In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Super poze!!
chiar ca e ca mica sirena dragalashul de el cu fundul pe piatra...

Si gratar ati facut !! eu am o intrebare despre porumb : se pune crud pe gratar?? sau tb sa fie intii fiert?

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Enn, m-am uitat la toate pozele, mai vechi si mai noi, imi plac foarte mult. Sunteti o familie frumoasa. Iar tu esti din cale afara de gratioasa cu burtica deja mare.
Si mi-ati facut pofta de porumb...

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Multumim pt. complimente!

Porumbul l-a cumparat Andrea fiert si preambalat si trebuie sa recunosc ca n-a fost chiar asa cum m-am asteptat. Dar asta poate si pentru c-am uitat sarea

Despre restul personajelor din poze: Christoph, cel din poza cu avioanele, e un prieten bun al nostru, Katja, fata cu parul scurt, e prietena lui - relatia lor o rezuma Morcoveata spunīnd ca "nenea Christoph e sotia lui tanti Katja"- , iar cealalta fata, the queen of BBQ, e Andrea, vecina de apartament a Katjei. A mai participat la excursie si un tip pe nume Martin, dar sotul nu l-a pozat, aflīnd c-a vrut sa coboare din metro, cīnd i s-a spus ca va veni si un copil. Culmea e ca Morcoveata fix de el "s-a lipit", spre amuzamentul general si jena lui crescīnda.

Va las acum si ma īntorc la magazinul meu economic...

E.

Mergi la inceput

Sarmanul MARTIN.. poate ca el sarmanul nu pt ca nu ii plac copii vroia sa dea inapoi ci pt ca nu stie cum sa se poarte cu ei... deci mai sunt si disperati d'astia pe lume...

Klarika insa e verisoara sau "viitoare nora" ( frumusica rau!!) ?

Cristina

Mergi la inceput

Cri, ai intuit perfect: Martin e un baiat bun, dar cam timid si blegut si disperat ca nu gaseste o prietena. Atīt de disperat, īncīt pleaca īn curīnd īn concediu īn Ucraina, sperīnd c-acolo poate-poate....
Probabil a calculat ca prezenta unui copil īn grup īi va scadea si mai mult sansele

Iar pe Klįrika o chema de fapt Clara si e verisoara lui Morcoveata. Noi i-am pus diminutivul īn maghiara, pt. a nu crea confuzii cu Carla, fosta (!) prietena de la cresa. Actuala e Renata si ieri fiu-meu mi-a declarat ca el numai si numai cu Renata se pupa
Cīnd a īnceput moda cu pupatul la cresa, noi ne-am cam īngrijorat, dar īntre timp am aflat de la alti parinti ca e un fenomen tipic vīrstei, mai ales la fetite, initiatoarele pupaturilor.

Va pup si eu - de, fetita- si ma īntorc la industria laptelui....

E.

Mergi la inceput

Naspa cu baietii astia timizi .. offffffff.. lasa ca pune mina pe el o ucrainianca blonda si frumoasa, cu picioarele pina la git si scoate timiditatea din el.... La barza chioara ii face Dumnezeu cuib.. asa ca o sa gaseasca el o fata care sa se infiga in el ..

Domne' ce de Clare in viata lui Morcoveata ..

Cristina

Mergi la inceput

Sa vedem, Cri, cum se va sfīrsi l'avventura
Ne distram si noi, cei la casele noastre, de bietii single, ts, ts, ts....

Īn alta ordine de idei: e cam trista povestea cu laptele. Cica urmeaza sa li se interzica taranilor sa vīnda laptele direct, pe motiv ca nu se aliniaza la standardele de igiena impuse de UE
Daca mergeti la vara īn Ro, profitati cīt mai puteti!

Mergi la inceput

Buna dimineata ...

la noi tot innorat .. si umed ...

Cristina

Mergi la inceput

Cri, sa īnteleg ca e vreme de bucatareala

Eu vin de la control, unde am aflat ca multe paciente au nascut ieri & azi, deci pare o perioada propice. Drept pt. care m-am cam panicat, am scos cartoanele cu lucrusoarele de bebe si ma chinui acum sa scot petele galbene de pe hainute.

E.

Mergi la inceput

Enn daca nu mai ai drum in oras sa cumperi un detergent care sa ailbeasca ( alea care contin oxigen activ sunt dupa parerea mea cele mai bune), poate ai in casa bicarbonat de sodiu. Pune in apa destul bicarbonat ( sa zic un pumn pt un lighean de rufe marime clasica ) sui lasa lucrusoarele acolo la inmuiat, apoi le clatesti ... mama mea facea asa cu perdelele si ieseau albe ca neaua .. Petele galbene de la vreme insa sunt cam greu de scos dar nu ai nimc de pierdut si in plus nu te chinuiesti sa le freci. Parca mai era si o reteta cu sarea grunjoasa...

Cu bucatareala am lasat-o mai moale ca m-am smecherit rau de tot, simbata ... am facut un pui in 4 variante pe care le-am pus la frigider si mincam azi ultima portie...

O fii fost luna plina sau luna noua ... in fine ceva de genul asta ca imi amintesc de cind a nascut o prietena ca asa circula zvonul ca in apropierea fazelor astora de luna se inmultesc nasterile.

Tu mai ai insa ... sper sa nasti inainte sa plec eu in concediu ca sa apuc sa te felicit...

Cristina

Mergi la inceput