Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 22
georgi75 spune:
Da Monica pe mine ma asteapta catedra.Normal.Acolo nu-mi fac probleme.Ca am intrat in fiecare an.Ce-i al meu e pus deoparte (moaaaamaaaa ce modesta sunt )Cateva zile de relaxare si ma apuc de invatat ca acus vine concursul.Pe 17 iulie.Cred ca v-am tampit cu atatea concursuri.Ce sa fac si io?Daca n-am ocupatie?
Elena sa nu mai plangi. Din cate stiu Dolce e la tara la mamanu' ei. Dolceeeee.Si pe Teoooo.
Gaby fatooo da happy mai esti....Sa dea DD asa sa ramai toata viata.
De Nina nu mai stie nimeni nik?Ce-or face ea si Kiki?
Hai tot si ne auzim maine.
Noapte buna.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
buna fetele,
of, georgi ce-am mai invatzat si eu pentru titularizare si def...bafta si spor la invatzat
va pup, azi plec dis de dimineatza vreau sa-mi caut nista papucei
o zi minunata
monica
HelleneC spune:
Salut la fete!
Eu sunt beata de somn... asa ceva... musai de o cafea, pana apare primul pacient pe aici sa pot face ochi sa vorbesc cu oamenii!
Monica... vad ca tu ai ramas la sampon, cred ca e cazul sa trec din nou pe el, ca vopseaua nu prea e indicata! Sa faci poze!
Georgi, pai in primarie eu nu as lucra... si cred ca nici pentru tine nu era job-ul ala! Ce-i al tau, te asteapta, ai sa vezi! Ma amuza faptul ca tu la zambareata ta tot maimu ii zici, ca eu la dl. Goe tot asa ii spun, prescurtarea de maimutoi (ca imita tot ce facem noi)!
Anooo, ai gatat cafeaua aia... ca uite m-am molipsit de la tine!
Va pup pe toate toate, ca ma apuc de cafea rapid!
O zi fara ploiiiii, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
georgi75 spune:
Neatza.
Da Elena tot prescurtarea de la maimuta si la noi.
Monica stiu cat e de invatat si acolo.Problema e ca nu-s posturi titularizabile scoase anul asta.
Bey fete...io am sot istet mai..Imi vine sa-l strang de gat.Bine ca nu-i acasa...
Aseara am programat televizorul sa ma trezeasca la 6.30 sa-i dau antibioticul Stefaniei.Ei bine, m-am trezit la ora 9.
Sigur mi-a stins nebunul TV-ul.Il sparg.El crede ca io-s tampita?Ca-l pun sa sune asa...de drag...Hai ca vede el..
Si uite-asa, in loc sa-i dau tratamentul la 6.30 i l-am dat la 9.
Vedeti ce misto mi-am facut io nervi la prima ora?
Sa-mi traiasca deci soatza.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
Avem si POZE
GabyHila spune:
Georgi fac lobby pt soata. Iarta-l.
Pe mine ma doare capul de azi noapte, imi vine inapoi orice mananc si am si luat Flamexin pe stomacu gol. Vreau sa ma duc acasa sa dorm dar of course ca e plin de mesteri manole care fac galagii.
Poate poate vreo doua ore tot ma mai scot azi. Da clar plec....
sa imi iertati starea nasoala, da ma deprima ca ma doare dovlecelul...
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
nastasie spune:
georgi, iarta-l.poate nu a fost cu intentie.mai mult ca sigur.de la asta te enervezi tu?dupa ce ca sunt destule probleme.treci cu vederea.
gaby,imi pare rau de durerea ta.spor la terminat santierul.
eu sunt tare fericita ca imi vine sora la inceputul lui august cu tot familionul.nu ne-am vazut de 2 ani.am vb pe mess, la telefon, ne-am vazut pe web dar nu e acelasi lucru.plus ca avem de barfit o tona.ii simt mult lipsa de cand s-a mutat in germania.
in rest astept sa vina we sa-l plasez din nou pe razvan la bunici dimineata sa facem noi plaja apoi dupa masa il iau si pe el.
va pup pe toate celor care nu le-am scris.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
miraklucker spune:
buna fetelor
noi nu ne mai laudam cu nimic....doar ca suntem din nou bolnavi....asta ca sa nu ne iesim din mana
toti 3 tusesc,mai toata noaptea am fost treaza sa o pazesc pe Selin, a tusit saracuta de numai si a avut si febra.....nu stiu cat ca nu i-am masutat-o si nici supozitor nu i-am pus.....pana la urma i-a trecut de la sine. Asa ca prin urmare azi am fost la nenea doctorul ....cica e un virus care-si face de cap si am primit niste pic de tuse pentru la noapte......ea a dormit cu tuse cu tot.....doar eu nu am putut.
Acum sunt amandoua langa mine, Daria o pupaceste de o stinge.....cred ca fac schimb de muci
Si la noi e o caldura de mori, si noi nu putem merge la stand.....poate diseara putin la lac daca-mi conving sotul care bineteles e super disperat ca sunt copii iar bolnavi!!!
duminica ma fost pe munte....in sfarsit...cu catel si purcel, si portbagajul plin.... cum o fi cand vom pleca pentru o saptamana???.
am avut un bilet combinat pentru tren si telecabina, cum am ajuns sus am iesit afara david " acum ne intoarcem??" a fost mai tot timpul ingrozitor de marait si inervant....daca l-ai fi plimbat toata ziua cu telecabina era f bine. Cand a vazut ca nu merge a vrut la restaurant ca-i e foame si sete.....dar fiindca n-a primit cartofi prajiti, cu toate ca i-am luat ce-i placea si lui n-a mancat nimic..... si uite asa alt circ!.
Intr-un final s-a urzic si l-am culcat pe patura eu tot suflandu-i pe degetul ranit.....a adormit, a trebuit sa-l trezim sa plecam
Altfel a fost super, frumos si cald......si multa liniste.
O sa va pun si poze dar s-au descarcat bateriile la aparat
Cam atat despre noi, va pup
O zi buna!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
monica-elizabet spune:
georgi cred ca deja ti-ai iertat sotiorul...a fost doar ca sa te protejeze si tu nu ti-ai dat seama...cum se mai simte stefania?
mira, sanatate multa celor 3 pitici si
va pupacesc pe toate
monica
georgi75 spune:
fetele.
io am fost azi la tara toata ziua si ma duc si maine.Racoare, placut...
Stefania e bine, e in tratament.Inca mai are muci.Dar tuseste mai putin, aproape deloc.I-am dat Bromhexin pt tuse.
Cat despre sot...nu-l iert.Il taxeeeez.Ca am vazut niste papuci mistoooo...
Mira la tine si la muciosi.Sanatate multa va doresc.
tot si ne auzim maine dimineatza inainte de a pleca.
Avem si POZE
Anina_n spune:
Buna, dragi scorpiutze !
Ca sa nu scriu de mai multe ori acelasi lucru pt. subiectele la care intru, copiez aici, ce am scris si la "Diabet zaharat la copii".
Am scapat cu bine de scarlatina, caci asta a fost in cele din urma. Exudatul faringian a indicat streptococul beta hemolitic grupa A, cel care da scarlatina. Noroc, ca la internare s-a inceput tratamentul amigdalitei acute chiar cu penicilina intravenos, antibioticul indicat in scarlatina. Dupa 5 zile de inravenos, de ieri s-a trecut la penicilina sirop(Ospen) pt. inca 5 zile.
Am scapat usor, doar cu o noapte de varsaturi, 2 mese de glucoza(perfuzie) si 2 zile de temperaturi care n-au depasit 38,5 grade C, totusi. Ca deobicei, Cristina s-a dovedit a fi o fetita tare curajoasa si puternica. E o mica mare luptatoare !
Glicemiile nu prea au luat-o razna, dar a stat mai mult intre 200-270, facand si una de 350, intr-o dimineata si asta pt. ca seara la culcare, la ora 22, inainte de administrarea Insulatardului, n-au considerat necesar a i se mai lua glicemia si mi-au zis sa-i dau doza obisnuita. Dar a trecut, de ieri suntem pe glicemii mai bune, caci deja, nu are stare si misca mult pe afara.
Ma bucur ca am trecut cu bine si peste acest hop, chiar daca ne-a dat emotii mari in noaptea cea cu varsaturi.
Sper sa va dam numai vesti bune de acum incolo....
Va imbratisez si va pup cu mult drag ! Insanatosire grabnica bolnaviorilor !
Am sa mai revin !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn