Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti ,

Veselie mare p-aici vad,se lasa cu chefuri si beute...
La noi caldurile sunt...de ma zapacesc de creier...la altii ploua de rupe...

Fete,la noi vichendul a trecut frumos,cu plimbarele si cheluit de banuti prin piete si marketuri...
Noutati nu avem...mai asteptam cu casuta,ne mai informam...

Sa aveti zile minunate si sa fiti iubite.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza la fete ce afceti?
uite ca azi au venit si astia cu parchetul la noi la apartament...si ieri ne-am aranjat dormitorul....aranjat totul si aranjat hainele...
baia aranjata bibilita de iubi....
bucataria adus mobila ...frigider...masina de spalat...aragaz..trebuie sa ne vina si masuta cu scaunele...
azi terminam si sufrageria...mai trebuie doar mobila....
georgi...ce ai facut care e rezultatul? tin pumnii!
monica....asteptam sa vedem cum arati...sa fii o frumoasa....
gaby pupici multi...si hai ca mai e putin si iti vine baiatul acasa...
va pupacesc....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la mare.eu mi-am facut de cap we asta.l-am plasat pe razvan pe la bunici si am facut plaja si m-am plimbat cu sotul.mi-am luat costum de plaja si ochelari si ne-am instalat pe plaja.duminica l-am luat si pe razvan dupa masa la plaja de l-am pus in piscinuta.apoi l-am convins sa mearga si la mal de nu-l mai scoteam.o sa pun si poze sa vedeti de ce distractie am avut parte:soare, plaja, baie in mare, gratar.
va pup pe toate.o sapataman buna tuturor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Gata, a plecat copilul la tara... am ramas bocind, imi lipseste de numa, nu mai am pe cine pupaci toata ziua!
Ieri mi-a zis... "mami, tu plangi dupa mine ca plec la bica?" eu: "da" el: "nu tebuie sa plangi, ca tu tebuie sa luchezi (lucrezi) ca megi la sevici". Deja intelege multe chestii si eu nu ma "maturizez" sa vad ca am copil mare si intelegator si cuminte!
Hai va pup ca timpul trece... leafa merge... etc.
O zi buna, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata...am venit cu rezultatul in dinti.
Sunt primaaaaaaaa.....de sub linie .Adica am reusit performanta de a lua nota 5 la interviu.
Asta e.Io tot optimista raman ca mi s-a mai intamplat la fel la un concurs in februarie cand am fost pe aceeasi pozitie.
Asa ca fac cinste mai fetelor, ca tot prima ma numesc nu?
Luati cate o bere rece ca la ce-i afara... prinde bine sigur.

Am fost si cu mucioasa la dr. si ne-am potcovit cu antibiotic.Asta e.Trecem noi si peste asta.

si revin.Ca nu mai am nici o treaba.Maine nu ma mai duc la concurs.Fac greva, nah!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Georgi pt atitudine si o de consolare:)
Nastasie de invidiez mon cher pt atata soare :) e si pe la noi da am timp sa ma duc?ma trage inima sa ma duc acasa sa vad ce se intampla cu casuta mea. Toarna placa de la terasa si eu stau blocata in birou. Uf ce mi s-a luat de jobu asta.. i will i will rock it.. nana! tananana

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai ce sa fac may Gaby? Sa ma dau cu capul de zidul ala rosu? Nooooooo... ca traim in Romania doar si ... vorba lui Mircea Badea... asta ne ocupa tot timpul.
Viata e destul de urata uneori, si eu nu de mult mi-am luat o palma.Asa ca nu vad rostul sa-mi fac singura sange rau, cand au altii grija de asta.

Deeeeci... tot inainte.

Adriana tu cu plaja ta ma oftici rau....Nu ti-am zis ca anul asta ma sare randul la concediu?Mai pui si tu sare pe rana?
Dar nu conteaza.Glumeam bineinteles.Anul asta imi iau apartamentul la care visez de vreo 2 ani.Si mi-l fac asa cum imi place mie.
De concedii avem timp si la anul, si anul celelalt... si tot asa.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Sa faci love not war
Me the hippy hipo zburda prin curte (plin de mesteri) si numar zilele pana la baiat Ma ca sa pot sa mai fac altceva decat sa visez la zile frumoase cu sotul meu to be...

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Gaby, asa m-as imburda pe norul ala pe care esti tu... numa' intindemi sfoara, ca ma sui iute-iute! Iaca vorbesc prostii, ca parca de ce m-as plange?
Desi plaaaang, ca plange George la tara dupa noi, l-am lasat azi bocind si nu i-a trecut, ca vrea cu noi. Mi se pare ca il chinui asa, dar nu am ce face pana nu ne luam concediile fiecare... o nebuneala, ce mai!
Gata, am fugit ca iar ma apuca dorul de pupat obrajorii lui!
O noapte buna, fara furtuni ca... m-am sa-tu-rat!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

georgi, lasa ca pe tine sigur te asteapta un post mai bun
elena...hai ca trece repede vara si mai sunteti si voi in concediu...ce sa mai zic sa te incurajez si eu
eu m-am tuns azi si urmeaza sa ma samponez cu sampon colorant ca sa fiu bella
adriana, ce bine de voi mergeti cand vreti la plaja...vreau si iooooo
voicu-bebi, ce repede merge totul la voi...felicitari sa le stapaniti sanatosi
fetelor ce mai stiti de dolce, ce mai face, cum se mai descurca?
noapte bunape toate

monica

Mergi la inceput