Scandinavii stiu DC... (117)
Raspunsuri - Pagina 6
arboria spune:
pe scurt, amestecate:
io mai am si acum cartile alea de jules verne
deci io zic sa va mutati aici
ploooo in reprize, de rupe
si e cald, asheaaa, ca la vreo 18-20 de grade, tocmai bine de maneca scurta
bine ai venit nematicsule! treci mai des, ca uiti de depresie, garantat
va-ntalniti in bucuresti? bine faceti! daca nu poate veni xeno, poate vine guestus, ca tot is una si aceeasi persoana
arboria spune:
quote:
Originally posted by iren
Bre, e ceva greshit cu mine daca vreau back in Ro??
da
Tzuni spune:
Va multzam tuturor, luatzi de beti:
Care se plangea pe-aci ca la 27 de ani are numa' un plod? Pai io am 13 ani si nu se arata inca nici unu la orizont. Da' si cand o veni momentul.....trei vreau!
Sabino, las ca si io m-am ingrashat cat o vaca, da macar is o vaca fericita - nu ma intreba de ce! La intalneala sa te uiti dupa mine ca si io-s ochelarista, da' mandra (nu port ochelarii pe strada) si risc sa plec cu alt grup stie mama-supararii unde!
Pegasis, ma bazez pe ajutorul tau sa-l imbarligam pe Yank sa-mi finanteze nunta. Ca singura vad ca nu-mi iese!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
yank spune:
Bre,eu fui un pionier frustrat.Ma facuta de detashament da pe criterii de etnie,m-au retrogradat la pionier fruntas in ultima banca.M-au ars si la premiul intai incapand din clasa a 2-a si asa am ratat ocazia sa primesc si eu Omagiu cu Volumele lui Eminescu(ca Shogun la pachet cu Omagiu nu exista pe vremea aia).Intr-a 9 au vrut sa ma bage-n UTC dar le-am zis din start ca e non sens sa ma faca utecist,ca nu vreau sa sufar dupa ce m-or da afaraM-au facut cu japca spunand ca asa ceva nu o sa se intample iar intr-a 10 cind mi-au iesit actele sa plec in US,le-am zis cand am predat carnetu ca trebuiau sa ma asculteSi cind ma gandesc cit tanjeam eu dupa snurul ala galben macar,ca ala albastru era deja acontat de baietu directoarei.Asta e,nu a fost sa fie,azi eram si eu in rand cu lumea....
Adela99 spune:
'neatza!
rayu mortal cosu' de alimentara! si cu o sticla goala :-)
iren te-o convins sotu' in cele din urma sa va intoarceti in Romania?
Tzuni La multi ani!
lil n-am stiut de sistemul de note al danezilor, da' de ce-au sarit bre peste 12 si nu peste 13? ciudat! un "genial" iti doresc!
aici notele is de la 1-5 sau calificative
voljena aici nu cred ca-si vor scoate steagurile cu ocazia campionatului ... in rest stii si tu ca ai cu vile au tot timpul steagul fluturand
yank tre' sa te dezamagesc :-) www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,827702,00.html" target="_blank">Agnetha Fältskog se casatoreste cu www.abbaannual.com/2005Agnetha_ClubPlaza_01.jpg" target="_blank">Bertil Nordström
nematics spune:
lume lume, ce bine e la voi in poienitza!!!! Multam de ospitalitate Moet inca nu dar Bordeaux se pune??? Pina ma upgradez!!
mai trec, deocamdata trebuie sa cosesc livada!
Iren, pai ai mai scris cindva prin martie anul asta, ai pus un subiect
chiar voiam sa-l recitesc si eu si nu l-am gasit, poate-i stii tu linkul - ma intereseaza al nabii de tare data topicului (din motive personale si fara legatura cu subiectul)
ca e intrebare de baraj asta pe care-o pui tu
numai bine si-o zi racoroasa la toata lumea
iileana spune:
quote:
Originally posted by yank
...Si cind ma gandesc cit tanjeam eu dupa snurul ala galben ...Asta e, nu a fost sa fie, azi eram si eu in rand cu lumea....
Las' ca's eu!!!! adeka in rind cu lumea!
Biografie ileana: 7 ani comandant de detasament; 1,5 ani secretar UTC (ca la jumatatea clasei a 10-a m-a apucat dizidenta si m-am cerut afara din fonctie de s-au crucit aia); fro 4 ani membru PCR (... ne-au bagat dupa note...). Asa. Soim al patriei n-am fost, ca nu se inventasera la vremea mea.
(...mai vorbiti cu mine?...bag iute neste circumstante atenuante: am fost si "golan" de Piata Universitatii)
Despre bicicleta: "criza" ca am imbatriniiiiiit-jale mare si tristete io am avut-o cind implineam 29 de ani. O sa fac 30...bu-hu-hu...s-a terminat viata mea...si-s atitea lucruri pe care n-o sa le mai fac niciodata. Intrucit s-a terminat viata mea. Si anume (nu glumesc, pe cuvint ca astea le aveam in cap):1. n-o sa merg niciodata cu cortu-n spate in Cheile Nerei. 2.n-o sa ma mai plimb niciodata cu bicicleta. 3. n-o sa inteleg niciodata fizica cuantica.
(...care ride? sa nu indrazniti!...) Na, si pina la 30 de ani indeplinisem punctele 1 si 2. Iar punctul 2 l-am continuat pina am ramas insarcinata si nu mi-a mai dat voie doctorul...Punctul 3....e-he-he...ala la pensie...poate...daca-mi creste IQ-ul...
Pe Tzuni o s-o pup de la multi ani miine, pe viu.
Despre sistemul de notare danez...... Dau si note cu virgula?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
voljena spune:
iren - ti s-a urat cu binele mey...?!?
adela - ah!! raman cu steagul ala mic pe care l-am luat de pe e-bay... las' ca-mi ajunge ca acu' 2 seri m-am parcat fix langa bentley-ul lui david beckham, noroc ca eram cu masina consortului ca pe a mea sigur o gaseam ferfenitza astia aci au innebunit deja - flutura si cate 4 steaguri pe o masina...
lil - ma bioenergizez sa contracarez efectele minorei delicvente (fie-mea care azi face 15 ani) asupra sanatatii mele... parte din adictia mea la new age therapies, ca fac si sedinte la osteopat si acupunctura...
dau de baut... nu stiu daca sarbatoresc pt ea ca implineste 15 ani sau pt mine ca am rezistat atat...
va pupez, mai viu
Sabina spune:
Voljena, La multi ani adolescentei!!!
Sa-ti traiasca si sa fie fericita.
vedere din Bucuresti, www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo142884.htm" target="_blank"> la metrou
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Adela99 spune:
voljenasa-ti traiasca adolescenta si tu pe langa ea :-)
cred ca e cazu' sa ma bioenergizez si io - detalii, te rooog! (da' nici aia nu mi-ar ajunge) al meu implineste 16 in septembrie