In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 24
iriale spune:
Noroc ca am facut filologie... fustite neagra, bluzite galbena...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Lasa ca faza cu ciorapii am avut-o toate ... eu imi amintesc de nsite ciorapi de dantela neagra ( pe la sf anilor 80 ) si cum bunica-miu a facut o mica criza in care mi-a explicat ca ciorapi negri poarta : vaduvele sau c** -le, si nu a pomenit nimic de dantela care oricum il scoatea din pepeni mai mult decit culoarea . Dar asta era moda... in liceu imi amintesc ca imi coseam dantela la sosete ( vai ce de neam prost erau .. dar era moda aia nebuna cu dantele si volane dar in acelasi timp sport( '81-85)...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crista-s spune:
lasa mai ca e din cauza vitezei ( la scris )..
Fetele apropos de nostalgie .. intr-o discutie de la capitolul ala cu glume .. era aceasta paginuta http://www.igu.ro/latrecut/ cind aveti timp sa cititi ( la categorii .. in dreapta jos .. si mai ales comentariile ca de multe ori sunt tare haioase.. ).. eu am citit pina acum despre "cheia de git" si chiar daca nu am servit asa ceva ( ca dehh mama statea acasa .. ) m.am distrat copios..
distractie placuta!!
Cristina
enn spune:
Cri, nici eu n-am intrat niciodata īn hainele mamei mele, doar sora-mea, care e genul blonda filiforma. De-abia īn Germania am īnceput sa ma consider slaba si si asta doar prin comparatie
Si la mine la liceu (Informatica!) fetele purtau exclusiv ciorapi negri, care se obtineau decolorīnd cu apa oxigenata si vopsind apoi īn negru cei de culoarea piciorului, ca altii nu se gaseau.
Si Iri, si noi tot combinatia negru + galben am purtat-o la absolvire. Iar eu aveam o oroare de fusta-pantalon neagra, ca pe vremea aia refuzam cu īncapatīnare sa port fuste.
Mi-au placut pozele de "odinioara", cel mai mult cea cu parul scurt de la Venezia.
Cīnd īsi face sotul timp, īl voi ruga sa scaneze una de prin anii '70 cu sora-mea si mine, tunse cu oala, īmbracate la fel si de mīnuta īn fata blocului - emblema unei epoci
Iar acum noapte buna. somnoroase pasarele ...
E.
crista-s spune:
'Neatzaaaa
La noi nu prea vrea sa iasa soarele .. oare o fii prea devreme ? Oricum mare paguba nu e ca si asa nu aveam de gind sa merg la plaja .
In rest mai nimic , azi e iar mare meci mare ... deci voi uramri cu mare atentie "injuraturile "vecinului de dedesubt .. insa repertoriul cam slabut la italieni, noi putem scrie o carte ei au citeva expresii si gata .
Cristina
enn spune:
Danangie, ieri m-a luat valul nostalgiei, dar azi m-am uitat si la pozele tale de la mare. E frumos si relaxant e la Varazze! E departe tare de Milano? Ca daca e pe-aproape, eu nu m-as mai duce la acquapark, ci direct acolo.
Cri, si la noi e racoare, dar e mai bine asa, joi ajunseseram la 35°C.....
E.
crista-s spune:
Lasa ca nu va mai potoleati ( asta se scrie asa legat sau cu liniuta ?? vai ce zombi sunt) din plins , voi "nordistele" , de la Germania, mai am eu una bucata de la Suedia ... si v-a dat caldura pt toata vara in o singura saptamina...
E mai bine mai racorica dar in orase.. eu asa as vrea sa fie :
- la mare sa fie soare .. ca doar se duce omu' in vacanta
- la tara sa ploua ca acolo e nevoie ..
- la oras sa fie cer partial acoperit ,asa cit sa nu te fierbi imbracata ca pt office..( asta pt ca am eu niste amintiri nu prea placute de la niste socuri termice capatate in Bucuresti cind te lesina caldura pe strada si eu intram sau ieseam din banca unde dehhhhhh aerul conditionat te lesina de frig ...
Eu azi am profitat ca nu era cald rau si am facut piine si niste piinici mici si dulci cu gem ( un fel de krapfen la cuptor cu gem) si dovlecei umpluti cu orez tot la cuptor ...
Cristina
crista-s spune:
Vai de mine ce rusine .. microbista lu' peshte ce sunt.. am crzut ca marele meci era ieri , n-am auzit galagie prin vecini si azi dimineata credeam ca au mincat bataie . Noroc cu steagul din vecini care inca flutura ca sa ma prind ca am incurcat zilele ..
Week end placut!!
Cristina
iriale spune:
Cri,
Hehe... aici se fac mari pregatiri in vederea meciului din seara aceasta: fiecare dintre cei care vor sa il urmareasca pe maxi-ecranul de jos, din maxi-curtea blocului, a pus la bataie 2 euro, iar cu suma stransa se vor cumpara "rustici mignon", intre timp au plantat flori frumoase, iar in momentul de fata cativa barbati "construiesc" o masa lunga, pe care vor randui imi imaginez mancarea de diseara.
Imi imaginez si ca fiecare si-a pregatit deja sezlongul pe care sa si-l coboare mai tarziu in curte.
Cred ca voi participa si eu la acest soi de maxi-familie reunita in jurul unui maxi-ecran. Vor veni si niste prieteni de-ai lui G., iar Alessandro si-a rezervat deja loc pe primul rand
O seara buna tuturor si FORZA AZZURRI!!!!!!!!!!!
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Irinush ce pacat ca rezultatul n-a fost chiar la nivelul asteptarilor.. insa imi place cum s-au organizat la voi acolo. Offfff chiar daca ma repet trebuie sa recunosc ca in fiecare zi ii iubesc tot mai mult pe cei din sud... acolo te simti ca intr-o mare familie asa cum eram si noi acasa. Astia aici erau tot incuiati la ei in casa...
Cristina