Mamici de mai-iunie 2006(88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Zici ca-s. Imi merge netul asa bine si neuronul meu asa prost ca ma trezesc cum dau click desi mai vreau sa scriu.

Deci sa continui.
Zax am vazut camera lu' bebe. E frumusika foc. Mi-au placut personajele din desenele animate. Sper la tine sa reziste mai mult ca la mine ori au cazut de buna voie ori au fost ajutate de fi-mea sa cada

DianaR bine ai revenit. Sa iti creasca domnisoara mare si sa va umple de bucurii.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

din spital va scriu.....3.400 kg....49 cm....si aici nu se da nota....si il iubesc pe sotul meu ca o intrat sa va scrie.....aaaaaaaaaaa ora nasterii 14.56......................natural epidurala cu nebunii......va povestesc mai multe cand ajung acasa.....maine ies din spital!

RAALUCUTZA39s+2zcuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Carmina te inteleg perfect prin ce treci. Aproximativ la fel am patit si io dupa prima sarcina. Mi-a scos o asist. in spiatal inainte sa plec o atza mai devreme si....... In plus dupa ce dr. mi-a scos toate atzele la cateva zile inca simteam acolo ca inteapa ceva si in final am mai scos eu cu penseta inca o ata, dupa nu stiu cate dureri si plansete. Oricum raspunsul la intrebarea ta e ca da o sa treaca epiziotomie dar ai sa ramai mult timp cu senzatia ca tot naspa e pe acolo.

POZE

Mergi la inceput

Raalucutza te asteptam cu drag sa revii acasa si sa ne povestesti mai multe despre grasunelul tau.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Ralucutza, felicitari! Sa te refaci rapid si sa ai un bebe sanatos, cumintel si mancacios.

Adriella, iti tin pumnii.... Iti inteleg asteptarea, mai ales ca tu stii si cand o sa se intample...eu desi sunt in aceeasi saptamana cu tine mai am de asteptat pana se hotareste bebele sa iasa...asa ca mult curaj(poate se mai prinde si de mine cand iti spun tie)

Tuturor mamicilor care au revenit acasa refacere rapida si bebeilor multa sanatate, iar burticilor rabdarica, rabdarica si fara frica( eu una am mare nevoie de asa ceva).Pupici tuturor

Cocutica 39+ cu Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

JulyP multumesc pt. "incurajari". DAr daca a mai trecut cineva prin asta e mai linistitor. nu vreau sa spun cu asta ca ma bucur ca moare si capra vecinului ci doar ca ma mai linistesc cand aflu ca este ceva normal durerea asta infioratoare, daca a avea dureri poate fi numit normalitate. Sigur sunt si intr-o stare de oboseala amplificata de lipsa de somn, lipsa poftei de mancare...etc.

SimonaBV, te adimir, de n-ai idee...iti doresc tot binele din lume

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Carmina in primul rand , Mihnea al tau e frumusel foc si parca e frate geaman cu Victor al meu.Mama nu a crezut cand i-am aratat pozele lui Mihnea ca nu-i Victor.In legatura cu epiziotomia.Si mie mi-a uitat asistenta un capat de ata si nu stiam de ce ma umflasem acolo.Noroc ca am descoperit-o rapid.Vezi sa n-ai si tu.Si mai conteaza ce fel de tampoane folosesti.Desi nu ne mai plac cele din vata sunt cele mai bune.Eu le-am infasurat in tifon si le-am schimbat des si in 2 saptamani nu mai aveam nimic.Sau poate am scapat eu usor.Am incercat si cu celelalte si a fost chin, m-am intors la vata.Cat despre constipatie, eu sufar de cand ma stiu de asa ceva.Dupa nastere am folosit supozitoare cu glicerina si acum mananc in fiecare zi cereale si au efect.Am scapat de problema.In orice caz totul va trece si sa speram ca destul de repede.

Felicitari mamicilor care au nascut de curand si nastere usoara celor care urmeaza.
Mi se pare ciudat ca nu mai intra Doroti, zicea ca are si ajutoare si ca va reintra repede dupa nastere pe forum.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arabela, UAU incredibil. Acum m-am uitat inca o data la pozele cu Victoras si intr-adevar , zici ca sunt identici. s-a uitat si sotul meu si a ramas masca cand a vazut asemanarea, el a crezut initial, ca si mama ta, ca este Mihnea. Sa pui poze mai recente cu Victor, o sa pun si eu cu Mihnea sa vedem daca se pastreaza asemanarea... INCREDIBIL

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Hihihi.. a mers.. deci pot comunica in continuare cu voi.

Mie mi-e groaza ca iar a venit noaptea si eu iar stau ca huhurezul ca nu-mi mai gasesc absolut deloc o pozitie in care sa pot dormi. Si caldura asta ma omoara de tot .

Azi a fost o faza tare urata. Pe la pranz cand am iesit din bloc la colt era o cioara care tocmai tragea sa moara. Seara, cand vin cu sotul acasa la noi era ca in filmele americane cu politisti... 2 zone incercuite cu banda galbena, politie, jandarmi, directia sanitar-veterinara... cioara mai traia inca, ba chiar isi revenise iar eu banui ca de fapt avea o aripa rupta ca asa parea. Insa putin mai incolo era un porumbel mort. Ne si gandeam sa ne facem bagajelul si sa ne mutam la casuta din Giulesti, ca daca instituie astia carantina si pe mine ma apuca sa nasc fix acum, eu ce fac? .

Pana la urma vad ca si-au luat banda galbena, au luat si cioara si porumbelul si au plecat si vad ca nici la stiri nu mentioneaza sectorul 6.

Si daca voi tot va "laudati" cu bebelusii, iar eu mai am vreo 3 saptamani pana atunci, am mai pus cateva pozici noi cu Vlad in albumul lui.

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Carmina cum sa nu-mi amintesc de tine!
-daca simti ca ceva chiar nu e in regula cu epiz, (sau ai alte pb) poti sa-l cauti pe dr pe la 13-14 in spital; fiind lauza te ia peste rand, imediat cum te vede
-nu purta tampon ci mai bine vata infasurata in tifon ( lasa aerul sa circule) si compresa sterila deasupra, spalat cu ceai de galbenele, dat cu solutie de betadina, pus crema de galbenele sau Carpicon pe tampon, toate astea cel putin de 2 ori pe zi si cand faci kk. Ai grija sa nu te constipi - ai vazut si tu cum e. Crede-ma ca o sa-ti treaca desi acum n-ai zice.

Magg am citit si povestea ta. Slava Domnului ca acum sunteti bine! Si eu stiu (de a o drita) ca toate spitalele cam au pioceanicul asta si oricat ar dezinfecta si steriliza el tot apare. Baietelul unei prietene a patit-o la Cantacuzino, dar el a facut septicemia la 5 saptamani si a fost mai nasol ca a durat pana si-au dat seama ce are. (a facut febra 39 si voma in jet). A stat inca 5 saptamani la Budimex dar l-au salvat.

Multa sanatate la bebici si mamici!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput