Rahova sau apropiere..... (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor, uf ce vreme este afara...nici nu stiu ce sa fac trebuie sa ma duc sa-l iau pe alex de la mama sa-l duc la gradi(ca sa mai contacteze ceva virusei) ca doar ne-a trecut rubeola...cred ca ma duc sa-l iau cu masina ca altfel se face ca porcushoru' pana ajunge la gradi.
azi trebuie sa o scot putin si pe ruxi sa o duc sa-i fac poze
va pup pe toate, sa aveti o zi buna in ciuda vremii de afara

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata Rahova!!!

Am venit si noi de la socrella de la Galati si am intrata sa va salutam...recunosc ca nu am citit tot ce ati scris , dar recuperam noi...mi-a atras atentia intrebarea cu 1 iunie...
Noi vrem sa stam cat mai mult timp cu Poli de 1 iunie si sa-i luam ceva jucarii si poate cateva hainute...oricum cred ca cel mai mare cadou ar fi sa reusim sa petrecem cat mai mult timp cu el...poate o sa mergem in insula copiilor din Herastrau...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Va salut si eu la pranz...am fost la condus azi, era gata gata sa intarzii ca eu ma uitam cum e afara si credeam ca e noapte. Cand m-am ridicat si am vazut ca e 7 jumate (la 8 jumate aveam ora) nu stiam in ce parte sa o iau. Acum am venit acasa, i-am trimis pe ai mei la plimbare si ma apucai de mancare ca n-am nimic facut nici pentru Ale.
Mai fetelor ma doare gatul rau, de atunci de cand v-am povestit ca m-am inecat cu bomboana (mai mult de 2 saptamani) nu-mi trece gatul, ba ma doare o amigdala, ba alta, ba gatul asa...in fata, ca si cum as avea febra musculara, ba nu pot inghitii. Febra n-am (deci daca erau amigdalele aveam si febra, nu?), alt semn de raceala n-am, am supt la bomboane de cred ca-s verde pe interior si degeaba, ba mai rau e, de 2 zile sunt si ragusita. Bine, stiu ca m-au ajuns blestemele sa nu mai tip ...dar totusi ce naiba pot sa am sa nu cedeze de atata vreme? Azi am luat alte pastile ca septolete si tantum verde au fost vax albina, sa vad astea de azi (dolo nu stiu cum) cum or lucra....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetele!
Si eu sunt cu toatya treaba terminata, asta pt. ca a fost mama la mine sa ma ajute , am fost si afara cu alexa cam o ora, pt. ca batea vantul ft. tare nu am stat mai mult.
Aissa, cum a fost la ora de condus?

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Eu sunt obosita rau, am colindat in week-end cat pentru toata saptamana. Ieri si sambata am fost la festivalul berii unde ne-am simtit excelent, iar ieri inainte de festival am fost la gradina botanica. E superb acolo, au inflorit trandafirii si nu stii la care sa te uiti mai intai.
Ieri pe la pranz am fost si in parc la Sebastian, mi-a fost lene sa mai merg pana acasa (veneam din oras) si am hotarat sa-l astept pe sot de la servici, pe o bancuta. Dar n-am vazut pe nimeni cunoscut.

24+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Lexi ce plimbareata esti....
Dory...ma plangeam la subiectul cu "Mi-e frica sa conduc" ca am facut febra musculara, nu stiu ce naiba am stat foarte incordata (sau am tras scaunul prea in fata) cert e ca am febra la incheietura labei piciorului pe partea anterioara, deasupra gleznei cum ar fi, adica am stat mereu cu amandoua picioarele deasupra pedalelor si acum ma dor de nu mai pot. Altfel ce sa zic...ca m-am trezit tarziu, ma pacaleau norii si nu am apucat sa beau cafea asa ca nu ma puteam concentra, am avut impresia ca sunt undeva in afara corpului si ca nu eu conduc. M-am blocat la o serie de intersectii aglomerate (azi am condus de la 8 jumate, exact cand e nebunia aia mai mare) ca ba nu am observat salvarea, ba am vrut sa ma bag dupa ea si venea unul, ba la urmatoarea intersectie turbata (aia de la parcul Carol) veneau si de sus si de jos si de peste tot masini si mai mult a "pedalat" instructorul decat mine...a si m-am suit odata si pe bordura . Sunt tra-la-la, ma simt asa de obosita.... Mai ales ca abia acum pot respira ca am stins focul la mancare abia acum 5 minute. Hmmm, as mai avea de calcat (cah!) si de spalat aragazul dar mi-e sooooomn!

Mergi la inceput

Am plecat cu masina pana la mama (in Ferentari), am dat o tura cu sor-mea prin Salaj si retur, am luat si fata unei taximetriste care m-a claxonat o statie , dar am supravietuit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Bravo Cristina !Esti meseriasa

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo cristina!!!!asa incepit sa prinzi curaj...cu drumuri scurte
noi suntem bine, azi am iesit un picutz afara, am facut pozele pentru astia mici, au iesit super desi ruxi l-a alergat pe tipul de la foto vreo 10 minute dar pana la urma a reusit sa-i faca poza...era asa de bucuroasa ca am scos-o afara...chiuia de bucurie.
azi ne-am intalnit intamplator cu vio si bia(nu eram cu ruxi)...si mai apoi cu mariuca si bona(aici eram cu ruxi si ne-am ferit sa stam totusi la vorba de frica sa nu dam ceva virusei...desi nu maia vem nici o bubitza dar cine Dumnezeu mai stie)

monica

Mergi la inceput

Da, da mi-am facut curaj din cauza durerii de gat, m-am dus pana la mama sa imi dea un antibiotic ca vad ca nu cedeaza deloc si pana ajung eu la dr nu mai rezistam.

Mergi la inceput