Rahova sau apropiere..... (17)
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
tot e bine ca nu e "aia" cum a inceput sa zica Ale.
Acum seara sa stii ca nu erau asa rosii, deci la pranz se iritasera de la transpiratie cred, totusi i-am dat 5 ml de peritol si eu...macar preventiv....sa vedem cum evolueaza pana luni.
Lexi am intrebat-o pe Andre_ea si a zis ca nu ea te-a vazut ieri...poate se uita o fata din grup pur si simplu.
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
ce frumos pare azi in comparatie cu ziua de ieri cand a batut un vant de spulbera tot praful din cartier
am fost si ieri putin prin parc doar cu alex si nu am vazut pe nimeni...
mai ce ma minuneaza ca si alex are acelasi vaccin trimovax si el nu a facut nimik...dar cine stie timpul nu-i pierdut
cred ca v-am zapacit cu "povestile" mele despre, bube, otite si tuse...chiar ii ziceam ieri sotulul ca nu stiu cat ma mai suportati
va pup pe toate si va urez o Duminica placuta si linistita
monica
aissa spune:
Neata!
Hai ca esti tare, adica tu nu mai poti fi suportata cu bubitele? Dar eu cu condusul meu?
Am vazut la Parintii... ce intrebai, esti convinsa ca are rubeola inteleg? Sau preventiv eviti baia?
Aseara am drogat-o si eu pe Ale, dovada ca nici acum nu s-a trezit, de aia evit eu peritolul ca o nauceste.
Pupam Ruxi sa treaca repede bubitele. Voi cand plecati? Parca in iunie era vorba?
monica-elizabet spune:
cristina deja as fii penibila sa mai cred ca este reactie alergica la capsuni nu?(i-ar fi trecut pana acum) a vazut-o doctoritza de la cabinetul din colt si a zis ca este reactie rubeolica...cred ca ar trebui sa cred ca asta este desi are vaccinul facut...dar...cum toate mi se intampla numai mie
ea a zis fara baie, dar cat fara baie???...hai o zi nu are nimik dar pe caldurile astea fara baie si mai ales ea plange ca vrea in baie...maine trebuie neaparat macar sa-l sun din nou pe dr si sa intreb, nu-l mai stresez acum pe saracul om cu telefoanele ca bubele de pe ea oricum nu i le poate lua...trebuie sa lasam timpul sa treaca
monica
Dory232002 spune:
Neata!
Fetelor, voi la ce cadouri va-ti gandit pt. ziua de 1 iunie?
Deja am postat un subiect pe aceasta tema la Parintii...., si am primit cateva sugestii.Daca vrei sa vedeti, puteti arunca un ochi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76873,dar as vrea sa aud si ideile voastre.Va pupam.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
monica-elizabet spune:
dory, chiar daca este mica fetitza tot trebuie sa primeasca un cadouas mic acolo...ce daca ea nu stie ca este o zi speciala...poti sa-i cumperi ceva simbolic si apoi sa-i faci o poza sa-i ramana amintire de la primul ei 1 iunie....oricum eu am obs ca astia mici se bucura la ce nu te astepti si caodurile super sofisticate nici nu le baga in seama.
sa-ti povestesc o faza de la mos nicolae de anul trecut...le cumparasem la amandoi jucarii frumoase si scumpe, dar si dulciuri si pentru ca stiam ca moshul le pune in ghetuze ne-am gandit sa le punem si noi in ghete ceva simbolic...si i-am pus ruxandrei 2 mandarine(una intr-o gheata alta intr-alata gheata) si lui alex doua portocale ca el avea "gaurile" mai mari si intrau...si ce crezi cand a vazut ce a adus moshul alex tipa cat il tinea gura...ruxiiii...ia uite moshul ne-a adus portocaleeeeee...ia uiteeeeee...portocaleeee...la jucarii nici nu se uita, pe el il impresionase cum ii pusese lui moshul portocalele in ghetede parca nu mai vazuese niciodata portocalesi mai intai in loc sa desfaca cadourile s-a dus in bucatarie a luat o farfurie si a zis...vreau sa mananc portocalaavem toata scena asta inregistrata pe caseta ca sa-i aratam cand o sa se faca putin mai mare...si eu si tati radeam si ne uitam unul la altul cum ne goliseram noi buzunarele pe jucarii super scumpe si de calitate in loc sa cumparam vreo 10 kg de protocale...ieseam mai ieftin si mai sanatos
monica
monica-elizabet spune:
ah ce limbaritza am in dimineatza astaam fugit la patriarhie...va pup, sa aveti o zi minunata
monica
aissa spune:
Fetelor ce vaca sunt nici nu ma gandeam sa iau cadou la copil....rusine sa-mi fie. Dar adevarul e ca atat am cheltuit in ultima perioada ca nu ma mai gandeam ca trebuie ceva luat , noroc cu voi.
Monica eu zic ca atunci cand spun "nu baie" se refera sa nu ii tinem mult in cada si mai ales in apa calda ca bubitele se irita de la caldura. Un dus scurt cu apa cat mai rece posibil, adica asa...calaie merge, si dai si praful&transpiratia jos si nici nu mai plange copilul de baie-baie!