Scandinavii stiu DC... (117)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ce ochi frumosi are gepeta! cat de mica e?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bre, plozii ajtia s-au aliat impotriva mea!
Erau in bucatarie, in linishte, mak sa ved ce fac ei acolo, cind imi aud pashii o tulesc, el sub masa din living, ea n-a mai avut timp shi s-a lipit de perete Ma aplec la ea, ca mesteca de zor, shi-o-ntreb: Juli, ce-ai in gura? Ea, cu gura strinsa, molfaind, mustacea de zor N-a vrut neam sa deskida gura sa-mi arate ce maninca, secretoasa rau, da tot am vazut ce-avea: bomboane de ciocolata, date de frac'su!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

rayu chistoace pozele bey io fusei de detasament, gradu asta il uitasi...acilea tot asa pu...la de pu...la de vreme trecui inapoi la cizme si geaca de piele, cand da cu apa din ceruri si vantoase se cutremura casa fratilor, asa ceva .
lil bafta multa ...la testul de olandeza acilea te intreaba si daca stii sa mergi pe la voi nexam???
vik si holandejii astia viciati idem, fumeaza in draci cu totii, tipele mai ales fumeaza si pe bicicleta, nu-s cum pana mea isi tzin astia echilibrul, mai au si bicicleta aia plina ochi cu te miri ce, plase de cumparaturi, kinderi in scaunel d-ala special, mai un ghiveci cu flori...in fine, dusi rau cu capul

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Shi aci is la fel cu bicicletele, kinderii, cumparaturile shi tzigara, shi mai shi ploo
Vad ca de pe 31 mai baga shi ajtia interdictzie la fumat in cafeteriile de la Migros- lantz de supermarketuri, f raspindite- io am Migros cu cafeterie kiar linga bloc, shi acolo-mi fac io veacu, mai ales daca ploo shi-i frig, ca au un loc de joaca numa bun de ametzit plozii

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lena,gata incerc si io sa fumez pe bicicleta,me enerveaza olandejii astia,ca mie nu mi-a trecut asa ceva prin cap.
Io trebe oricum sa intru in cartea recordurilor la capitolu "prostie",v-am zis ca am reusit performanta de a cadea fix lata de pe bicicleta,stind la o trecere de pietoni?Si nu m-a impins nimeni ,nu era vint,nimic!Sa va mai zic cit au ris automobilistii care asteptau la stop?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Sport extrem ciclismul asta.Anyway,acum vreo 4 ani mi-am luat o bicicleta de aia de munte din Tel-Aviv si dupa ce o iau,las masina la maica-mea in Ramat Gan si o iau pe bicicleta pina in Holon,circa 30 km.Fratilor,afara erau 40 grade C,eu ca Lance Amstrong pedalam.Super senzatie,trec peste faptul ca erau sa ma calce vreo 4 masini si ca am luat amenda de la Pol ca cica nu am voie pe autostrada cu ea.In fata porti cind aveam 10km/ora am cazut ca o vita si m-am imprastiat pe caldaram.Toti pruncii(linga casa e un parculet) cu mame,bone si catei radeau de faza zilei.Eram julit tot,si mi-am luxat si mana.Am luat un taxi,mi-am recuperat masina si am aruncat bicicleta in garaj dupa ce am luat hotararea sa nu ma mai urc pe "monstrul" ala care in tinerete imi fuse prieten bun.La intervat de o luna am reusit sa o vand de 3x la 3 persoane diferite.Primu mi-a platito si nu a mai venit dupa ea 2 saptamani,afland apoi ca plecase in Canada cu jobu.Al doilea a cumparato,in seara aia am tras un sprit ramanand ca o ia a doua zi.Nu a mai venit,urmatoarea saptamana a si plecat in armata,iar al treilea a avut un accident de motocicleta si a decedat.Cu prima ocazia cind ajung in Holon,o iau si o duc in desert ca nu e lucru curat cu ea....sau o mai vand de 2-3 x,ca se pare ca asta mi-a dato EL,sa fac bani cu eaVeve,vrei o bicicla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Yank
Io nici macar nu ma stiu da ca lumea pe bicicleta si daca vine vreo masina ma dezechilibrez si dezmembrez toata.Asa ca am de ales ori trotuaru ori deloc.Mai bine nu

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

, yank

da mai tare o sa radeti vori de mine, care in afara de bicla de pe ochi, alta nu prea mai stapanesc:((, ru-si-ni-caaaaaaaaaaaaaaaaa

Rayu, tu cand vii la bucuresti? aduci si Jimmy Chou?:D

si eu am fost de grupa.numa reun an si ceva, dupa care m-au retrogradat....ajutor de comandat de grupa, pt ca au ales un..baiat.Misoginism si la 9 ani, zau asa!!!
Si la 10 a venit "revolutia", asa ca....

ah, era sa uit.
aici e Caldura mare

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Aseara ma palise o pofta de o tzigara... Da' din aia de zile mari, nu alta. Eram in stare sa ma duc la cineva cu tzigara in mina si sa ii ofer un dolar pentru o tzigare... Nu vreau sa iau pachetul de tzigari ca dupa aia iar ma apuc de fumat. Termin pachetul ,apoi iau altul si uite-asa... Dar asa cite una citeodata, merge...Eram pe plaja, la lac unde au un spectacol de artificii superb in fiecare zi de sarbatoarea reginei.
Vremea acceptabila, lume multa pe plaja. Artificiile au fost pe la 9:45 deci ne-am mai invirtit noi pe plaja sa nu se plicitseasca fetele, le-am luat hot dog (masa de seara, mama denaturata ce sint!), vata pe batz, mere cu acadea, inghetata... numai hrana sanatoasa!
Mai da' nu am vazut pe nimeni cu tzigara! Nimeni!... Si stateam eu asa cu fetele pe plaja cu ochii dupa tzigare...
Se intuneca de-a binelea si incepe showul de artificii... miros de joint puternic de peste tot! Mai lumea asta nu mai fumeaza tzigari in spatii publice, dar fumeza marijuana!

Sabina
, frumoase pozele, fetizele din poze frumoase foc, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rayuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , Jules Verne.................

vreau sa fiu mica la loooc

Alyssa, eu am fost socata acu cateva luni cand un amic de-al meu, operat de nustiucate ori la spate,umar vai de el din punctu asta de vedere, si care traieste in America(e american) zice , sg alinare care mi-a mai ramas e fumatu, asta ma relaxeaza etc...la care eu ingrozita..pai oasele, pai plamanii(tatal lui are cancer la plamani)...la care tipu, Sabina, nu ma refeream la tutun:)))
Multumim de complimente, Sofia e topita dupa Alexandra, azi m-a intrebat incontinuu de ea.

Iren , de Pasti cand am venit la Busteni(eu am ramas o sapt in Bucuresti sa-mi scriu pt doctorat)am gasit copilu tuns de barbat...acu ce sa zic...a tuns-o bine, da mie tot castron imi placea mai mult......

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput