In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 25
enn spune:
Eu vin cu vesti nu prea bune... Ne-am mobilizat īntr-un final si am mers ieri la picnic, picnic care īnsa s-a terminat ... la spital, ca pe Morcoveata ( de altfel si pe sotul) cu tabarīt capusele. Eu probleme de genul asta nu tin minte sa fi avut īn copilarie, dar aici pare la ordinea zilei. Azi dimineata copilul a varsat, e cam īntors pe dos īn general- dar poate doar din cauza agitatiei de ieri....
E.
iriale spune:
Enn, ce rau imi pare...crezi ca e cazul sa mergeti la medic? Capusele nu aduc infectii? sa fii atenta si pt tine, da?
Eu am adaugat o poza cu Ale microbist, de aseara, si una de azi-dimineata, de la mare.
O duminica frumoasa tuturor.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Grazie, Iri!
Pe baieti īi trimit mīine la medic, pe mine m-au crutat fiarele - e drept ca nici nu m-am tavalit prin iarba, ca ei....
Īn rest, fiesta continua.
Buonanotte tuturor!
E.
crista-s spune:
Enn imi pare rau ... neaparat sa merga la doctor, are drepatate Iri capusele astea pot transmite microbi de la animale sau pot ramine inchistate in piele, cind incerci sa le scoti se rup si o parte din ele ramine sub piele si se poate infecta ..
Iri super poze .. mai ales cea de pe plaja.. La noi ieri nu a fost zi de plaja, era cerul usor acoperit de nori. Asta e .. sa speram in w-e viitor ca nu vreau sa plec la mare ca o brinza ...
In curtea blocului parca era la gradina de vara la mare ... marfa!! Copii au stat insa acolo pina s.a terminat?? Nu a adormit niciunul ??
Gica Petrescu a murit .. e un subiect la generale... Saracu', Dumnezeu sa-l odihneasca...parca ma asteptam sa nu aud asa ceva curind, mai ales ca dupa ultima alarma falsa s-ar fii zis ca "i-a murit moartea !" insa... n-a fost chiar asa..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Cri, asa este, au stat nu doar pana la terminarea meciului, ci si dupa, mari si mici, se facuse aproape 1 noaptea si tot ii mai auzeai chitaind pe afara. Noi, dupa meci, am mers in casa, caci Ale era frant, gasise intre timp si un steag al Italiei si l-a tot vanturat pe acolo, cu mandrie patriotica, iar acum am tema pt urmatorul meci: tre' sa-i cumpar un steag, altfel nu se poate! Si si-a dat cu rosu+alb+verde pe obraji (nu prea se vede bine in poza), pe brate si pe picioare... el si ceilalti copii. Haiosi!
Iri, mami de Ale
crini spune:
Dumnezeu sa-l ierte!
Cri, m-a apucat o tristete, nu stiu parca era simbolul nu doar unei generatii, dar al unei epoci intregi.
Iri, da de unde aveti voi maxi-schermo in curtea blocului? Cine l-a cumparat? Ati strans bani sau cum?
Enn, nasol cu capusele, m-a muscat si pe mine una cand am fost acasa la o matusa care avea 2 caini si vreo 3 pisici. Ramasese agatata de mine, nu-ti spun ca in primul moment m-am speriat rau, am crezut ca mi-a iesit o alunita, asa imensa, deodata, ma gandeam c-oi avea te miri ce!
Dupa ce m-am dumirit am scos-o cu alcool, am tinut o vata acolo si aia a ametit si a cazut singura in vata.
iriale spune:
Nico, maxi-ecranul il aduce de fiecare data unul din bloc.
Voi tot vorbiti de capusele astea... iar mie mi se face pielea ca de gaina, brrr... sunt oribile, catelul meu Kevin stand tot timpul pe afara, se mai pricopsea si cu asa ceva si tare erau gretoase.
Iri, mami de Ale
enn spune:
Gata, ultima mentiune cu privire la capuse:
am vorbit cu pediatra si ne-a spus ca cele din zona noastra nu provoaca meningoencefalita, doar boala Lyme - nasoala si asta, nimic de zis
Deocamdata ne-a spus ca nu putem face nimic, decīt sa-l tinem pe copil sub observatie, boala are o perioada de incubatie de 2-3 saptamīni. Daca īn acest interval copilul dezvolta simptome asemanatoare gripei, va primi antibiotice. Daca nu, am avut noroc. Asa ca tineti-ne pumnii!
Ah, si daca stati īn zone periclitate, v-as sfatui sa le faceti celor mici vaccin īmpotriva meningoencefalitei provocate de capuse.
Īn alta ordine de idei: mi-a placut si mie cinematograful īn aer liber din curtea lui Iri. Dar ma tem ca nu-l puneti īn functiune decīt pt. transmisii sportive, sau?
Va doresc tuturor o saptamīna frumoasa!
E.
crista-s spune:
Tinem pumnii Enn pentru baietii tai !!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Grazie!
Si ca sa schimbam subiectul, am pus si noi niste poze, printre altele cu "mica sirena"
http://www.deneske.blogspot.com