Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Anina....ma bucur ca (ne-)ai dat un semn de viata.
Insanatosire grabnica si Cristinutzei dar si celorlalti bolnaviori

Gaby , ti-a trecut durerea de cap? Cand pleci la bronzat in Spania?

Va doresc o zi buna si mult soare tuturor .

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetele se pare ca sunt pe vindecate copilasii vostrii. Va citesc si parca ma vad pe mine cu pruncu si mucii la gura

Eu plec sambata dar sunt suparata ca trebe sa fac doua drumuri de Bucuresti in 2 zile. Unul vineri si inca unu sambata cand plec la Otopeni. M-am gandit sa stau la un hotel, da nici un pret nu e sub 2 mil. Si de 50 de euro mai bine cumpar conduri. O zgarcita m-am facut de cand cu magazinu. Vreo idee careva?

Capsorul nu mi-a trecut. S-a mutat prin simpatie pe jumatatea cealalta si sufar incet si in liniste. Am luat pastilele dar sunt fara efect E bine ca nu ma mai doare asa des si trist ca m-am invatat cu durerea.

Duminica sunt la plaja la Mediterana. Doamneeeee ca de abia astept. De azi in 15 zile imi vine baiatul. Stiu ca v-am facut creierii patrati dar vine baiatu

Ahhh si apropo. Mi-am achizitionat o rochiuta foarte draguta de ta tarafashion.ro O fi reclama? Moca la pret adica 500 de mii si super cute. Aia de o cheama romantic. Eu port 42 si mi-am luat pe marime. Se largeste putin ca e panza, dar e dulcica tare.

Va pup cu drag. Ma intorc in santier. Pun poze sa vedeti magaoaia de casoi:)

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nina si la tine si la Kiki si ma bucur ca sunteti bine.

Gaby si la tine si sa stapanesti sanatoasa rochita.Si cand o veni baiata, nu mai dai pe-aci, nu?

Va pe toaaaate.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Morgen:) ce se happen pe aici de nu mai scrieti? Fetele?

Ana cherida azi bag resuscitarea pe tine:) Nastasie e de inteles ca e la mare, dar unde sunt Monica, Voicu, Dandush (care scrie numa pe la japonici mai nou)...

Neata am vrut sa va zic:) Pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

si de la mine.
Ma enerveaza vremea asta ingrozitor.Ce vezi pe la TV....Doamne fereste...

Io sunt inca in dubii...sa plec sau nu la tara...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Du-te du-te:) Ca si daca stai la tara in casa tot e mai bine decat la oras.

Eu trebe sa traduc un memoriu pt amenajarea unei turnatorii.
Urata treaba. Da mi`s happy:) 14 zile AMR

Pupici mamici si pisici,
Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Multumesc pt. urari ! Sanatate si numai bine, va dorim si noi !
Se anunta o zi frumoasa la noi, daca nu intervine vantul si n-aduce ceva norisori de ploaie, cum se tot intampla de cateva zile bune.
Ma bucur ca este vreme de iesit pe afara, mai ales pt. glicemiile Cristinei, care se mentin bune, cand iese afara cu bicicleta sau la plimbari mai lungi. Noroc, ca cealalta buni(Lali) locuieste in alta parte a orasului si tot la 2 zile ne plimbam pe jos pana la ea si inapoi. Insa, cateodata misca prea mult, iar noaptea pe la ora 3, trebuie sa ii dau un pic de mar si biscuite, sa nu vina cu o glicemie scazuta dimineata. Precum vedeti, este o intreaga aventura cu glicemiile astea, zi de zi, noapte de noapte....
Gaby, sa porti sanatoasa rochita pe plaja spaniola !
Georgi, fa cum iti dicteaza sufletul ! Desi, de multe ori te simti mai bine, cand nu te asteptai, intr-un anume loc.
Adriana, ce bucurie pt. voi, surorile ! Ma bucur si eu pt. voi, caci stiu cum e !
Monica, ce veti face in vacanta ? Plecati undeva ?
Mira, iti sunt mai bine copilasii ?
Daca la voi este vreme frumoasa, ma bucur, cu gandul ca tzine si la noi vremea frumoasa.
In primavara cand ne anuntai ca ninge la voi, asa era si la noi, in scurt timp.
Sanatate prichindeilor !
Elena, in tot orasul nu este o gradinita deschisa pe timp de vara ?
Aici, se inchid doar gradinitele cu program scurt pe perioada vacantei de vara. Celelalte functioneaza si doar in luna august se inchid. Luna in care, tot este deschisa cate o gradinita in fiecare zona a orasului, unde se aduna copiii de la gradinitele inchise, caci sunt parinti care, totusi, nu au cu cine lasa copiii. Educatoarele sunt in vacanta din iulie, copiii stau doar cu dadacele pe timpul vacantei.
Tare greu va este, insa, daca este vreme frumoasa, trece repede vara, atat pt. voi, cat mai ales pt. George, care se ia cu joaca.
Bebi, ce faci, pe unde esti ? V-ati mutat in cuibusorul vostru ?
Ana, felicitari pt. Alex ! Si succes pe mai departe !
Se intrezareste o noua locuinta ?
Dandush, ce-ti fac cele 2 minuni ? Se inteleg bine, se impaca bine ?
Eeee....ma retrag sa-mi vad de munca....caci s-a cam adunat, cat am lipsit.
Va doresc o zi frumoasa, tuturor si am sa mai revin, caci prea lipsim de pe prima pagina.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut

Sper ca nu m-ati dat la Radio Vacanta....La noi e fara mari schimbari:Alex in vacanta,Luana tot cu tanti si prin parculet...bine ca sunt sanatosi amandoi si noi pe langa ei...
Cu casuta mai stam,nu mai investim si nu mai facem nimic....Vom vedea ce se va mai ivi pe parcursul anului...asa ca din entuziasmul avut, acu' mi-s undeva sub nivelul marii.Asta e viata:nu e cum dorim intotdeauna.Poate ca intradevar asa se verifica vorba aia care zice: orice sut in fund e un pas inainte...Ma rog!
La Timisoara sunt calduri mari,ma topesc si mi-e dor de marea mea,cu briza ei ....Poate ca voi ajunge totusi pe acasa anul asta...
Na,va doresc tuturor sa aveti parte numai de bine si sanatate multa!Va pup si mai vorbim.
Scuzati ca sunt asa telegrafica,da' mi s-a lichefiat creierul de caldura si nu mai pot judeca....ma si mir ca mai pot scrie...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

pup fetele. Eu pregatesc o campanie de reduceri la pantofi si ma incanta ce a facut firma de advertising.

E cald in Spania de mori. Auzi la Ana ca se lichefiaza... mai slabesti draga mea, mai slabesti:) Mai ales ca in ultima vreme este tot la tol sexos:) Ma bate clar.

Bebi cum esti in cuibusorul de nebunii? Hehe:)

A murit Gica Petrescu mai... urata treaba.

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am facut un album nou:"la plaja 2006".intrati pe la albumul meu si o sa-l vedeti pe razvan-pilotul.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput