In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri īntr-adevar, lui Morcoveata īi place tare mult sa se joace cu apa. Cred c-a mostenit asta de la sora-mea, care cīnd era mica, se īncalta cu cizmele de pescar ale lui unchiu-meu si-si punea apa īn ele, ca-i placea ei sa faca plosc-plosc cum umbla

Crini, noi īl culcam pe Morcoveata dupa cina + spalat pe dinti, aproape zilnic la 20 fix. De obicei īi spun/citesc eu poveste sau ne uitam īmpreuna la cartile lui preferate (cele ale lui Richard Scarry: The Best Word Book Ever, Busy Town, What People Do All Day) pīna obosesc si atunci sting lumina si ma scol (mai rar) sau adorm cu el. Daca adoarme īnaintea mea, īl mut īn patucul lui. Uneori mi-o cere si singur cīnd e pe jumatate adormit. De vreo luna -doua īnsa e dispus sa se culce si singur cu cartea, daca-i explic ca mama mai are treaba si vine mai tīrziu. Īn cazul asta īi lasam veioza aprinsa si-si ia el cartile de pe noptiera. Daca nu-l nelinisteste nimic, adoarme cam la fel de repede ca si atunci cīnd īl culc eu. Uneori īsi mai si cīnta un cīntecel de leagan

Gata, ca mi se face soooomn...

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

crista-s, multumesc mult. o sa scriu acum. am gasit si site-ul de programari. stiu sigur ca am nevoie de viza, ca asa imi zicea persoana de contact de la respectiva universitate iar in scrisoarea de invitatie se mentioneaza sa ma prezint cu ea la ambasada ca sa iau viza. asigurare de sanatate zice acolo ca am, cazare am, doar viza nu am:)) si acu' stau si ma gandesc cum sa fac.

"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ...
tin sa va anunt ca azi noapte ( sau o fii de aseara .. nu stiu .. ca eu eram deja la patut inainte de meci) a "crescut " un steag italian la balconul unui vecin...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Va multumesc pentru urari, Enn, Dana, Nico, Cri! Ieri la gradi erau vreo 30 de copii, a fost frumos, galagie , tot ce trebuie sa fie la o petrecere cu copilasi. Ale era cam emotionat la inceput, apoi incet-incet si-a dat drumul. Cel mai important cadou pe care l-a primit a fost cel din partea bunicilor, o bicicleta pt baieti mari .

Intre timp acasa s-a dus naibii laptop-ul, imi intrasera niste virusi si, luata de somn, era 4 dimineata , am eliminat din greseala o directory din windows si asa s-au creat 3000 de probleme, sa vedem daca reusesc azi sa le dau de cap. Of, cine m-o fi pus? In realitate cred ca mi-a intrat un spyware dat naibii, sa vedem daca reusesc sa gsesc vreun programel spre a-l elimina...

Dragele mele, va urez o zi splendida!

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRI ce naspa cu virusii astia....porca miseria. Eu am avut tare de furca cu ei dar pana la urma Alin a reusit sa-i scoata...nu stiu cum, cred ca a folosit vreun antivirus puternic....boooo.....
Si eu astept patronul nepoatei mele care tot asa vor fi o gramada de copii. Va fi foarte frumos.

CRINI maine ma duc la PARKSMANIA din LODI. Daca dat un search ai sa vezi ce frumos e....abia astept.....numai ca sunt sigura ca-mi va fi foarte somn......ca dupa 2 nopti....hmmm....dar ma duc oricum. Pa

Va pup ma duc la nanita.

CRI....si pe la noi au rasarit steagurile italienilor....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!

Sa va spun pe scurt ce-am aflat cu rubarba: pt. compot, prajitura resp.congelat se curata (la fel ca si morcovii) si se taie īn bucati de 2-3 cm.

La noi caldura mare, se anunta peste 30°C, dar īn rest liniste si pace - īnca....

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, am fost pe siteul de la Meridiana, dar n-am gasit mare lucru, adica biletele ne-ar costa vreo 600 euro, mult fata de pronosticurile noastre. Mai caut, daca nu gasesc mergem cu masinutul.
Dana, petrecere frumoasa. Cred ca-i tare greu sa faci noptile, bine macar ca ai zile libere in timpul saptamanii. In we e full in parcurile astea acvatice, sau cele pentru copii, gen Gardaland. Si noi ne gandeam sa mergem tot in zilele lucratoare.
Iri, pe voi va lasa sa stati cand ii serbati ziua? La noi, atat la gradi cat si la scoala ducem dimineata ce avem pentru servit si fac totul ei la ora de gustare. Si nu ne lasa sa ducem decat chestii preconfectionate, nimic preparat in casa, cica sa nu fie riscuri pentru copii.
Enn, bravo voua, noi n-am ajuns inca la performanta asta. Mai ales dupa ce a aparut Andrei am devenit foarte atenta la manifestarile de tandrete, sa nu se simta data la o parte. Poate stau chiar mai mult cu ea decat cu cel mic. Mi s-ar parea crud s-o trimit pe ea la culcare singurica si noi sa mergem amandoi cu Andrei. Asa are un sentiment de egalitate. Mi-a si spus odata ca ea ar mai vrea un fratior sau o surioara, dar stie ca n-are cine sa mai aiba grija de el, ca noi suntem doi, copiii doi, fiecare se ocupa de un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico poti sa alegi varianta tragetto, adica cu masina sus pe vas eventual mers noaptea ca sa si dormiti sa ajungeti odihniti, din cite am vazut eu costa tot cit ai merge cu masina pe autostrada si te-ai oprii o noapte sa dormi undeva pe drum, doar ca scapi de oboseala drumului si de aglomeratia din autostrada . Vezi ca de la Napoli in jos e tare ingusta si aglomerata rau, noi am scapat de mare parte din nebunia acestei autostrazi mergind pe SS dealungul coastei in Calabria. Uite aici un site cu www.traghetti.com/IT/index.taf" target="_blank">tragetto
companiile :
- GRANDI NAVI VELOCI (Genova- Palermo)
- Italtrag (Livorno- Palermo)
- SNAV ( Civittavecchia - Palermo, Napoli -Palermo)
- Tirrenia ( Napoli-Palermo)
Unele dintre astea merita , alea de pleci din livorno sau Genova ca scutesti mult efort , restul .. daca tot ai ajuns pina la Roma sau Napoli acum mai bine profiti sa dormi pe acolo si sa mai pierzi 1-2 zile cu o pauza pe litoralul calabrez sau campan.. cu vizita la Pompei eventual .. La fel daca ajungi la Palermo .. nu da bice spre Messina fara sa apuci sa vezi ceva si pe acolo .. macar Erice, Monreale , salinele de la Trapani.. merita sa te abati din drum.. sau San Vito Lo Capo in special www.sanvitoweb.com/zingaro.php" target="_blank">riserva dello Zingaro

Pe vaporas copii nu se plictisesc .. acum vezi ce tip de nava e ..a noastra ( era Moby) si circula ziua avea si camere ( dar nu merita ) si piscinutza mica sus pe punte si sezlonguri daca ajungeai in timp sa le apuci ( noi ne urcam mereu ultimii de inchideau usa dupa masina noastra ) dar si loc de facut plaja , intins prosopul pe punte, locuri de joaca inauntru pt copii, restaurante , pizzerii , baruri ..

Enn mersi pt sfaturi ( rubarba) acum urmeaza sa o si gasesc la magazin ...

Al meu sotior mi-a cumparat ieri "settimana enigmistica" cica pentru cind o sa mergem la riu a stau potolita , sa nu ami ma foiesc sau sa pufai nemultumita si plictisita in timp ce el va sta ca o sopirla la soare. Insa mi-a atras atentia ca jocurile de colorat sau unit puncte ca sa vezi figura ascunsa ( alea de copii ) sunt pt el ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

[redCri, ai un sot de milioane

Crini[/red], da, deocamdata e bine, dar lucrurile se vor schimba si la noi de-ndata ce vom fi 4. Noi speram sa putem dormi toti 4 īn dormitorul mare, dar depinde de cea mica, cīt de linistita va fi. Daca nu merge, ne-am gīndit sa se mute sotul cu baietelul īn camera mare, dar moasa zicea sa mutam mai bine fetita cu leaganul (pe roti) pe hol. Sa vedem....
Copiii vostri nu vor sa doarma īmpreuna? Morcoveata, cīnd suntem īn vizita la Victor sau Clara, amīndoi mai mari si posesori ai unor paturi mai speciale (cu trepte si tobogan resp. cu baldachin), ne spune mereu ca vrea sa doarma si el acolo. Asta probabil si din cauza cresei, unde e obisnuit sa doarma alaturi de alti copii.
Dar e frumos ca Theodora se gīndeste la īnca un fratior sau surioara, chiar daca vede si greutatile...

E.

Mergi la inceput

scusi, am pus culoarea aiurea ....

Mergi la inceput