Mamici de mai-iunie 2006(88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am venit ieri acasa, dar n-am apucat sa intru nicicum pe net. Am citit pe sarite, va pup, sunteti extraordinare, multumesc de urari si mesaje!
A fost bine la spital, mai usor ca prima data de la cum am suportat anestezia si pana la cum a supt Timeea. Deja sambata dimineata mi-au dat-o de tot in salon, inclusiv noaptea, o luau doar ptr. baita 10 min si gata.
Timeea suge, bine merci, e relativ cuminte (doarme ziua si noaptea ma inebuneste cu suptul), Vladut a reactionat destul de bine si s-au inteles bine in aceasi camera in noaptea asta.
Am incercat sa-l pun pe Vladut la san dar n-a stiut ce sa faca... N-am crezut ca uita in 4 luni...
Incerc sa pun si poze, nu stiu cand. Deocamdata va pup si mai intru cand pot.

Felicitari noilor mamicute, Ela, Neda, Mihaela, Catxo, Raalutza!

Maggy, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta! Dar micul Nichita e un luptator!

Am si eu o intrebare la voi: de ce ati sarit de la cap 83 la 86???? Apropo, trebuie trecute si linkurile spre cap dintre timp, de dupa 83...

Diana , Vladut (16.05.2004) & Timeea (18.05.2006)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mi-am operat singura modificarile la lituta si micile corecturi...

Diana , Vladut (16.05.2004) & Timeea (18.05.2006)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Magghy, bine ai venit acasa, mie si lui Samburica ne place bebe Nichita!

DianaR, bine ai venit si tu acasa, nu s-a sarit nici un capitol, doar ca n-am mai pus eu linkurile, mi-a scapat chestiunea din vedere. De-atata asteptare nu mai stau prea bine cu neuronul

Lacri 38+1

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Dragi mamici si burtici,

Eu tot fac tentative de a va scrie dar sper ca mesajul asta chiar sa ajunga la voi.

Am avut probleme tehnice de o vreme incoace, nu reuseam sa raspund la nici un mesaj, logata fiind, nu reuseam sa accesez nici mesajele private, nimic, nimic. De fiecare data mi se "spunea" ca trebuie sa ma loghez desi o facusem chiar cu 5-10 secunde inainte. Am incercat sa-mi iau alt nick dar nu l-am "primit" nici acum... In fine, se pare ca problema era si este de la computadorul meu asa ca acum incerc de pe altul.

Ca sa incep cu inceputul... multe, multe felicitari mamicilor. In fiecare zi mai citeam cum naste una dintre noi, vedeam pozele si plangeam ca bleaga. Toti copii sunt asa de frumosi ca parca-mi vine sa merg si eu maine sa nasc doar sa-mi tin bebelina in brate cat mai curand. Multumesc si pentru experientele impartasite cu noi, unele m-au linistit (cele legate de Nayel si cezariana cu rahi), altele m-au nelinistit (cele legate de CF2). Altele m-au facut sa zambesc cald si sa i le dau si sotului sa le citeasca (Hora si povestioara ei conduc detasat ).

Eu as avea multe de povestit ca s-au intamplat atatea de cand nu am mai scris. Dar incerc sa rezum in cateva propozitii.

Noi suntem bine, sau aproape bine. Pana saptamana trecuta nu am avut nici un fel de probleme, dar de cateva zile mi-e putin cam rau. Probabil din cauza caldurii, a emotiilor, am zile in care predomina starea de lesin, de oboseala cronica. Simt ca nici nu mai pot sa misc un picior dupa altul, dar nici nu am liniste sa stau in pat. Am avut si cateva zile cu contractii, dar f. rar dureroase. Insa cu senzatie de disconfort, ca nici nu puteam sa stau in picioare sa spal vase de ex.

Burticuta a crescut dar are o forma cu totul diferita fata de "burtica lui Vlad", acum nu stiu daca din motive de diferenta de sex intre "continut" . Iar bebelina cred ca ia cursuri de innot acolo in burtica pentru ca tare ma mai "chinuie".

Acum serios, voua vi s-a intamplat sa miste bebe la un moment dat atat de tare incat sa va miste efectiv din loc burtica cu mijloc cu tot?

Am facut o ecografie acum 4 saptamani, totul era in grafic. colul inchis si lung. Pe 28 mergem din nou la control, de data asta la spital ca sa vedem si noi spitalul si conditiile de acolo. Eu am luat doar 10 kg in greutate si cred ca toate alea sunt concentrate pe burtica ca in rest parca tot la fel arat . La Vlad luasem 20 de kg si eram multa rau de tot . Analize nu am mai facut de nici un fel, iau Materna si fier, si calciu la 3 zile, si cam atat. De ceva vreme parca am pofta mai mare de mancare, dar sunt tare bucuroasa ca a aparut casul si am rezolvat problema. As fi in stare sa mananc toata ziua doar cas cu urda si cu salata cu rosii si ceapa . Si bineinteles o inghetata la desert. E singurul desert pe care-l mananc in sarcina asta ca data trecuta m-am indopat cu ciocolata, de acolo probabil si cele 20 de kg in plus .

Mai am ceva intrebari dar ma gandesc ca mai bine trimit intai mesajul asta sa vad daca nu ma delogheaza, si apoi revin.

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

FELICITARI RAALUCUTZA

RAUL- CELESTIN

BINE -AI VENIT ACASA MAGG.BB NICHITA E UN INVINGATOR.

CARMINA E TARE FRUMOS MIHNEA AL TAU CA DE ALTFEL TOTI BB DE MAI - IUNIE.

DIANA R BINE -AI REVENIT SI TU. CUM TE DESCURCI CU 2 COPILASI CRED CA TI-E TARE GREU. SINCER TOT RESPECTUL PT MAMICILE CARE AU 2 SAU MAI MULTI COPII , EU ABIA FAC FATA SITUATIEI NU STIU DACA O SA MAI INCERC ODATA.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=9a93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

gicutza,

magg, m-ai uluit. ne bucuram nespus, mihai si eu, ca Nichita e bine, insa am ramas terifiati de ceea ce ai patit!! e cu atat mai horror cu cat si noi, ioana, eu, alia, dolce, am nascut acolo si n-am stiut pe langa ce pericol am trecut...
uff, imi pare tare, tare rau ca, dupa ce ai avut o sarcina riscanta si chinuitoare, a trebuit sa mai treci si prin spaimele astea. bine ca e bine. daca ai nevoie de orice sfat si daca te pot ajuta, suna-ma oricand. daca vreti un medic f bun, impreuna cu o asistenta de 10 puncte, de la policlinica socului, iar, spune-mi si ti le trimit. sanatate multa si bucurie, caci, in sfarsit, aveti toate motivele!!! pupaciuni

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Magg , ma bucur ca acum Nichita e bine.Off, nu credeam ca ai sa mai patesti ceva.Va fi un foarte mare norocos.Acum ce sa spun si asta mica are o bacterie dar nu am habar de unde si cum a luat-o ., clepsiela .Si eu stiam ca aia de la Giulesti sunt cei mai in materie de bebei.Ai sa vezi ce repede creste bebe.
Gicutza , tinem pumnii si pt tine.
Ioana , daca ma vezi da-mi si mie un sfat cu o tzatza da una nu.

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Inaioana, ce face bebe Serghei? Eu si sotul meu ne-am indragostit iremediabil de el
La mine in familie au inceput scancetele.
Adica, spre exemplu, azi dimineata in loc de "buna dimineata" am fost intrebata: "Nu mai vine Samburica?"

Lacri 38+1

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Luana pe mine m-ar interesa foarte mult un medic pediatru si desigur asistenta minune! Dar bineinteles dupa ce se naste bebelina si daca totul este ok...te mai bazzai!
Asa ca nu ma uita!

Inaiona si Magg am inteles acum si m-am mai linistit. Daca sunt probleme vom sti cum sa procedam din prima faza.
Multa forta Magg tie si lui bebe...si sa treceti cu bine peste toate obstacolele!

Of! Doamne ajuta sa fie bine!

Aseara am visat ca am intrat in travaliu si venea bebelina! Se pare ca a inceput sa imi fie dor de ea. Abia astept sa o strang in brate .
Va pup !

34+6 Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

DianaR bine ai venit acasa. Multa sanatate Timeei!

zax 36+ bebe Tudor

POZE

Voinicel

Mergi la inceput