In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 22
crista-s spune:
Enn asa e el "glumet" de fel ... dar are mare drepatte ca eu pe plaja parca am argint viu .. nu pot sta locului.. la mare ma jos cu nisipul , fac castele, sunt ac aia mici.. la riu e cam plictisitor .. dar ideea e ca nu pot sta locului .. daca aveam un calculator si niste DC sa vezi ce cuminte eramn eu la plaja
Am dat comanda de rebus ( ala de la flacara) in Romania ... ca tot o sa treaca pe aici inainte de vacanta niste prieteni.. deci al meu fratior cauta rebusuri pt mine..Daca vreti fetelor, cind le primesc le scanez si voi le printati .. sa aveti si voi cu ce pierde vremea ...
Nico cred ca masina iti e de folos in Sicilia, sau macar sa inchiriezi una acolo ... ca e pacat sa ajungi asa departe si sa nu vezi si altceva decit Naxos.. e o vacanta pe care din cauza distantei mari nu o mai poti repeta curind. Si sunt locuri nu departe de Taormina foarte frumoase...
uite si volare ca tocmai ce au trimis oferta publicitara ... astia daca ai zburat odata cu ei te omoara cu publicitatea o viata ..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Enn, ea ar vrea insa deocamdata nu vrem noi, ca Andrei se mai trezeste peste noapte si mi-e sa n-o deranjeze. In plus nu stiu cum sa-i adorm pe-amandoi. Acum avem un ritual cu fiecare, dar impreuna? Poate peste vreun an, cand va fi si el dispus sa asculte povesti. Acum se uita pe carti la poze si vrea sa-i spunem 2-3 vorbe la fiecare, dar n-are rabdare sa-i citim.
Tizabela spune:
Buna seara fetelor abea am recuperat dupa mai bine de 30 de minute de citit ceea ce ati scris in ultimele zile!!!!Eu totul bine m-am pregatit pentru examenul de maine (sa imi tineti pumnii la ora 15 va rog mult)si acum ma rog sa fie totul ok si sa-l trec fara probleme!
DANA sigur reuseste mama sa ii faca ceva nepotelei tale asta daca nu are deja ceva la gata care sa ii placa masura ei!
Eu cu nunta am ramas in stadiul ala,dar in weekendul asta incep si eu "operatiunea" bronz si mersul pe la mare ca sunt la moda miresele bronzate!!!Mai am de luat posetica si alte accesori gen lant,bratara si cercei pentru ca eu nu am nimic din aur galben (nu imi place deloc) numai ca acum cu rochita pe care am luat-o imi trebuiesc toate accesorile aurii!!!
CRI de cate ori intru incep sa salivez si sa am pofte cand citesc ce ai mai pregatit tu bun bine ca fabio al meu nu stie ca exista si femei asa gospodine
ENN noi avem soarele aici,dar tu ai campinatul mondial si atmosfera aia cred ca merita orice!!!!
Va si sper sa am mai mult timp liber sa stau la palavre cu voi!
fotoIZA
Tizabela spune:
Uitasem sa ii zic Danei ca o sa ne cunostem si personal URAAAAAA pentru ca eu avem biletul la avion pe data de 23 iulie,dar saptamana trecuta mi-am schimbat data la dus cu 12 iulie si cred ca o sa avem ocazia sa ne cunostem si pe viu!!!!
fotoIZA
danangie spune:
Buna seara, fetelor.
Eu ca de obicei la munca.
IZA ma bucur pentru ca este posibilitatea sa faca Giuliei o rochita. Si de altfel ma bucur ca o sa ne cunoastem. Eu plec spre Ro pe 8 iulie. As fi vrut sa plec mai devreme dar nu am avut cum. Si asa Alin face de noapte pe 7 iulie. Dar spera sa faca un schimb. Eu dupa ai vazut deja am inceput sezonul bronzarii. Cat despre bijuterii eu as vrea niste perlute albe.....ceva de genul dar nu gasesc. Hmmmm....vad eu.
CRINI de mers la piscina absolut in mijlocul saptamanii...ca in week-end nu ai sansa.
Va las ca tre' sa fac girul pacinetilor. Ciao
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Iza BAFTA !!
cit despre bunatati m-am mai puturosit ca e vara si cald si in plus boala internetului e grea, nu prea imi lasa mult timp liber .
De ce umbli sa iti cumperi ceva de aur galben daca tot nu iti place si nu o sa-l mai porti, cumpara ceva fals dar de efect sau vezi daca nu ai de la cine sa imprumuti ( mama, bunica... socrela) oricum trebuie sa ai si ceva imprumutat . Doar asa e poezia :
something new /and something blue,/something old / and something borrowed...
La noi sunt calduri mari afara, noroc insa ca in casa inca nu a apucat sa se incalzeasca .. e racorica .. dar in balcon ieri s-au uscat 2 rinduri de rufe (unul dintre ele cearceafuri ... nu batistutze) in 1 ora si ceva ...
Cristina
iriale spune:
Buna dimineata
Nico, despre petreceri la gradi: da, de regula este cum ai zis, dar noi, deh... avem regim "special" (proprietara/directoarea gradinitei este matusa lui Ale ) si deci stam si noi - parintii + verisorii + bunicii. Dar de anul viitor am hotarat sa o facem acasa, ce vrei acum Ale e mai mare si incepe sa isi aleaga prietenii...
Cat despre vacanta, si eu te sfatuiesc sa ai o masina la dispozitie, altfel nu te vei prea putea misca. Dar stiti voi mai bine cum sa va organizati.
Dana, Iza, sunt asadar la moda miresele bronzate? Se vede ca eu am ramas in urma... Sa fiti minunate, amandoua!
Si asa e, ce bine ca ceilalti barbati nu stiu cat de gospodine sunt unele dintre noi... ma refer desigur la Cri.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
iriale spune:
Am adaugat cateva poze in albumul nr. 4 (ultimele 6)
Iri, mami de Ale
crista-s spune:
quote:
Originally posted by iriale
Si asa e, ce bine ca ceilalti barbati nu stiu cat de gospodine sunt unele dintre noi... ma refer desigur la Cri.
Deci uitindu-ma la poze am ajuns la concluzia ca nu tb sa le vada Fabiutz... lasa-l asa sa creada ca a facut afacere cu mine .. daca va vede pe voi tinere, slabe, frumoase cine stie, poate se trezeste ( Doamne fereste!!).. Asa el ma vede pe mine tinara si frumoasa ..e "vrajit" ca ala din Soseaua Nordului de ii facuse nevasta "cu ulcica"
Mai ce emotionat era Ale cu mami si tati in poza ... si ce tort... Super !!!
Cristina
iriale spune:
Cri...
Cum e treaba cu Soseaua Nordului?
Am fugit,pe maine!
Iri, mami de Ale