Rahova sau apropiere..... (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Monica ai folosit din ala la Ruxi? Nu stiam ca merge la piticii nostri. Cat despre scos afara, pe Ruxi eu zic sa o scoti. Din pacate da, mai mult ca sigur or sa apara pe la ea saptamana viitoare, poate pana plecati dispar/se atenueaza in caz ca apar pe fata...sa va lase aia sa va urcati in avion.
Mai fetelor, or m-am tampit eu, ori dr a vrut sa fie sigur ca am tratament peste weekend. Pentru ca mie in continuare nu mi se pare ca ar avea ceva mai rau decat ieri-alataieri. As descrie situatia ca stationara. Doarme de la 9 jumate si acum, pe la 3 a apucat-o un puseu de tuse (narile erau infundate & uscate ), i-am tras un fas de apa de mare, s-a inmuiat pe acolo ce era si a fornait putin si a adormit apoi linistita. Tusea e tot seaca, inecacioasa. Temperatura i-o luasem aseara, 37,5 rectal (cred ca asa e temp ei ca mereu o are cam 37 cu 2, cu 3, cu 6...
Se aude ca sforaie/fornaie dar nu are secretii care sa curga pe nasuc, deci nu am cum sa o curat, ii inmoi cu ser, cu spray, mai mult nu pot face.
Sper sa ii treaca repede si incep documentarea in privinta polipilor.

PS: vremea asta s-o mai indrepta? Am auzit ca avem o vara calduroasa. Te pomeni ca o sa vina canicula peste noi!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cristina pe el scrie a nu se folosi la copilashi sub 2 ani dar eu avandu-l in casa fiindca l-am folosit la alex am zis sa-i dau si ruxandrei(mult mai putin ca la alex) doar asa cat am pus pe un deget...nu a facut nimik rau...si da...a functionat nu a mai tusit

monica

Mergi la inceput

Am iesit si noi putin afara, ca mi se pare aiurea sa o tin in casa cand nu are febra si nici alte chestii, ne-am dus pana la piata si inapoi. E infundata, de tusit nu a tusit mai deloc....na, se mai ineaca. Sper si cred ca va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

aissa, multa sanatate lui Ale...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

au scos-o si ai mei pe ruxi vreo ora in jurul blocului si a fost tare bucuroasa

monica

Mergi la inceput

Cred si eu mai Monica, scoate-o mai afara ca e pacat, zau.
Si acum iesim. Nu s-a omorat cu mancatul desi ma zapaceste: papa-papa. Cateva lingurite de mancare, 3-4 guri de banana, 2 actimel...juma de gurita de snitel (am facut special pt. ea de vita ca acum cateva seri a devorat snitel de porc, dar acum nu am pacalit-o)...
Multumesc mult Mia, sa fie sanatosi toti bebeii, tare rau e cand sunt bolnaviori.

Mergi la inceput

acum la baie am vazut ca i-au iesit si ruxandrei 2 bubitze, una pe urechiusa si una pe frunte dar mama zice ca a omorat un tzantzar...cum naiba a intrat nu stiu ca avem plase la toate geamurile
oricum nu prea par piscaturi de tzantzar...seamana mai mult cu varicelaaaaaaa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

monicutza, sper totusi sa fie de la lighioana aia nenorocita numita tantar...pe noi ne-a ciuruit unul ieri noapte si Roli e saracul ca o panza de gherghef pe fatza...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

buna diminineatza fetelor,
intr-un fel mai bine sa faca acum ca poate asa scapa de bubitze pana plecam...nici nu stiu ce Dumnezeu sa mai zic...stiu ca ma stresez inutil, stiu ca aproape toti copilashii fac bolile astea dar cine nu ar vrea sa-si vada copilashii sanatosi si fara probleme...desi stiu toate astea am o stare de kko, nu am dormit toata noaptea...nici nu stiu cum mai este acum fiindca amandoi sunt la mama si nu pot sa sun ca-i trezesc...o sa vorbesc cu ei putin mai tarziu inainte de slujba de la biserica
va pup pe toate si va dorest o Duminica placuta si linsitita

monica

Mergi la inceput

Din cate stiu eu varicela apare intai in zone "genitale", la tzatzici, pe burta.... La Alex unde au aparut primele bube?

Mergi la inceput