Mamici de mai-iunie 2006(88)
Raspunsuri - Pagina 13
angelica_g spune:
De fapt, am deschis calculatorul de dimineata si am intrat pe forum ca sa va intreb ceva, dar m-am luat cu vorba multa (saracia omului) si am uitat. Fetele cu bb-i: ne-a cazut buricul de o saptamana si tot mai sangereaza usor (gasesc sange uscat pe pampars, la baie se murdareste ca si cand ar curge atunci) - putin, dar proaspat!
VI S-A INTAMPLAT VREUNEIA??!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 16 zile
26octombrie spune:
angelica, da, nu-ti face probleme, e normal. pe mine m-a prevenit asistenta. da cu alcool, sterge bine, apoi cu baneocin, pudra. o sa treaca.
in legatura cu alte aspecte, cred ca difera de la nastere la nastere. eu n-am avut nici un fel de durere la sonda, nici cand mi-au pus-o, fara nici un fel de anestezie, nici cand mi-au scos-o, exceptand o senzatie neplacuta de vreo 2 secunde.
cu lohiile... mie mi-au trecut dupa vreo 4-5 zile, a ramas doar o scurgere anemica, imi ajung tampoanele de demachiat.
cu toaletarea timp de 24 de ore.. mi=au facut o toaletare in dimineata de dupa operatie (nascusem la 3 pm), apoi m-au scapat libera pe=acolo si imi schimbam singura tamponul, mergeam si ceream altul. nu am folosit vata din bagaj, mi=au zis ca e mai buna a lor. mergeam doar de doua ori pe zi sa ma spele, asta era ceva prea complicat pentru mine.
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
zax spune:
lamuriti-ma si pe mine cum e cu sonda aia. ca mi s-a facut frica 

zax
36+
bebe Tudor
POZE
Voinicel
luc2 spune:
Doamne cat scrieti.
Eu incerc sa dorm cat pot dimineata, mai sunt cateva zile si s-a sfarsit cu somnul.
Am si eu 2 intrebari penteru fetele care au nascut:
- la cezariana v-ati epilat inainte sau v-ati dus sa va rada in spital?E posibil sa fie naspa epilatul in sapt. 38?
- aveti aer conditionat la camera lui bb?E total interzis?
luc2, 37+
crisbar spune:
angelica g, multumesc pentru lamuriri. chiar am fost ieri la farmacie si am cerut vata sterilizata si mi-au zis ca nu au. si ca pot cumpara ce au ei si sa o infasor in tifon. oare asa s-o proceda sau chiar am sanse sa gasesc vata sterilizata?
astazi am fost la ecograf si fetita are 2.800 Kg dar e mai mica cu o saptamana. nu stiu ce sa zic. in scurt timp plec si la dr. Nayel si o sa ma lamureasca el care e problema. ce bine ar fi daca m-ar programa mai devreme la cezariana. asta inseamna ca mai am doua saptamani de asteptat. sunt cam speriata de ce se intampla in CFR 2. maghyy, multa sanatate bebelusului tau. sper de acum incolo sa ne dai numai vesti bune.
pupici la toate fetele
crisbar 36+
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by luc2
Doamne cat scrieti.
Eu incerc sa dorm cat pot dimineata, mai sunt cateva zile si s-a sfarsit cu somnul.
Am si eu 2 intrebari penteru fetele care au nascut:
- la cezariana v-ati epilat inainte sau v-ati dus sa va rada in spital?E posibil sa fie naspa epilatul in sapt. 38?
- aveti aer conditionat la camera lui bb?E total interzis?
luc2, 37+
Chiar daca nu am nascut inca ( as vrea io sa fiu deja pe lista mamicilor), pot sa-ti raspund la intrebarea cu epilatul:m-am epilat ieri, cand aveam 38sapt. si 1 zi... eu n-am avut nici o problema...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
vivighe spune:
Angelica...ii dau Sab simplex in fiecare zi...si sa stii ca chiar nu prea are colici...da ma nerveaza de nu mai pot mancatu' asta in 7 rate...cand sa zici sa o culci ea se trezeste ca de fapt ii e foame iar.
Cu buricul am patzit si noi la fel si am aplicat reteta pe care ti-a dat-o si luana,uneori am pus betadina si baneocin.
Luc...io m-am epilat fix in ziua in care m-am dus la spital...adik m-am chinuit sa ma rad,fiind cezariana m-am gandit eu ca e important ca zona din fatza sa fie foarte bine facuta...restul...cum am putut si eu...asa orbeste.S-au uitat la mine la spital sa vada daca mai necesit retusuri si nu a fost nevoie.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
angy11 spune:
Fetelor,acum m-a sunat colega voastra de Topic, Adriella,este la spital,a nascut in dimineata asta,acum s-a trezit dipa anestezie,are dureri,dar e fericita,bebele Octavian-Radu, a venit pe lumea sanatos,are 3,500 Kg.
Revin cu alte amanunte mai spre seara,acum n-am vrut s-o chinui ca intrebarile.
Va doresc numai bine!
adriana spune:
Pentru fetele care au nascut, felicitari

Si eu de abia astept sa-mi tin bebele in brate, ma tot intreb cu cine o sa semene al treilea
.
Multumesc de precizarile privind pioceanicu
, desi nu sunt deloc linistita, doctorul meu de la CFR2 a plecat in concediu pentru o luna si se va intoarce cand fac 38 de saptamani(daca fac
) si vestea asta cu microbul nemernic m-a dat peste cap.
Nu-mi arde de nimic si sunt paralizata, nici sa gandesc nu mai pot. Tot ce sper e sa nu nasc pana pe 15 iunie .. ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine... ca altfel, nu mai am energie sa caut alt spital, alt doctor.![]()
Angelica_g la fel am patit si eu cu buricutul fetei, i-a cazut mai devreme si a ramas cu o sangerare. Nu te ingrijora si dezinfecteaza bine locul cu apa oxigenata(daca te incumeti poti pune si spirt), iar daca vrei, poti sa-i pansezi buricutul cu un tampon, sau sa il legi cu o esarfa, ceva cat de cat sa fie acolo(imi amintesc ca fie-mea facea cat o galeata de kk si mereu mi-era frica sa nu-i intre si in buricut
)
Succes proaspetelor mamici
si nastere usoara celor care vin pe lista![]()
Adriana, mamica lui Codrin, Olguta si bebe mic
36 w
cocutica spune:
Crisbar, si eu am cautat in farmacii vata sterilizata, dar mi s-a spus ca aceasta se distribuie numai in spital si sunt slabe sanse sa gasesc in comert. Referitor la greutatea bebelinei nu cred ca este cazul sa iti faci probleme...mai ales ca mai are ceva timp sa creasca. Bebelina mea la 37 de sapt avea cam 2500g(eram foarte ingrijorata), iar ieri la 39 de sapt am aflat ca are cam 2900. In afara de eroare la masuratori de 10-15%, medicul mi-a spus ca transferul sangvin catre bebe e normal, deci el se hraneste, ca este sanatos si ca nu trebuie sa imi fac griji. Sunt unii copii mai micuti la nastere...si eu cand m-am nascut(la termen) am avut numai 2850g...poate este din familie...Oricum alunga-ti stresul, dicuta cu medicul si fii optimista. 
Cocutica
39+ cu
Elena