa zuza nu prea mare biciclista. In prima luna de Olanda m-am accidentat asa grav c-am ajuns cu politia la spital si cum n-avea cine sa ma aduca acasa de la spital...m-o luat politistu in brate toate scarile de casoi olandez al gazdei... Si-s scari intortocheate si-nguste si fain politistu
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
mihaela_s spune:
pupici scandinavi!
io am fost comandanta de detasament fro 5 ani, doar un an am fost de grupa, m-au retrogradat invidiosii.
rayu, mortala boubou [:-))]. Cu muscatul e nasol, silvia si acum are apucaturi din astea cu muscat, tras de par, lovit. Citisem ca si sofia-galagia e batausa...cred ca facem un klub al kinderilor , ce spuneti? cine se mai inscrie?
pozele ceausiste sunt mortale! jules verne mai am inca la mama, stau frumos in biblioteca, rasnita de cafea (e luata dupa revolutie!) am in bucatarie, dar n-o mai folosesc, aaaa surprizele de turbo cred ca le-a aruncat mama de curand...
iren, ai devenit sperietoare de copchii rebeli?
lil' brava pentru ezamen si bafta la cel vorbit! asteptam beuta .
pozele gepetei si sofiei sunt tare faine! vrem continuarea!!!
intalneala placuta sa aveti, se pare ca ccc canicula va tine cu voi, asa ca o pe terasa e obligatorie! sa mai spun ca imi pare rau ca nu voi fi si eu acolo????
pe bitzigla n-am mai urcat de-un deceniu, oare o fi adevarat ca nu se uita?
la noi a fost soare si peste 30 de grade, cica pana joi va fi asa...e greu frate si cu caldurile astea!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
AB spune:
Lilutz pana la 13...upssss. BAFTA. Io cand am auzit ca trece de 10 m-am gandit ca-i ca la frantuji note pi 20 si-mi ziceam ca iei tu relaxat peste 10....Acum tot zic ca iei numa atenta sa fii
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
arboria spune:
lila', felicitatziuni! minim nota doishpe sa iei
aburel, io o sa fiu in iulie in bucuresti, numa ca in 2007.
comandanta de grupa am fost si io (e vorba de snurul rosu?), da' nu-s tare mandra, ca nu-mi placea sa fiu paracioasa, sa pun absente si sa tot spun in fiecare zi chestia aia cu "...si am urmatoarele de raportat: ..."
bicla am si io, si pedalez, da nu-mi place in cartier, ca e cam denivelat, asheaaa, cam ca la san francisco. multe dealuri, respectiv multe vai
asa ca lom masina, cu biclele si rolele in ea si mergem cale de multe mile pana la drum drept, pe malul marii (oceanului) si "ne dam" pe esplanada
itsmeule, baga un mesaj gol aicisha, numa sa stiu ca esti bine, uochei?
hai, pup iu
Pegasis spune:
Caldura mare monser... caldura mare... azi in Buc fura 33 gr la umbra . M-ati spart cu ploaia voastra...
lilu, bravo! si la mai mare!
Rayu, cind veniti in Buc?
Recensamintu' e cam asa: Sabinelu x2, iileana x2, witchie x2, Tzunica, taticdetoma, nenea Iancu si subsemnata. Uitai pe cineva? I wish xeno was here...
Si rugati-va sa nu ploo joi...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Sabina spune:
pe doruletz ai uitat-o:))
nenea iancu nu era prea sigur.
auziti voi acuma..............17.30 nu e prea....cald?
desi ma rog...daca vine lumea direct de la munci....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.