Mamici de mai-iunie 2006(88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata fetele.
Virgi frumushele pozicile, mai ales mica printzesa.
M-a impresionat chestia cu ritualul ala, dupa baita banuiesc ca un masaj ceva de era rosie si apoi a pus-o in curent. Misto. Si oarecum riscant. Mie una sa fac asa din proprie initiativa mi-ar fi frica, dar daca zici ca acolo e un ritual inseamna ca tantile alea stiu ele ce stiu.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Oau Virgi, fiecare bb cu asistenta lui. Aici niciodata nu o sa fie asa. In cel mai fericit caz o asist. la 3-4 bb si atunci ne-am declara multumite, asta si daca s-ar ocupa corespunzator.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!
Roxana, sunt aici. Paranoica de dimineata... m-am trezit si mi s-a parut ca n-a mai miscat de mult bebe, obisnuita sa fiu cu inghiontelile inclusiv noaptea si dimineata. Am intrat intr-o panica de nedescris, l-am bagat pe sot in sperieti, ne-am imbracat fulgerator sa mergem la spital dupa care m-am mai calmat, l-am pus sa asculte burtik, am facut miscarile de perineu, m-am bagat la dus sub jet de apa puternic, am baut un pahar cu lapte... ce sa mai, circ! Iar el, Samburica, nimic. Parca si burta era moale si bleaga...
Am baut si niste cola... cu chiu cu vai mi-a dat adineauri cativa branci in coaste si m-am linistit... Cred doar ca azi a fost mai lenesutz ca de obicei!

Adriella, nastere usoara!

Fetelor, am ajuns sa ma uit tot timpul la ceas, si nu fac altceva decat sa astept o contractie cat de mica care sa ma apropie mai mult de momentul nasterii. Abia maine ma duk la doctor, la control...

Lacri 38+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am gasit niste pozici superbe pe net, dar nu pot fi copiate direct in mesaj. Ce pacat ca pe site-ul DC nu pot apare in cuprinsul mesajului imagini copiate de pe net, asa cum se intampla pe alte site-uri...

www.glitter-graphics.com/graphics/5746" target="_blank"> pozica copil
www.glitter-graphics.com/graphics/326" target="_blank"> pozica barza cu bebe

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Lavi,
Da, asa am inteles ca piocenicul asta e ca matreatza- nu scapi d ele asa usor...
Noi suntem destul de mirati (de altfel si doctorii) ca desi piticul meu a avut analizele praf iar Babesul a confirmat infectarea cu pioceanic, copilul nu a avut nici o zi febra, a mancat si a dormit bine etc.
Multi din doctorii cu care am vorbit mi-au spus ca nu e posibil sa aiba piocenic si sa nu faca febra. In fine. Poate ca doctorul Toma de la Giulesti are dreptate si cei nascuti la 8 luni sunt atipici in manifestari (imi spunea ca asta e o mare problema pt ei, ca bebelusii nascuti la 8 luni uneori sunt mai greu de gestionat decat cei nascuti la 6 sau 7 luni, pt ca nu se manifesta "ca la carte" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

RALUCUTZA , refacere rapida si astept sa ne povestesti ce si cum .Ce face CELESTIN?
VIRGI, ma uimesti cu procedurile de acolo , dar cu siguranta stiu ei ce si cum .
Carmina , si eu am ramas cu jena si durere la uretra de la sonda , dar o sa treaca ai sa vezi , eu acum nu mai am nimic .Sonda aia mi s-a parut cea mai chinuitoare, desi doar eu ma plangeam asa tare de ea celelalte mamici nu .
Adriela , nastere usoara si sa treaca repede
LYLY, si eu am patit ca tine in ultima parte si tot asa ma speriam tare.
Ioana, ce mai face Serghei??

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Ieri dimineata am scris un mesaj cu multe nominalizari ale fetelor, si m-am trezit ca "site-ul e prea ocupat"... M-am descurajat si n-am luat-o de la capat...; dar azi nu ma pot abtine...
Numa' ca o sa trimit mai multe si scurte, ca sa nu mai plang dupa ele...

FELICITARI, CATXO, RALUCUTZA, MAGGHYC, DIANAR Sa va traiasca bb-shii, sa fie sanatosi, mancaciosi si putin plangaciosi!
Carmina, Amonar, Magghyc , aveti niste superbb-shi! Sunt de reclama! (a mea si acum mai are fatza putin umflata si botzita...)

Virgi te vaitai ca ai burtica mica; uite ce voinicutza ai scos din ea! Ai depasit o gramada de mamici care se faleau cu "inaintarea" lor! E o dulce!
Marycalu ce mult s-a schimbat Robert! E un scump. Baietii mei abia pe la 6 sapt erau atat de curati si bine definiti.

Sa va traiasca tuturor si sa fie sanatosi!!!

poze mami,...,Sara
poze baieti

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 16 zile

Mergi la inceput

Vivighe ai incercat cu Sab Simplex? La mine a avut efect in zilele si noptile care semanau f mult cu ceea ce ai descris tu. I-am dat de 2 ori si baby drink, dar fiind mai multe remedii incercate (pus pe burtica, masaj etc) nu stiu ce a linistit-o mai repede.
Pt fetele care nu se pot odihni din cauza de plans de bb: eu am reusit sa dorm zei de minute, chiar 1,30 - 2 ore, cu bb pe burtica! Am cam amortit, dar ne-a prins bine amandoura...; eu eram chiauna dar in subconstient imi intiparisem mesajul ca nu tb sa ma misc!!!

Neda am asteptat cu sufletul la gura vesti de la voi! Multa sanatate in continuare! Ma bucur nespus ca sunteti bine! Ne rugam in continuare pt voi!

Crisbar , asa este: cezariana se programeaza mai devreme cu 7-10 zile mai devreme de DPN (Si eu am fost uimita!). Ei zic ca trebuie actionat inaintea declansarii nasterii, pt a evita infectarile cu diferiti microbi din timpul controalelor indispensabile din momentul aparitiei primelor semne ale nasterii naturale. Iti trebuie vata, pt ca in post operator nu o sa porti chilotzei... lochiile sunt multe chiar si la ceza, si o asistenta are sa-ti schimbe tamponul (de vata) periodic - tu nu ai sa fii capabila in primele 24 ore. Camasi de noapte or sa-ti dea ei, daca ai nevoie sa te schimbi. Probabil te va costa ceva maruntis, ca sa le primesti cu zambetul pe buze!
Alia , incepi mereu alaptatul cu tzatza mai mica! Bb e mai infometat si trage mai cu putere; asa va stimula lactatia si nu va fi pericol de "secare".
Totusi, pt ca s-a mai pus pb aceasta pe forum, este posibil ca sanii sa ramana asimetrici, daca nu sunt folositi la alaptat in egala masura. Mie asa mi s-a intamplat la primul copil (pt ca am facut un tratament pt furunculoza la unul) si asa au ramas pana in prezent: unul mai mare, unul mai mic; unul mai "productiv", altul mai "bleg"; unul mai gaurit (are vreo 5 orificii din care tzasneste laptele) altul mai cumpatat (doar cu 2)...
Dar, pana la urma rezultatul conteaza: bb-i alimentati sanatos si cat mai mult timp! Nu va descurajati si nu incetati a-i hrani cu altceva decat laptele vostru pana pe la vreo 6 luni. Asta ca sa nu aveti remuscari mai tarziu, cand veti afla "noile recomandari medicale" (eu m-am luat dupa dr mea de fam "de moda veche" si am bagat curand sucuri de fructe la bb2; apoi am regretat enorm cand m-a certat dr neonatolog pus la curent cu ultimele descoperirii in materie de alaptat exclusiv si cat mai mult timp; cand spun "am regretat", ma refer la faptul ca nu mai puteam dormi, plangeam si ma caiam...)

Mammmaaa... cat mai m-am intins!

poze mami,...,Sara
poze baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

iulyp si Diana79 multumesc pentru aprecierile legate de camera copilului. Nu stiu cat o sa tina aplicele alea, deja ma gandesc sa le lipesc mai bine. Oricum mai invioreaza camera.

Virgi - bine ai venit acasa. Refacere rapida. Scumpica foc printesa ta. Si pare foarte cuminte si voi foarte linistiti. Parinti de cand lumea!

Adriella - nastere usoara si un bb sanatos!!!

Carmina - refacere cat mai rapida. E chiar atat de rau? Sonda aia ti-o pune oricum?

zax 36+ bebe Tudor

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Una peste alta, mi nu-mi mai ajunge timpul absolut deloc!!! Reportez de pe o zi pe alta o gramada de treburi si m-am trezit cu restante pe care nu le pot rezolva decat daca renunt la altceva din tabieturile zilnice... (Cred ca o sa incep prin a scrie mai putin, v-am simtit deja sugestiile telepatice

Carmina si eu m-am chinuit f mult dupa nasterile naturale cu durerile din "fatza" si din "spate"... Din pacate va mai dura, iar daca ai facut hemoroizi, iti va fi aproape imposibil sa scapi de ei... Multe lichide, cereale si ce poti din fructe si legume! Imi aduc aminte ce frica mi-a fost sa-mi reiau viata sexuala... cu toata ingaduinta si tandreta de care stiam (de la inceputuri) ca poate da dovada sotzul meu! Dar va trece! Si apoi vei uita... Si te vei gandi la urmatotul bb... Multa sanatate si putere! Ai langa tine o comoara care iti poate da stimulul necesar depasirii momentului!

Adriella Multa bafta si curaj!!!

La fel si celorlalte mamici care ne vor lua prin surprindere!!!

Va las... Baiatul cel mare a fost muscat ieri de un caine si a trebuit sa fie internat pana azi! Acum s-a linistit bb-sha dar se vaita el de cate intepaturi a incasat!

Aveti grija de voi!!! Poate..., pe curand!

poze mami,...,Sara
poze baieti

Mergi la inceput