Rahova sau apropiere..... (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe ceafa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Inseamna ca stiu eu gresit! Asa aveam impresia ca apar in zona abdomenului...
Eh, atunci poate ca asta e, apar si la Ruxi si numai bine se trec pana la plecare. Febra are?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

inca nu are febra, dar nici alex nu a avut...cica aceasta eruptie poate sa fie insotita de mucishori, tuse si alte tampenioare...la alex nu au fost prezente fiindca a avut vaccin(m-am gandit eu)
eu parca stiam ca apare cu o rosheatza pe piept...dar zau ca nu m-am documentat spre rusinea mea

monica

Mergi la inceput

ale cum se simte astazi? ati inceput antibioticul sau inca nu?

monica

Mergi la inceput

acum am vorbit cu mama si zicea ca bubitza de pe fruntea ruxandrei a disparutacum are una pe gat si una pe antebrat pe interior...alex tot cu ale luizici ca sunt la inventar

monica

Mergi la inceput

Ale...a dormit super pana la 6 jumate cand a considerat, datorita unei raze de lumina, ca e cazul sa se scoale. Si unde ma bucuram eu ca nu tusise, nu se infundase...da-i frate o repriza de tuse.... Tot seaca e, nu se rupe si azi am avut impresia ca se aude flegma aia stii cum e, cand trebuie sa se rupa. Antibioticul nu l-am inceput ca nu mi se pare ca e mai rau, are asa...un episod-2 de tuse pe zi...si sa sar cu antibiotic? febra nu. Muci mai putini. Ma duc maine sa o asculte iar si intreb, ca nu vreau sa ma arunc asa repede in antibiotic.

Mergi la inceput

si eu cateodata regret asa de tare ca nu mai am transperantele alea vechi prin care nu patrundea lumina delok si puteai sa dormi linsitit pe intuneric si ziua in amiaza mare...la fel fac si ai mei...tot din cauza luminii se trezesc, mai ales alex cum vede putina lumina zice gata? trebuie sa merg la gradi???
si eu zic sa nu-i incepi antibioticul, da-i mereu sa bea cate putin ceai caldutz si chestia aia din gatutz eu cred ca sunt mucisorii pe care inca nu stie sa-i sufle
gata, am fugit...va pup sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

neatza si de la noi!!!

aissa, nici eu nu m-as grabi cu antibioticul.

fug la coafor sa ma fac frumoasa (ma vopsesc si ma tund)...mai am 4 zile pana la Paris si nu mai am deloc rabdare...pupici

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Asa ziceti si voi nu? Sa nu o dau inca pe antibiotic...
Mai stam.
Mia chiar citeam azi dimineata subiectul deschis de tine, abia astept sa te intorci, sa faci poze multe-multe! Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

mia, asteptam poze si cu tunsoarea si cu parisul

monica

Mergi la inceput