Mamici de mai-iunie 2006(88)
Raspunsuri - Pagina 11
virgi spune:
Salutare!!!
Dragelor, va multumesc din suflet pentru urarile si aprecierile voatre. Sunteti extraordinare.
toate mamicile, burticile si bebelusii.
Angelica - bb s-a nascut cu 3240 gr., a pierdut dupa nastere aprox. 200 gr..si de atunci nu l-am mai cantarit. Samabata mergem la ultimul control la lee....sa vedem evolutia operatiei mele si sa-i facem un vaccin lui bb si analizele la sanage. Asta va fi ultima vizita la lee, apoi ne vom muta la pediatru...
Claudia - multumesc frumos. asa este, suntem o familie fericita, iar acum putem spune ca si implinita. Tati a uitat de toate. Nu vrea deloc sa se desparta de fiica-sa. Nu mi-am putut imagina ce viata frumoasa urma sa inceapa dupa venirea lui bb.
Ina -
. Multumesc.
Luana - esti tare simpatica. Am Vazut pozele cu bb Hora. Este o dulceata de fetita. Sa va aduca numai bucurii.
CamiM - breech presentation. Ai o minune de fetita. este tare dragalasa si vioaie.
Diana79 - Mai ai putin si ai sa fii cea mai fericita mamica. Este cel mai frumos sentiment.
Amonar si Carmina - sa va traiasca baieteii. Superbiiiiiiiiii
Adib si Ela - Felicitari pentru micuta printesa. Daca tu nu ai vrut sa ne pui poze cu tine..macar cu micuta printesa ne-ai putea da o sansa. Sa fiti fericiti.
Ralucuta - bine ati veni acasa. Sa va traisca bb Raul si sa va aduca numai bucurii.
SiBV -
iti multumim ca esti alaturi de noi. O sa fii o mamica de nota 10.
Adriella - multumim..
Neda - multa sanatate puiului tau.
Vivighe - frumoasa povestea nasterii tale.
Catxo - felicitari...bb sanatos si voios.
As mai avea multe de spus...dar timpul nu prea ne mai ajunge. Ne revenim noi si venim aici cu forte proaspete. Tati a fost in concediu si ne-am tinut de plimbari.
gATA PLANGE BB
Diana79 spune:
Ralucutza te asteptam acasa cu mai multe vesti si cu poza cu bebele Celestin.
Carmina refacere cat mai rapida. Draga de tine...trebuie sa fi tare o sa treaca. Maia steptam poze cu bebele Mihnea.
Virgi mi-a fost dor de tine, mai ales de discutiile noastre nocturne la mine si matinale la tine. Abia astept sa fiu si eu mamica. Sa-mi tzin fetitza in bratze, sa o vad sa fie a mea, nu mai am rabdare. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa fim sanatoase amandoua. Ma bucur mult pt tine si sotul tau. acum avetzi o familie implinita. Sa mai pui poze cu Luana.
Roxana cum de dormi???? Hmm ma bucur ca esti bine si ca nu mai ai probleme cu maseaua. Avem o zi importanta luni bine mai mult pt tine ca o sa-l vezi pe bebe, iar eu o sa o vad pe mami meu ca vine la noi, si poate si pe bebelina cine stie???![]()
Diana 37+ cu
Nicole Evelyn
Roxana Claudia spune:
Diana - nu dorm
. Dar am avut ceva contractii care devenisera regulate. Eram cu mana pe ceas, cronometram, si cand mi-am intrat si eu in ritm
s-au cam oprit si mi-a ramas doar o durere difuza.. Sincer chiar imi parea rau ca s-au oprit si asta fara sa iau nimic. Am avut si ieri dar am luat nospa. Sper sa se intample odata ca nici pe picioare nu ma mai tin bine. Sunt umflata ca o bute! Tu ce mai faci? Cum te mai simti? Evelyn e jucausa, topaie?
Virgi - bine ai revenit
! Sper sa iti intri cat mai repede in ritm si sa te acomodezi cat mai bine cu noul statut: de mamica 
Carmina - mi-e asa teama de epiziotomia aia, de fapt de cum se va vindeca...iar acum cand te aud si pe tine asa parca mi se zburleste parul pe mine.
Lacramioara - poate te "prind" azi pe aici. Vreau sa te intrb ceva pe PM.
Roxana
38sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Diana79 spune:
Roxana era cat pe-aci nu??? Lasa ca o sa vina momentul cand o sa-l vezi pe bebe cat mai curand vei vedea. La mine e ok azi nu ama vut contractii deci mandra mea cred ca va mai sta. e tare jucausa, mi-e drag asa de ea. Abia astept sa o vad. Apropo ziceai ca e dolofana. Nu e sa stii e micutza, nu sub norme dar e ok. Eu nici nu vreau sa fie mare ca ia in greutate apoi. Daca o sa aiba in jur de 3 kg sunt multumita, ca asa am avut si eu si sotul meu la nastere. Te pup si merg in pat ca se apropie sa vina si tati acasa.
Diana 37+ cu
Nicole Evelyn
virgi spune:
Claudia si Diana79
- abia astept sa va vad si pe voi mamicute. Sunteti niste dragute.
Eu sunt aproape complet refacuta, operatia nici n-o mai simt, si in ciuda faptului ca taietura a fost mai mare decat o face lee de regula la o cezariana ( asa ne-a spus el), asta datorita pozitiei pe care a avut-o bb...se vede ca si cum as avea un fir de par, aproape ca nu se observa. Am trait o experienta placuta, desi am plecat spre spital cu o teama de nedescris. Cand am ajuns la clinica, lee ne astepta...asta a facut ca totul sa devina si mai dramatic. Mi-a facut o ultima echo sa se asigure..ca bb nu s-a intors, moment in care m-am rugat ca bb sa nu fie intors, altfel nu pupam cezariana, dar bb a fost ascultator si era pe pozitie. Pregatirea a mai durat inca 10 minute, asta cu tot cu epidurala. CEl mai neplacut moment a fost cand anestezistul care a stat in permanenta la capul meu, mi-a pus masca de oxigen....a fost cumplit...dar am dat din cap..pana si-a dat omul seama ca trebuie sa mi-o scoata...apoi a fost super...in 3 minutele am auzit-o pe cea mica plangand..a fost un moment unic..mi-au aratat-o,... ne-am uitat una la alta...i-am urat bun venit in limba romana ( eu l-am considerat momentul nostru de intimitate )si apoi au luat-o. Lee a comunicat in permanenta cu mine, (un super doctor). Operatia a durat 25 de min. Celalalt medic a fost si el de nota 10.
Am fost duse in camera noastra, prima zi a fost fara dureri, inca mai eram sub efectul anesteziei, a doua zi am simtit dureri destul de mari, asta pana sa realizez ca puteam sa cer sa-mi faca un calmant. Apoi a fost ok. Statul in pat 2 zile mi-a cauzat niste neplaceri, dar au trecut si alea....si am ramas cu o minune de fetita.
Cat am stat in spital am avut ocazia sa vad si cum se chinuie o femeie care uram sa nasca natural..si sincera sa fiu daca as mai naste de 10 ori as alege tot cezariana..Totul a fost atat de elegant, iar refacera a fost rapida.
am mai pus poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=9179scd
Roxana Claudia spune:
Virgi m-ai innebunit cu pozele Claudiei. E o frumusete de fata, asa dulce si micuta! Eu mi-am dorit o fetita sa stii, iar la nu' poate ne punem pe treaba..Mai si ce costumas dragut avem la prima iesire. Tati pare asa mandru! Ce bine va sta! Micuta pare cuminte, cum te descurci cu ea? Doarme bine, are colici?
Roxana
38sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Claudia - da, ne descurcam foarte bine. Noaptea ne trezeste cam de 2 sau 3 ori, papa si apoi face nani. Noi suntem chiar odihniti. Colici nu are inca si speram nici ca nu aibe. IN spital i s-a facut o imunizare pe cinste. Imi aduc aminte in prima zi cand i-au facut baita, mi-au adus-o destul de rosie..si mi-au pus-o in geam si au deschis si usa. E un ritual al lor....dar acum l-am inteles si fac si eu la fel. De caciula nici nu poate fi vorba. Deja cred ca s-a calit. Nu i-a cazut inca buricutul, inca ne chinuim. Dar o dau cu alcool de fiecare data cand o schimb si sper sa scapam cu bine si de problema asta.
Multumesc pentru aprecieri. NOi suntem topiti dupa ea.
virgi spune:
Si noi ne mai dorim cel putin un bb. Abia asteptam sa ni se dea verde...aici perioada de asteptare e mai scurta...cam 6 luni..dar o sa ne spuna lee exact cand.
Fetitele sunt asa de dulci....dar poate urmatorul e baietel.
Claudia...mai ai putin, fruntea sus...ca o sa fie bine.
Roxana Claudia spune:
Mare lucru sa nasti intr-o asa clinica Virgi! La noi nimeni nu se ocupa asa de fiecare bb. Si daca nu bagi in buzunare in stanga si-n dreapta chiar ca te lasa in paragina. Chiar m-a impresionat asistenta cu ritualul. Denota atentia pe care o acorda fiecarui nou-nascut! Iar faptul ca micuta Claudia nu are probleme de nici un fel si a scapat de coli, e o binecuvantare! Mai dar tu radiezi parca...(iar m-am uitat la poze!)
Roxana
38sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Da, din pacate asa este....poate se vor mai schimba lucrurile si la noi. Asta e diferenta...aici nimeni nu asteapta nimic. Toti isi fac treaba cu placere si cu pasiune. Mie mi-a placut de Lee care a venit personal sa ma intrebe daca vreau sa mananc korean sau wetern. A pus-o pe una din asistentele lui sa sune la un restaurant western sa-mi aduca un menu. Fata aia numai de asta s-a ocupat pe toata perioada cazarii noastre acolo, fara nici un fel de moft sau intarziere.
IN ziua cand s-a nascut bb, au mai venit pe lume inca 5 bebelusi. in total erau 6, fiecare bb avea asistenta lui. Am fost tratati extraordinar.
Si aici avem o asigurare medicala, asa cum aveam si in romania, doar ca oamenii sunt altfel.