Scandinavii stiu DC... (117)
Raspunsuri - Pagina 2
AB spune:
Lilutz cu sa ne rugam stau mai prost cine stie daca-ncerc ce poate iesi... Asa ca io rog pi limba daneza sa steie si-n gat sa iasa si putin si sa gaghile placut urechile exterminatorilor...
Am intarcat junioru mey. De ce? Pai singur principalu motiv o fi fost ca trebuia sa beu de ziua mea... Patru ani de abstinenta...is mult prea mult si-n Franta, ca-n US treaca mearga..
Si e trist si gri in Proventa ceva influentza scandinava..... grav....
Vik pai atunci chiar am scapat di test...am avut pile sau cum?
Nematics tutun nu se pune de cand cu legile anti-fumat e sport curat: iesi afara pe vreme rea, cobori trepte, le si urci daca tii la job, lasi balta restaurantele si mergi cu sandwich-ul in mana...
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
vikinga spune:
Neatza, mah cind mai vine vara aici? La fel de frumos e si la mine, exact vorba lu' Boubou, da exact asaAseara furtuna mare, dimineata tremurau geamurile, parca s-a mai linistit acum o idee. AB-usor ai avut haz cu fumatorii, mai eu cred ca numai prin germania din toate tarile EU, se fumeaza in draci aproape peste tot, pina si-n MC Donalds. Majoritatea rest fara locuri pt nefumatori, viciati rau nemtzii astia, de aici m-am contaminat cred:)Vicii vicii da apar numa noaptea, acu merg la un sport si o sauna, pt purificare asa. Lilu bafta azi! Si dupa testul asta gata scoala de daneza? sau treci la alt nivel?Intilnire placuta la scandinavi!Pe searaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Tzuni spune:
Neata!
Alyssa, stai linistita ca va citesc pana la ultima litera, da' nu tin ritmu' vostru ...Ma gandeam ca poate ar trebui sa ma puneti si pe mine in albumul scandinav la capitolul "prieteni" printre matze si caini !
Apropo, Sabino, ar fi ceva sa apar cu matza-n lesa la intalneala. Asa, un fel de Cruella Devil , dar, din pacate, m-am epilat si alta blana n-am...
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
iileana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...Ma gandeam ca poate ar trebui sa ma puneti si pe mine in albumul scandinav la capitolul "prieteni" printre matze si caini !
ba pardon, ala-i un loc pe care-l vizez eu demult, asteptam numa' sa-mi iau inima-n dinti sa fac propunerea!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
bre, voi ati vazut pozele? de aici incolo
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
lilutz bafta!
sabinel vazut, placut! distractie placuta-n continuare si asteptam poze mai multe cu mai multi miercuri
irimell de ce stres?
nematics
Tzuni, iileana da' voi sunteti cuvantatoare, nu?
cererea se aproba doar daca in poza imitati un necuvantator la libera alegere
la gramada!
pu...laaaaa, pu...laaaaa, pu...laaaaa, vreme de betie!
Rayuela spune:
tot.....pu.......laaa si in Gbg ,Adeluci!Mare dreptate are fi-mea
Vik,bine de tot faza cu vibratoruAbushorule,bine ai venit in viata vicioasa scandinavaLulutz,succes si bafta,sa ne zici ce ai facut ,da?nematics,pai io zic ca esti de 3 ori scandinava,se aproba intrarea!
Si mai vreau sa zic ca nu stiu cum dreac,da io nu am fost in camera lu yanku,da ma oftic ca am ratat pijamaua lu veve,data viitoare o vreau la camera fara pijama da cu niste Jimmy Choo in picioare,la un semnal stingem lumina si ii furam!Pantofii bre!
Si poze de la intilnealaaaaaaa!!Daca-l prind pe tatalutoma cu cola in mina il exmatriculez din poiana!sabinule,pup-o pe doruletu si famelionu din partea Flinstonilor!
La vara neaparat vreau si io la terasa,sa nu va prind ca nu sinteti prin Bucuresti!
Rayuela spune:
dragi soimi ai patriei,va mai amintiti?
Intoarcere in timp,acu douaj de ani....Sa ziceti repede care a fost comandant de grupa,ca stiu ca luluci a fost de unitate
voljena spune:
lil - bafta multa!... acu' 15 ani testul la suedeza fuse usor sa te pasca aceeasi soarta
aici s-a oprit ploaia deocamdata (dupa vreo 3 zile in care nu ne-a dat pauza) asa ca vin si io mai tarziu cu pu...laaa ca prognoza este... ploaieeee toata saptamana
io plutesc ca-s intre sedinte de bioenergie... nu-mi mai trebe nici
adela si suedezelor care mai sunteti prin zona - ia va rog spuneti la mine daca pe la voi se poarta anul asta cu ocazia fotbalului steaguri pe masina, dar nu din alea atarnate de oglinda ci din cele ce se pun pe afara, la geamurile inchise...
ca m-am gandit sa fac opinie separata (mi s-a facut de-o linsare ) si sa-mi pun steag suedez... daca romania nu s-a calificat...
ce m-as intalni si io... ah!
iren spune:
Vreau shi io la intilnealaaa!!!
Is suparata ca naiba, ca mama mi-a zis ca-n iulie, cin vin io, nu poa sa vina sa stea cu mine mai mult de doo zile, ca lucreaza, fir'ar al naibii sa fie! Nah, mai e o luna, vad io ce-o face, da daca auzitzi pe cineva ca are de dat in kirie o camera cu acces la dependintze, sa-mi zicetzi, daaa?
Aci tot vreme de poula e, shi asha va fi toata saptamina, raportez 15 grade pentru azi
Nematicsu, bine-i venit, shi ai grija cu palinca aia, bre, ca sticla dauneaza, da numa daca-i goala
Abushor, io cin am intzarcat-o pe Juli am plins o saptamina, ea n-avea nici pe naiba, numa mie-mi lipsea
Veve, rokia aia verde e super, da nici pijamaua ta nu e rea
Vazut pozele cu fetele frumoase, Gepetutza s-a facut o dulcetza de kupil , iar Sofia are o tunsoare mortala, tare mijto
Mai reviu io, sa fitzi cumintzi shi sa betzi tot
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.