In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 20
crista-s spune:
A inceput sa fie soare si cald.
Enn sa stii ca riul e o idee buna mai ales cind nu ai aproape mari si plaje sau piscine artificiale in aer liber. In plus faci ce vrei , nu te baga nimeni in seama decit pescarii, pe aici sunt niste nebuni care se cred pescari si prind niste pestisori mici pe acre ii arunca in riu ibapoi .. eu mi-am bagat si capul in riu cu masca si tot n-am vazut decit mormoloci nu stiu pe unde stau ascunsi pestii aia mari. Sa iei un cort pt plaja d-ala de se monteaza usor ... sau umbrela .. ca sa stai la umbra .. Se pare ca eu sunt ca Morcoveata ca si eu stau cu fundu' in apa si ma joc cu pietrele . Nu imi place sa stau asa ca Fabio ca placinta la soare .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Iri, TANTI AUGURI PER ALESSANDRO!
Sa fie sanatos si sa-si faca parintii fericiti! Si petrecere placuta la gradi.
Noi in ultimul timp am tot avut sarbatoriti la scoala si Theodora a tinut-o numai in petreceri in fiecare we.
Enn, Theodora nu citeste inca singura, adica nu cat sa adoarma, asa ca seara ii citeste unul din noi pana o ia somnul.
In general ii rezist, dar mi se mai intampla sa simt ca nu mai pot si atunci o iau in brate si adoarmim amandoua asa. Voi cum il adormiti?
Cri, care e cortul ala, ca nici mie nu-mi place sa stau la soare si in fiecare an cumpar cate o umbrela de plaja?
crista-s spune:
Nico se cheama tenda da spiaggia
uite www.palmacaravan.it/prodotti/Tende/tendedaspiaggia.htm" target="_blank">aici
sau www.oliviero.it/articolo.php?codice=4446" target="_blank"> asta de la Oliviero
alta www.landosport.com/dettaglio.asp?idprod=1902&rep=campeggio&riservato=False&prodotto=37&key=campeggio%20tende" target="_blank">aici si astia sunt cei mai seriosi .. lando sport .. noi am cumparat de la ei si sunt tare corecti si rapizi ..
Cristina
crista-s spune:
Nico :
www.meridiana.it/ig/pages/offerte/offerte_promo_results.aspx?APT1=LIN&APT2=CTA&LANGUAGE=IT&GROUP_CALENDAR=0" target="_blank">Meridiana ( Milano Linate- Catania)
si mai cauta pe pagina asta ..http://www.voli.net/voli_per_catania.php
in general e cam tirziu acum pt low cost astea sunt ieftine daca cumperi cu mult timp inainte, vezi ca poate iesi la acelasi pret si cu avion de linee..
Cristina
josefine spune:
fetelor, vreau sa va intreb cum e procedeaza cu viza in bucuresti. am obtinut o bursa si o sa muncesc 2 luni, imi dau si bani si trebuie sa ma duc sa imi iau viza. am auzit ca te poti programa pe site-ul ambasadei, dar nu am vazut asa ceva. asa ca, ma duc la ambasada cu formularul si poze si scrisoarea si atat?
"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."
josefine spune:
inca ceva, trebuie sa am banii pregatiti sau se poate plati cu cardul pentru plata vizei? multumesc pentru info. sunt cam aeriana acum, ca nu stiu ce sa fac. am vrut sa o iau din NY, dar plecam in ro si procesarea dura 8-15 zile si aveam nevoie musai de pasaport. tot asa mult dureaza si aici?
"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."
crista-s spune:
Josefine ce viza ?? de munca in Italia se da o data pe an si programarea pt asta a trecut, de studii se face acum dar citeste pe www.romani-italia.net
du-te cu cauta in site si cauta mai intii toate subiectele despre viza de studii si apoi intreaba acolo daca nu intelegi ceva.
Cristina
josefine spune:
pai nu sunt sigura ce viza, eu cred ca e de studii, dar sunt si platita, adica un fel de bursa. site-ul respectiv nu merge:( unde se fac programarile? uf, ca m-am legat la cap.
edit: am gasit site-ul, rasfoiesc acum.
crista-s spune:
poate nu tb sa iei nici o viza daca stai in limita alora 90 zile ... cit poti sta in Ue. ma gindesc ca tb sa ai numai cazare asigurata si cind ajungi in Italia cu actele de bursa + pasap+ bilet de acvion sau de ce vrei tu de intoarcere+ cazarea .. ca tb sa arati ca stai undeva in chestura faci programare si iti da permis de soggiorno de studii pt perioada aia .. oa vezi ca poate e asa mai usor .. daca nu scrie mai detaliat cu toate datele ca sa nu ii bagi in ceata la webmaster pe forumul ala de ti-am zis eu mai inainte.. webmaster@romania-italia.net pe adresa asta le poti scrie sa intrebi fara sa te inregistrezi si apoi urmarestui si tu ce raspunsuri iti dau ..
Cristina