Rahova sau apropiere..... (17)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
ma' da si cand o sa pui mana pe masina nu o sa-i mai dai drumul
fetelor, ruxi a mea a facut o chestie urata e plina de bubite mici si maruntele, a fost sotul meu cu ea la cabinetul din colt de la mama(dr-ul nostru pediatru nu mai era in bucuresti) si tipa de aici i-a zis ca cica seamana cu o reactie rubeolica sau mai degraba cu alergie la ceva...si m-am gandit eu ca i-am dat capsuni si poate de la ele a facut dar a mai mancat si alta data(de fapt de mai multe ori) si nu a facut nimic...oare este posibil sa faca daca le-o fii stropit nenea ala cu ceva???...rubeola nu prea are cum sa faca fiindca are vaccinul facut...deci??? m-a lamurit bustean...trebuie neaparat sa vedem cu evolueaza si sa o vada un dr mai klumea...ce mi-este cel mai groaza este ca eu ma asteptam sa faca varicela(stiti voi povestea) si ea face altceva...offf....parca o tine numai din boala in boala...ma rog...din astea usurele dar mie imi iau foc creierii
aaa...si stam totusi in casa sa vedem cum evolueaza...deci iar nu iesim afara
va pup
monica
aissa spune:
Monica si unde le are Ruxi bubitele? Ale din prima zi cand a fost super cald si eu am uns-o cu crema de protectie a facut bubite multe, mici si rosii pe partea interna a coatelor, pe zona unde frecau bretelele maieului...dar aseara de exemplu avea si pe ceafa. Am tot zis ca de la caldura...dar nu era normal ca ieri sa se fi mai estompat? Sau azi? De aseara o dau cu pudra, parca nu mai sunt asa de rosii, dar sunt multe buburuze, insa numai unde zic, la coate, la gat si pe umeri, insa una e mai mare si parca are "cap" in zona unei tzatzici...ceea ce m-a dus si pe mine cu gandul la varicela.
Acum...a mea nu a avut febra, ori astea apar cu febra. Capsuni nu i-am dat. Ieri caise si azi piersici, dar ea deja le avea bubitele.... Sper ca nu stau linistita ca e de la caldura si ea sa aiba ceva
Edit: stiu un caz chiar recent, la noi la mamici, a facut o fetita rubeola, faza usoara...desi era vaccinata, nu e exclus....
Cristina si Ale (30.09.2004)
anangel_lexi spune:
Aissa, era cumva azi pe la 19 Alexuta cu sotul tau in parc la Sebastian? Si avea cumva aia mica un baticut verde? Am dat o raita prin parc, nu stiu exact cat era ceasul, oricum era in jur de 19 si era o bancuta plina de mamici si mi s-a parut ca o vad pe Ale da' nu sunt sigura. Si cum tu nu erai iar pe celelalte fete nu le stiu...Oricum una din mamici s-a uitat mai lung la mine, m-a recunoscut cineva? Eu eram in forma de tanc cu salopeta de blugi si tricou visiniu...
24+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
monica-elizabet spune:
cristina ruxi are si pe burtica si pe piept...la ea au inceput vag azi dimineatza asa cum zici tu...pe ceafa, gat, apoi pe fatza(mai mult pe frunte) dar acum are si pe obrajori...ea nu are inca pe spate, picioare si manutze...sa vedem ce-o fii...dr-ul ei ne-a spus(desi nu a vazut-o)sa-i dam peritol 5 ml seara, calciu 2 lingurite pe zi si vitamina C, si daca cumva face febra nurofen...a zis ca daca maine palesc macar putin dupa peritol inseamna ca nu e rubeola...dr-ul zicea ca daca nu tuseste si nu-i curge nasul nu pare sa fie rubeola mai ales ca este vaccinata...Dumnezeu mai stie ce si cum
monica
aissa spune:
Lexi da, Ale era. Iar in grupul de mamici cel mai sigur te-a recunoscut Andre_ea ca era si ea, era si Andrea_p si nu stiu daca mai era cineva de aici...noi suntem un grup destul de mare in parc.
Monica...Ale nu are deloc pe fata si nici pe burta, practic are in zonele unde erau bretelele maieului (a avut in ziua aia un body ceva mai scurt care cred ca a stat cam fix pe ea) si acolo unde ziceam pe manute. Acum m-am uitat la ea si se mai vad palide (desi aseara la baie se intinsesera in jos pe mana), ea oricum are multe brobonele pe corp, are pielea asa...ca "de gaina" (sa va mai zic ca la fel sunt si eu?).
Va tin pumnii sa va treaca bubitele.
Noi mergem acum dimineata iar la un party de pici la un loc de joaca, tare sunt curioasa cum va reactiona Ale (la Mc s-a speriat la bile) si mai ales cat rezista, ca e treaza de la 7 si acolo abia la 11 incepe.... Vedem noi.
Dory232002 spune:
Neata fetele!
Si noi avem bubite de la caldura(cred), are pe spatesi pe piept, cu toate ca ia-m facut baita in fiecare seara, vad ca inca persista.Voi le-ati dat cu ceva special?, ca eu nu am idee cu ce sa-i dau.Cineva mi-a spus sa o spal cu ceai de musetel mai concentrat, o sa incerc figura, sper sa fie buna si eficienta.
Eu va doresc sa aveti un weekend superb!
, la mamici si la bebici.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
aissa spune:
Eu ii dau cu pudra de la Sanosan. Baie...in zilele alea calde a facut si 2 pe zi, asa ca nu are nici o legatura.
Cred ca transpiratia e de vina.
anangel_lexi spune:
Neata!
Off, ce rau imi pare ca v-am ratat aseara. Dar daca nu era Aissa, cum era sa fiu sigura ca sunteti voi? Poate data viitoare am mai mult noroc. Acu' astept sa aflu care dintre voi m-a recunoscut
24+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
monica-elizabet spune:
neatza fetele,
ruxi are in continuare bubitze, e adevarat putin mai sterse ca ieri...dar nu ma astept la minuni dupa doar 5 ml de peritolceea ce este improtant este ca ea se simte super ok, asa ca asteptam sa ne treaca bubitele si sa fim iar fete frumushele
apropo de frumusete, ieri m-am intalnit cu vio si era sa nu o recunosc...era tare frumuhsica...si eu vrea sa-mi schimb ceva la par dar zau daca mai stiu cum sa-l fac...daca ma tund nu mai am cum sa-l prind, daca e lung ma enerveaza...si tot asa...v-am zis eu ca sunt sucita rau
va pup, sa aveti un we placut
monica
aissa spune:
Hmmm, dupa ce ma laudasem dimineata ca nu se mai vad bubitele, azi la locul ala de joaca se incalzise Ale si...bubitele se rosisera, se vedeau pe brat in jos spre palma, doar pe partea interna a mainii. Chiar mamica pustiului care era sarbatoritul a observat la plecare si se speriase sa nu fie de la mancare, am linistit-o ca deja le avea Ale....dar de la ce or fi oare? Cred ca ii dau si eu diseara niste peritol. Desi nu stiu de la ce ar face alergie....lapte i-am mai pus in piure, piersici a mancat si anul trecut, caisele nu le stiu de alergene...si daca era alergie se manifesta mai mult pe maini?