Mamici de mai-iunie 2006(88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Bravo Magda, Nichita e un dragut,cred ca seamana cu sotul tau(parerea mea). Nu prea arata el a copil bolnav, asteptam sa-l vedem in carne si oase, cind vreti voi.
Va urez numai bine si sanatate.

Preafericitul Tata,
Vlad

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

DianaR bine ai venit acasa cu Timeea. Voiam sa iti trimit un PM da am avut o perioada cam grea, n-am apucat. M-a emotionat anuntul nasterii tale, parca nascusem eu din nou. Poate pentru caf noi suntem colegute si la mamici de 2004 si copiii nostri sunt tot baietel-fetita cam de aceeasi varsta. Cum reusesti tu sa ii culci in aceeasi camera? Nu il trezeste TImeea pe Vladut? Eu din august il tin acasa pe Danut, nu il mai trimit la gradi si mi-e cam groaza mai ales de culcatul lor la pranz, sper sa gasesc o cale.

Alia eu ma gandesc ca e bine sa il pui mai des la sanul care are mai putin lapte. Normal se pune prin rotatie dar daca vrei sa isi revina eu zic fie sa ii mai dai printre mese de la cel mai sarac in lapte, fie sa il pui la doua mese la sanul ala si o data la celalalt si eventual intre timp sa te mulgi la cel cu lapte mult, ca sa nu faci noduli. Sau pompeaza la greu la sanul care are putin lapte (da asta dupa ce il goleste bebe, pompeaza chiar daca nu iese la inceput nimic, lactatia va creste sigur)

Maggi bun venit, imi pare rau ca ai avut asa o experienta neplacuta. Nichita, sanatate multa, esti un adevarat luptator. O sa ma uit cand voi putea pe poze.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Felicitari Raalucutza!!! Refacere rapida!!! Sa va traiasca Raul Celestin!!!
DianaR bine ai revenit! Sa va cresca mare Timeea si sa va umple sufletele de bucurii!!! M-a emotionat postarea ta...ma gandesc ca maine voi ocupa un pat din spitalul pe care tu tocmai l-ai parasit.Nu nu credeam ca va trece timpul atat de repede...si iata ca mi-a venit si mie randul As vrea sa te intreb multe lucruri dar stiu ca esti f. ocupata .

Carmina, acu inteleg prin ce ai trecut cu o zi inainte de a deveni mamica. Am o stare de neliniste...cam nervoasa, cu tot felu de ganduri si am niste emotii de simt ca-mi pocneste inima in mine. Nu credeam ca-mi va fi asa de greu...
Maine dimineata la ora 8 sunt programata la spital. Medicul mi-a zis sa nu mai maninc azi dupa ora 5 nimic, sa-mi pun un supozitor cu glicerina si mi-a zis ceva de genul „sa cumpar de la farmacie o clisma de unica folosinta”- nu stiu daca am inteles eu bine, deoarece eu m-am dus la farmacia din zona de la mine iar farmacista mi-a zis ca nu stie despre ce vorbesc...despre ce o fi vorba? Va rog descurcati-ma...
Cred ca in noapte asta voi face o noapte alba...dar, abia astept sa-mi tin puiul in brate...

Adriella 39+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Magg bine ai venit acasa. Totul e bine cand se termina cu bine. Ma bucur ca bebele Nichita e bine. O sa creasca mare si sanatos. Tati cred ca e f mandru de el se vede din poza.

DianaR sa-ti traiasca Timea, si voi sa va bucuratzi de copiii vostri. Bun venit acasa.

Zax am vazut pozele cu camera lui bebe. Tare frumoasa, acum doar bebe lipseste dar vine el, repede, repede.

Lacri merci ca ne-ai trecut pe listutza. Si noi o asteptam pe bebelina sa vina nu mai avem rabdare, bine mai mult eu, sotul meu e increzator ca poate nu soseste pana luni cand vine mami la noi. Vom vedea..

Ce mai face Doroti? Nu a mai dat nici un semn de viata?

Multi tuturor mai ales la bebei.

Diana 37+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

ADRIELLA TINEM PUMNII SA FIE BINE. Curaj, bafta multa!!!

Hai Adriella!!! o sa-ti vezi bebelushul in curand

Diana 37+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Adriella, mult curaj si fii optimista! Totul trece fara sa te prinzi ca a trecut "trenul" peste tine iar cand o sa-ti dai seama nici nu mai conteaza.

I-am facut injectia lui BB si mai am o fiola in plus acum. Asa ca daca o vrea cineva cu multa placere...

Eu sunt varza...si la propriu si la figurat. Fizic ma simt orice numai femeie nu. Fetele care au epiziotomie as dori sa stiu cand o sa treaca minunea asta ca m-am saturat de stat in picioare, de dureri, usturimi si senzatia de disconfort total . Am senazatia ca nu o sa-mi mai revin niciodata la ceea ce am fost. Mi-e frica ca nu o sa mi se inchida rana, ma doare uretra de la sonda pusa in timpul travaliului si vroiam sa stiu daca e normal sau m-am pricopsit cu o "mica" infectie?
Deasemenea am o mare vanataie pe fesa dreapta...de ce? Habar nu am, dar doare si asta ca dracu.
sa va mai spun ca m-am constipat si am crezut ca e sfarsitul lumii cand am mers la toaleta? Ei bine, da. A fost sfarsitul lumii, ca acum sunt ferfenita si in fata si in spate si pe lateral si in interior . Nu ma lasati sa moooor .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Multumesc pt. complimentele adresate lui Mihnea. Acum si daca era urat ca noaptea eu tot frumos ca un soare il vad. Si cand sta cu suzeta in gura uitati cu cine seamana - iar cand ma duc eu langa el zici ca suntem exact asa - .

Lavi02, ce dragut ca ti-ai amintit de mine . Iti vine sa crezi cum a trecut timpul?

Lacramioara, dupa cum vezi te-am ascultat si mi-am schimbat tickerul .

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ralucutza felicitari! Sa iti traiasca baietelul minunat si tu sa te refaci rapid dupa o asa nastere lunga. Laptic mult si numai bine!

Oana felicitari si tie, refacere rapida si laptic mult si bun, fara colici la bebe.

Diana79 nu mai ai nici tu asa mult...acum-acum vine bebelina...

Virgi ai o fetita frumoasa foc! Sa iti traiasca sa fie sanatoasa si tu sa te refaci repede.

Adriella tinem pumnii! E greu cand astepti, te inteleg, da o sa vezi ca o sa treaca asa repede... si te vei bucura de miunea din bratele tale.

Neda ma bucur ca Mihai e bine si e un luptator! Sper sa il ai acasa cu tine cat mai curand, cred ca e epuizant sa te duci mereu la spital.

Daca am uitat sa felicit pe cineva, sa ma scuzati ca sunt tare obosita si n-apuc sa citesc decat putin si pe sarite si uit cand apuc eu sa scriu cui mai voiam sa scriu. Noi cu colicile ne cam luptam dupa ce saptamana trecuta am fost bolnavi eu si baietelul meu, da vad ca Mariuca pana acum a scapat, sper sa nu ia, ca ar fi tare rau...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Adriela dr. probabil se referea ca partile componente ale clismei sa fie din plastic(irigatorul ala), ca sunt si care au recipientul ala din metal. Prbabil la asta se referea. SI pate se mai referea si la faptul ca o s-o folosesti osingura data, ca dupa ce iti face clisma arunca irigatorul si nu ti-l da acasa.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Adriela tinem pumnii pt. maine sa fie totul bine, siiiii........incepem galeria:

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput